Kiedy to się skończy??
5 posters
Strona 1 z 1
Kiedy to się skończy??
Dziewczyny, moje dzieciaki znowu chorują, niedawno miały jelitówkę, a wczoraj wieczorem musiałam z nimi iść do lekarza, Natalia ma infekcję gardła i straszny katar, dzięki Bogu Kacper narzekał na gardło ale jakość nic się nie dzieje. Cały czas takie błędne koło. Czy u was też tak bywa.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Re: Kiedy to się skończy??
U mnie tez tak jest moj maly dzisiaj skonczyl brac antybiotyk bo tez gardlo go bolalo Co tylko z mezem zaplanujemy to ten maly jest chory Wczesniej potrafil nawet dwa razy w miesiacu miec zapalenie oskrzeli A pozatym od od malego ciagle cos ma jak nie bakterie e,coli to zapalenie oskrzeli teraz znow caly czas gardlo jak nie angina jakas babelkowa to co innego Teraz to tak bedzie
A co to ta angina bąbelkowa?
kika4333-
dziewczyny życzę dużo zdrówka dla Waszych maluchów!!!!. Oby te choróbska ich się nie trzymały. to takie sprzykre jak dzieciaczki chorują i się męczą. Biedactwa.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Mo24nis napisał:U mnie tez tak jest moj maly dzisiaj skonczyl brac antybiotyk bo tez gardlo go bolalo Co tylko z mezem zaplanujemy to ten maly jest chory Wczesniej potrafil nawet dwa razy w miesiacu miec zapalenie oskrzeli A pozatym od od malego ciagle cos ma jak nie bakterie e,coli to zapalenie oskrzeli teraz znow caly czas gardlo jak nie angina jakas babelkowa to co innego Teraz to tak bedzie
już sobie poczytałam na temat tej anginy
kika4333-
U mniemto gryba już mieszka z nami długo ,Kacperek moj ledwo wyzdrowiał a z a 3 dni spowrotem ma grype goraczke i ciul wie jakie jeszcze zaraski w sobie,opadam baby z sił ...
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
mu Gabrynek też bez przerwy jak nie angina to zapalenie ucha biedne te nasze dzieciaczki
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Jeszcze jak sa male i nie moga powiedziec co je boli to jest dopiero przesrane
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: