publiczne karmienie
+8
aniaffff
Marzena
MamaM
MAjax
dagolis
Joliczka
rossi82
agnese
12 posters
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1
publiczne karmienie
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79400,5747060,To_jest_be__Publiczne_karmienie_piersia.html
jestescie za czy przeciw???
karmilyscie piersia publicznie???
ja tylko raz w restauracji 170 km od odmu
jestescie za czy przeciw???
karmilyscie piersia publicznie???
ja tylko raz w restauracji 170 km od odmu
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Re: publiczne karmienie
Jestem jak najbardziej za.
Nie miałam też żadnych oporów przed karmieniem poza domem. Kiedy Wojtek był jeszcze tylko i wyłącznie na cycu były wakacje a co za tym idzie ciągłe wypady w góry. Nie zamierzałam z powodu karmienia uziemiać się w domu. Zawsze starałam się karmić w ustronnym miejscu z ukrytym cycem a jeżeli komuś się to nie podobało to trudno, nikomu nie kazałam patrzeć.
Nie miałam też żadnych oporów przed karmieniem poza domem. Kiedy Wojtek był jeszcze tylko i wyłącznie na cycu były wakacje a co za tym idzie ciągłe wypady w góry. Nie zamierzałam z powodu karmienia uziemiać się w domu. Zawsze starałam się karmić w ustronnym miejscu z ukrytym cycem a jeżeli komuś się to nie podobało to trudno, nikomu nie kazałam patrzeć.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
mialam wiekie opory na samym poczatky a teraz zima i tak siedze w domu więc moje oglada mój mąż i Anastazja
agnese-
Mnie tak jak pisałam zmusiła trochę sytuacja. Udusiłabym się siedząc w domu z powodu karmienia. A opory swoją drogą, też miałam. Jednak mój głodomorek szybko mnie ich oduczył kiedy raz, drugi, trzeci rozdarł paszczę na cały regulator. Szybciutko wtedy dawałam cyca żeby go przytkać
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
a glupota to jest natura czasem czlowiek wyjdzie na spacer albo do sklepu i akurat dziecku chce sie jest to co mam powiedziec dziecku "cicho zaraz dostaniesz bo pan nie zyczy sobie widziec cyckow mamy" i leciec do domu bo komus sie to nie podoba!!!! to niech nie patrzy! ale sie wkurzylam. szkoda ze faceci nie karmia cycami juz to wid\ze jak siedza caly dzien w domu bo to "nieestetyczne"""
Go??- Gość
przecież żadna z nas nie wywala cycków na wierzch tylko robi to w miarę dyskretnie...
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
mi się też nieraz zdarzyło wyciągnąć cycusia w miejscy publicznym typu park, a nawet było i tak że karmiłam w Hipermarkecie a że natali tak się rozdarła to już nie biegłam po kluczyk do pokoiku dla matek karmiących tylko usiadłam na jakimś krzesełku w mało uczęszczanym, dość cichym miejscu i spokojnie nakarmiłam. I nikt nie powiedział mi nigdy w tej kwesti czegoś nieprzyjemnego chociaż zdarzały się dziwne spojrzenia. Ale grunt do nie przejmować się takimi rzeczami . DZIECKO NAJWAŻNIEJSZE!!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
tak trzymac baby podobacie mi sie
agnese-
Ja mam opory przed karmieniem w miejscach publicznych, głupio by mi było z cycem na wierzchu ale podejrzewam że życie mnie wyprostuje . Jednak chyba będę się starała robić to jakoś dyskretniej, np. zasłonić pieluszką, ale miałam koleżankę która w MacDonaldzie karmiła dziecko, po czym jak mała wypluła cyca tamta jeszcze z tym całym cycem na wierzchu z minutę się z dzieckiem przekomarzała czy to na pewno już. a że siedziałyśmy przy oknie każdy przechodzień miał wgląd na jej walory :laugh: Zero skrępowania
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Majax, no cóż czasem tak bywa . Grunt to się nie przejmować. NIECH SIĘ WSTYDZI TEN KTO WIDZI . :laugh:
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
popieram dagolis w 100%...ja niestety nie karmiłam piersią i bardzo mi tego brakuje.
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
a bo nie mogłam...dłuższa historia:)
MamaM-
ok rozumiem jak bedziesz chciala sama opowiedz. ja za to krotko karmilam
Go??- Gość
opowiem kiedyś, na razie nie mam odwagi:)
MamaM-
a ja karmię małego też staram się żeby wszyscy mnie nie widzieli poza tym jak Mati jest głodny to tak się drze że chyba bardziej to przyciąga uwagę przechodniów niż ja siedząca i go karmiąca
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Jestem jak najbardziej za, przecież to takie naturalne.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja uważam, że to nic złego. Sama nie miałam takich sytuacji, żebym musiała karmić w miejscu publicznym, ale nie raz spotkałam się z sytuacją jak młoda mamusia karmi swojego dzieciaczka piersią w parku na ławce. Przecież w końcu nie robi nic złego, tylko dba o to, żeby dzieciaczek nie był głodny.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
ja tez jestem za
w ciazy myslalm ze bedzie mnie to krepowalo ze ktos obcy moglby zobaczyc chodzby kawalek cyca ale po urodzeniu nie krepowalam sie wogule, bardziej moj chlop.
wazniejsze szczescie i dobre samopoczucie dziecka niz to co inni mysla
w ciazy myslalm ze bedzie mnie to krepowalo ze ktos obcy moglby zobaczyc chodzby kawalek cyca ale po urodzeniu nie krepowalam sie wogule, bardziej moj chlop.
wazniejsze szczescie i dobre samopoczucie dziecka niz to co inni mysla
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Lubię patrzeć na karmiącą matkę - to takie słodkie
Tylko zawsze wtedy wydaje mi się, że nadużywam ich prywatności, że to zbyt intymne, żebym ja - obca mogła tak się gapić. Zawsze tez w takich chwilach zastanawiam się, czy będę miała tyle śmiałości, żeby bez skrępowania wyjąć cycka na ulicy czy w sklepie Ale moje koleżanki prostują mi poglądy, że wtedy wyda mi się to tak naturalne, że nawet nie będę się zastanawiać, tylko przystawię malucha do bufetu
Tylko zawsze wtedy wydaje mi się, że nadużywam ich prywatności, że to zbyt intymne, żebym ja - obca mogła tak się gapić. Zawsze tez w takich chwilach zastanawiam się, czy będę miała tyle śmiałości, żeby bez skrępowania wyjąć cycka na ulicy czy w sklepie Ale moje koleżanki prostują mi poglądy, że wtedy wyda mi się to tak naturalne, że nawet nie będę się zastanawiać, tylko przystawię malucha do bufetu
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
rumianeczku jest tak jak mówisz czas pokaże i zobaczysz to bedzie odruchowe ... mój maż jak się urodziła Magdusia powiedział ze jak będę karmić nawet w domu i jak ktoś będzie to będzie wypraszał do drugiego pokoju.... bo przecież jak to ktoś będzie mnie oglądał... sytuacja bardzo szybko się rozwiązała chyba wszyscy w rodzinie i nie tylko wiedzą jakie mam cycki
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Similar topics
» Karmienie piersią
» karmienie butelka.
» Karmienie w nocy
» Karmienie piersią
» katar sienny a karmienie piersią
» karmienie butelka.