Majax :)
+2
MAjax
rossi82
6 posters
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1
Majax :)
Wścibska baba ze mnie i muszę spytać, muszę bo się uduszę Wiesz już na kogo czekasz, będzie chłopiec czy dziewczynka :think:
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: Majax :)
Ale ja lubię się chwalić, więc takie wścibstwo wybaczam ;-) Wg badania wychodzi że dziewczynka (Hania) ale było robione w 14 tc więc gin powiedział, że czy to nie Piotruś to się jeszcze okaże
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Super, może kiedyś wstąpi w nasze babskie szeregi
Ja też dowiedziałam się co będę miała jakoś w 14 tc, na kolejnym usg się tylko potwierdziło.
Ja też dowiedziałam się co będę miała jakoś w 14 tc, na kolejnym usg się tylko potwierdziło.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ja się dowiedziałam, że mam chłopczyka w brzuchu dopiero w 21 tc. Wczesniej się zasłaniał.
MAjax, Hania to bardzo ładne imię, śliczne.
Hanutka....
MAjax, Hania to bardzo ładne imię, śliczne.
Hanutka....
Ładne ,ładne, za kilka dni moja bratowa urodzi Hanię , juz sie nie mogę doczekać. A kilka dni temu tez zostałam ciocią malutkiej Weroniki.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Rossi wścibskość to chyba taka cecha kobiet, każda ją ma. :laugh:
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Majax śliczne to imię dla Twojej cóeczki. Jak wybierałam dla swojej Martynki imię to miałam takie dylematy, że po prostu głowa mała!!! Co tydzień inny typ był na topie!!!
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
U mnie miał być Piotruś, bo zamawiałam chłopca :laugh: A potem jak się dowiedziałam, że dziewczynka to prawie od razu Hania
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
trafny wybór. Ja typowłam na Kubę dla chłopca, ale mój mąż za nic na świecie się nie chciał zgodzić, więc miało być tak jak u Ciebie - Piotruś. Dla dziewczynki miałam wiele typów: Gabrysia, Zosia, Marysia, Aniela. To ostatnie imię Mała ma na drugie, bo to imię Jej babci i prababci. Wspólnie jakoś po bojach ustaliśmy, że będzie Martynka, no i jest...Tygrys mój ukochany:)
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
a my to mielismy przeboje z imionami miesiac sie klocilismy o imie dla chlopca padlo wkoncu Kubus z soku bo go duzo pilam a mi sie spodobalo a moj laskawie sie zgodzil a dziewczynki nie wymyslilismy bo i tak mial byc chlopiec wiec mielismy z glowy
Go??- Gość
bardzo ładnie Hania
my tez mielismy wielki dylemat do konca nie bylismy zdecydowani: małż chciał Helena albo Elena po jego mamie a dla chłopca to juz tragedia małż mówił Giuseppe po ojcu a ja bym w życiu nie dała Józef,tak jakos niepasowało mi, ale na szczescie dziewczynka
my tez mielismy wielki dylemat do konca nie bylismy zdecydowani: małż chciał Helena albo Elena po jego mamie a dla chłopca to juz tragedia małż mówił Giuseppe po ojcu a ja bym w życiu nie dała Józef,tak jakos niepasowało mi, ale na szczescie dziewczynka
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Similar topics
» Majax
» Majax
» MAjax!!! No i jak??
» Majax - czy wyprawka kupiona?
» MAjax, pozdrowienia dla ludzika!
» Majax