Chwale sie :)))......
+3
MamaM
mama33
Mama i corcia
7 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Chwale sie :)))......
MiC jak Twoja Jessi nadal tak Ci ładnie zasypia?
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Tak zasypia sama bez najmniejszego protestu,tylko teraz znow sie obudzila z placzem?
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Zasypia tak juz kilka dni a wczoraj i dzisiaj ta pobudka,zupelnie nie wiem dlaczego
Mama i corcia-
MiC a może mała miała intensywny dzień i teraz to wszystko co robiła przeżywa na nowo tylko podczas snu! Dzieci tak mają jeszcze są za małe żeby zrozumieć co jest snem i po prostu reagują płaczem!Mama i corcia napisał:Zasypia tak juz kilka dni a wczoraj i dzisiaj ta pobudka,zupelnie nie wiem dlaczego
mama33-
No wlasnie nie miala i tym bardziej sie dziwie bo dzien naprawde spokojny i jeszcze nigdy mi sie tak nie budzila mimo ze miala niekiedy naprawde intensywne przezycia za dnia
Mama i corcia-
Musze zmykac bo Greg do niej poszedl ale slysze ze wola mamusie.
dobranoc Kochanie i spokojnych snow.
Mama i corcia-
Wiesz to może być cokolwiek np przyśniła jej się bajka którą wcześniej oglądała, albo jakaś scenka z dnia! Nie martw się dzieci tak mają ! Wiem co piszę bo u Pawełka przez to przechodziłam i jeszcze czasami przechodzęMama i corcia napisał:No wlasnie nie miala i tym bardziej sie dziwie bo dzien naprawde spokojny i jeszcze nigdy mi sie tak nie budzila mimo ze miala niekiedy naprawde intensywne przezycia za dnia
mama33-
Dobranoc i spokojnej nocki dla Jessi i dla CiebieMama i corcia napisał:Musze zmykac bo Greg do niej poszedl ale slysze ze wola mamusie.
mama33-
dla Jessi
jeśli chodzi o spanie i zasypianie to Nadusia od początku sama we własnym łóżeczku i w tej kwestii zgodzę się z Nieznajomą to może być kłopotliwe w przyszłości ja miałam taki przykład u brata-mieli wielki problem z Vanessą,która za cholerę nie chciała nawet spojrzeć na łóżeczko i mimo,że mają wielgachne łoże to Vania tak się rozpychała,ze mój brat przeniósł się na kanapę a ja obiecałam sobie,że moje dziecko spać z nami nie będzie
jeśli chodzi o spanie i zasypianie to Nadusia od początku sama we własnym łóżeczku i w tej kwestii zgodzę się z Nieznajomą to może być kłopotliwe w przyszłości ja miałam taki przykład u brata-mieli wielki problem z Vanessą,która za cholerę nie chciała nawet spojrzeć na łóżeczko i mimo,że mają wielgachne łoże to Vania tak się rozpychała,ze mój brat przeniósł się na kanapę a ja obiecałam sobie,że moje dziecko spać z nami nie będzie
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Tak wiec poszlam do Jessi i wszyscy razem poprzytulalismy sie jeszcze troszke i zasneli Spala juz ladnie do rana.
Co do luzeczka swojego to Jessi je ma przy naszym luzku i bardzo je lubi bo po polodniu spi tylko w nim i pewnie na noc gdybym jej tam kazala sie polozyc to by i tam spala no ale po co
Co do luzeczka swojego to Jessi je ma przy naszym luzku i bardzo je lubi bo po polodniu spi tylko w nim i pewnie na noc gdybym jej tam kazala sie polozyc to by i tam spala no ale po co
Mama i corcia-
To dobrze że ładnie już spała do rana Pawełek też się w nocy przebudził i w biegł do mojego łóżka poprosił bym go przytuliła i usnął obok mnie
mama33-
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: