baba kontra reszta świata
4 posters
Strona 1 z 1
baba kontra reszta świata
Czas nastawić się bojowo do rzeczywistości.
Idę jutro do pracy
Idę jutro do pracy
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: baba kontra reszta świata
tez bym chciala juz pracowac,czasem wydaje mi sie ten czas wcale nie mija, ciagle siedze w domu i w dodatku zima nawet na spacer nie chce sie wychodzic
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
O kurna to już chyba pierwsze boje za Rossi ciekawa jestem jak poszło
madzienka82-
Jestem z: : Płock
Zaproszeń na ciacho : 0
Hmmm, chyba wprowadziłam Was nieco w błąd. Nie napisałam że do pracy wróciłam już miesiąc temu. Teraz po prostu miałam dość długą przerwę świąteczną. A że robotę mam daremną i mój pierdziel nie został sprzedany jak zawsze babci tylko został z tatą to bardzo się stresowałam. Na szczęście nie było źle. Tata stanął na wysokości zadania i dziecko jest całe i zdrowe, trochę umorusane ale zadowolone. W sumie nic dziwnego że mu się z tatą podobało skoro przesiedział mu cały dzień na rękach i piszczał w ucho:yeah:
I tak mnie naszła w ziązku z powyższem refleksja mała. Jakoś wcale nie współczuję temu mojemu facetowi że ma ręce po kostki i spuchnięte uszy. Teraz przynajmniej rozumie dlaczego bywałam zmęczona kiedy nie pracowałam
A w pracy, dziewczyny no masakra..
Wqurw straszny, gonitwa... nawet nie miałam czasu się wydoić i teraz męczę się z cycami jak bombowce
I tak mnie naszła w ziązku z powyższem refleksja mała. Jakoś wcale nie współczuję temu mojemu facetowi że ma ręce po kostki i spuchnięte uszy. Teraz przynajmniej rozumie dlaczego bywałam zmęczona kiedy nie pracowałam
A w pracy, dziewczyny no masakra..
Wqurw straszny, gonitwa... nawet nie miałam czasu się wydoić i teraz męczę się z cycami jak bombowce
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
RENIA, twoje BOMBOWCE WYMIATAJą!!!
Normalnie się usmarkałam.
(ale wiem co to znaczy)
Normalnie się usmarkałam.
(ale wiem co to znaczy)
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: