Witam czwartkowo :))
+7
artanula
MamaM
sylwia
aniaffff
dagolis
anulaaa33
Armelia1
11 posters
Strona 1 z 1
Witam czwartkowo :))
Witam witam i o zdrówko pytam
Słoneczny dzionek się zapowiada więc dzisiaj serwuję kawkę,herbatkę z promyczkiem
Proszę się częstować na 100% postawi każdą na nagi i poprawi humorek_w razie potrzeby oczywiście
Miłego dzionka
Słoneczny dzionek się zapowiada więc dzisiaj serwuję kawkę,herbatkę z promyczkiem
Proszę się częstować na 100% postawi każdą na nagi i poprawi humorek_w razie potrzeby oczywiście
Miłego dzionka
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Re: Witam czwartkowo :))
a widzisz Armelia za długo sie zastanawiałam co napisać
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
to tak jak ja
Armelia1-
chłop mnie zagadywał i kawy nie dał postawić i skupić się nawet nie szło ale ja prosze o Twoją bo moja to już mnie nudzi
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
za to że ostatnio bardzo rzadko jestem na forum to czwartkową kawę z przyjemnością wypiję i stawianą przez Armelię i przez anulę33
może postawią mnie na nogi i będę miała siłę na cały dzień
miłego dzionka wszystkim życzę i do kawy dokładam ciasto bo jeszcze kawałeczek mi został więc kto ma ochotę to prosze sie częstować..
może postawią mnie na nogi i będę miała siłę na cały dzień
miłego dzionka wszystkim życzę i do kawy dokładam ciasto bo jeszcze kawałeczek mi został więc kto ma ochotę to prosze sie częstować..
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Na ciasto to ja chetna jak zawsze
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja wlasnie popijam kawke dzien u nas paskudny pada i jest zimno a jeszcze czeka mnie wedrowka z Wiki do lekarza bo dostala zaproszenie na wizyte
pozatym w miare jestem ostatnio strasznie zalatana i brakuje mi czasu na wszystko mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni
pozatym w miare jestem ostatnio strasznie zalatana i brakuje mi czasu na wszystko mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
hmmmmmm...fajny jest ten czwartek:) a z rzeczy mniej przyjemnych...mój królik ZŻARŁ moje kwiatki!!!!!!!
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
Chyba z Maksia będzie Mikołajek...ogłaszam plebiscyt..
artanula-
- Potrafię : śmiać się z siebie
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : Maciek, Maja i Maksiu w drodze :)
Zaproszeń na ciacho : 19
popatrzyłam sobie teraz na moje zdjęcie z krokusami..kurcze zakwitły już kolejne w moim ogrodzie (te na zdjęciu są zeszłoroczne)...ale ten czas leci!!!!!!
MamaM-
Artanulko....Maksiu:) już jakoś tak przyzwyczaiłam się, że Twój najmłodszy potomek to Maks:)
MamaM-
klamka jeszcze nie zapadła - jak to się mówi...nie ma tego jednego które by było nieodwołalne...Jak była Maja, to wiedziałam na 100% i Maciuś też...a teraz to tak jakoś...najpierw pomysł na Maksia..ale bo ja wiem...Maciuś jest najpiękniejsze...ale trzeci w domu to przegięcie..
artanula-
fakt ponumerować byś ich musiała!!! a co reszta familii na to imię?
MamaM-
a tak w ogóle to mnie pogięło totalnie...wzięłam sie za mycie wszystkich szkieł...samych kielonków jest ok.100!..umyłam....ale do polerowania już chęci nie mam za bardzo..
artanula-
MamaM napisał:fakt ponumerować byś ich musiała!!! a co reszta familii na to imię?
tzn. mąż i dzieciaki - sprawa do przedyskutowania....a rodzice- co będzie to będzie
moja mama kilka miesięcy chyba łykała temat, bo nawet nie pytała jak się czuję w pierwszych 5 miesiącach, rozmawiała tak, jakby tematu w ogóle nie było...kto to widział trzecie dziecko, gdy tamte już odchowane..no i młoda już nie jestem...i na pewno z pracy mnie wyrzucą!...
artanula-
witajcie my spedzilismy poranek i przedpołdnie na podwórku mimo ze wieje jak cholera pozniej po obiedzie roksana padła i spi wiec zajrzalam na chwile przed spaniem zaliczyła orła o panele ze chyba uszkodzila zeba bo jej krew leciała z dziasla nosz kurna ona zawsze cos sobie musi zrobic wlazla do wozka na lalki i sie przechyliła i bummmm ryk niesamowity krew masakra:-/
milego dnia zycze wszystkim mamusiom
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Nieznajoma napisał:witajcie my spedzilismy poranek i przedpołdnie na podwórku mimo ze wieje jak cholera pozniej po obiedzie roksana padła i spi wiec zajrzalam na chwile przed spaniem zaliczyła orła o panele ze chyba uszkodzila zeba bo jej krew leciała z dziasla nosz kurna ona zawsze cos sobie musi zrobic wlazla do wozka na lalki i sie przechyliła i bummmm ryk niesamowity krew masakra:-/
Jakies fatum chyba bo moja wlasnie zaliczyla glebe o panele z wypoczynku na glowke i z tego wrzasku,placzu i krzyku wkoncu zasnela.Przestraszylam sie bo dosyc wysoko jest z oparcia a ona spadla na glowke a to doslownie sekunda byla jak poszlam po picie do kuchni,ale tyle razy co jej tlumaczylismy,prosili i blagali co by nie wchodzila i nic nie dalo.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Ale dziś w sklepie odzieżowym miło mnie zaskoczono. Stałam sobie w kolejce dosyć długiej no i w pewnym momencie pani sprzedawczyni zwróciła uwagę osobom przede mną by mnie przepuścili bo jestem w ciąży i należy mi się pierwszeństwo. Byłam w szoku pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Haloo jak mnie dawno nie było,zrezygnowalismy z telekomuny i nie mam neta dopiero po swietach,tzn.niby mam maz załatwił kabel i mam z komorki,ale chodzi wolno ,a ja z tych co czekac nie umieja,wiec nie korzystam:).Stęskniłam sie jednak za wszystkimi bardzo!!!!
moja mała zasneła po wielkim napadzie płaczu niewiadomoego pochodzenia i nie ma mowy o kapaniu przynajmniej z godzinke.
Ide sie wypluskac i kolacje jakos zjesc bo głodna jestem jak wilk i moze tu jeszcze zagladne pozniej,a tymczasem mowie dobranoc:)
moja mała zasneła po wielkim napadzie płaczu niewiadomoego pochodzenia i nie ma mowy o kapaniu przynajmniej z godzinke.
Ide sie wypluskac i kolacje jakos zjesc bo głodna jestem jak wilk i moze tu jeszcze zagladne pozniej,a tymczasem mowie dobranoc:)
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
mamo33 tak właśnie powinno być
Armelia1-
ojejku!!!! uffffff...ale z Twojej mamy to optymistka!!! a imię jest fajne!artanula napisał:MamaM napisał:fakt ponumerować byś ich musiała!!! a co reszta familii na to imię?
tzn. mąż i dzieciaki - sprawa do przedyskutowania....a rodzice- co będzie to będzie
moja mama kilka miesięcy chyba łykała temat, bo nawet nie pytała jak się czuję w pierwszych 5 miesiącach, rozmawiała tak, jakby tematu w ogóle nie było...kto to widział trzecie dziecko, gdy tamte już odchowane..no i młoda już nie jestem...i na pewno z pracy mnie wyrzucą!...
MamaM-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: