ciekawska baba
+5
MAjax
kika4333
dagolis
Mama usunęła swój profil
Joliczka
9 posters
Strona 1 z 1
ciekawska baba
idę sobie dziś popołudniu z dzieciakami , zaczepia mnie kobieta i pyta "ja przepraszam ale czy pani jest samotna matko bo ciągle widzę panią jak się pani ciąga sama z tymi dziećmi"
Osłupiałam nie wiedziałam co mam jej powiedzieć , pierwszy raz widzę kobietę na oczy a ona do mnie z takim tekstem!
No ale cóż taka jest prawda Tomek pracuje od rana do nocy, a ja ciągam się z dziećmi niczym ta samotna matka!
Osłupiałam nie wiedziałam co mam jej powiedzieć , pierwszy raz widzę kobietę na oczy a ona do mnie z takim tekstem!
No ale cóż taka jest prawda Tomek pracuje od rana do nocy, a ja ciągam się z dziećmi niczym ta samotna matka!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Re: ciekawska baba
:laugh: wredna wścipska baba!
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Joliczka nie przejmuj się takimi babami. Siedzą całymi dniami i sensacji szukają. Poza tym , większości kobietek mężowie pracują całymi dniami ( no bo niby skąd pieniądze ) a my same z dzieciaczkami całe dnie spędzamy.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
A po co jej ta informacja? Mogłaś się spytać czy książkę pisze.
Takie to szukają sensacji- później by cię zobaczyła z jakimś facetem i powiedziałaby że masz kochanka, takie baby to mają fantazję. Wiem coś na ten temat, mieszkałam kiedyś w takim bloku gdzie było dużo starszych pań, to dopiero były plotuśnice.
Takie to szukają sensacji- później by cię zobaczyła z jakimś facetem i powiedziałaby że masz kochanka, takie baby to mają fantazję. Wiem coś na ten temat, mieszkałam kiedyś w takim bloku gdzie było dużo starszych pań, to dopiero były plotuśnice.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Ha ha ja mam taką w pracy :laugh: Koleżanki się kiedyś w łazience pytała czy wiersze pisze bo na poetkę wygląda
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Wścibskie babsko, ludzie to nie mają chyba ciekawych zajęc tylko sie wtrącają do cudzego życia.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Trzeba było babie odpowiedzieć, że masz 3 mężów, tylko każdy w delegacji, a kochanek przychodzi wieczorami i z dziećmi na spacery nie chodzi. UgghhhJoliczka napisał:idę sobie dziś popołudniu z dzieciakami , zaczepia mnie kobieta i pyta "ja przepraszam ale czy pani jest samotna matko bo ciągle widzę panią jak się pani ciąga sama z tymi dziećmi"
Joliczka współczuję ja mam w ten deseń sąsiada z naprzeciwka ...... ostatnio pytał się czy ja przypadkiem nie Rosjanka.... bo jakoś mu tak z urody na Rosjankę wyglądam i zaczął do mnie po rusku gadać...
Łączmy się w normalności tego świata i nie dajmy się zwariować...
Nitka dobry tekst z tymi meżusiam...
Łączmy się w normalności tego świata i nie dajmy się zwariować...
Nitka dobry tekst z tymi meżusiam...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
A może szukała tematu do plotek. :laugh: Te babki tak chyba mają.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
Similar topics
» nowa baba wita! :D
» Każda Baba w osobnym wątku :)
» Przedstawię się choć .... nie jestem babą
» baba kontra reszta świata
» Witajcie Baby,baba się kłania
» Każda Baba w osobnym wątku :)
» Przedstawię się choć .... nie jestem babą
» baba kontra reszta świata
» Witajcie Baby,baba się kłania