Na czym polega analiza kolorystyczna?
5 posters
Strona 1 z 1
Re: Na czym polega analiza kolorystyczna?
Nie wiem co to jest ale siajnie brzmi.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
No coś takiego, że dobiera się kolory to kolorytu cery, włosów itp, tylko że nie wiem jak to się robi i skąd wiadomo, że dany kolor jest dobry.
Nie wiem czy mozna w domu... mysle, ze trzeba sie najpierw podszkolic co do czego pasuje. U fryzjera gdzie kiedys chodzilam babka wizazystka/stylistka robi cos takiego... jedyne 200 EUR chyba jednak sie nie skusze
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Aha to chodzi o osobe a myslałam bardziej o mieszkaniu
Wiesz co jesli chodzi o makijaż to faktycznie są pewne kolory przyporządkowane danemu typowi urody ale ja wyznaje zasade że w czym sie czuje dobrze w tym dobrze wygladam. Tak samo z kolorami ubrań, zazwyczaj jak gdzieś czytam że pasuje mi kolor taki czy owaki to okazuje sie że ja w ogóle go nie nosze.
Wiesz co jesli chodzi o makijaż to faktycznie są pewne kolory przyporządkowane danemu typowi urody ale ja wyznaje zasade że w czym sie czuje dobrze w tym dobrze wygladam. Tak samo z kolorami ubrań, zazwyczaj jak gdzieś czytam że pasuje mi kolor taki czy owaki to okazuje sie że ja w ogóle go nie nosze.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
ja słyszalam ale od siostry i o włosach tzn starszy pan siwawy w różnych odcieniach moze cos takiego sobie zafundowac i wtedy sie wyrównuje kolor siwizny przyciemniajac lub rozjasniając!nie wiem czy nie pisze głupot ale chyba tak to leciałoooooooooooo!
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Można jak najbardziej w domu sobie zrobić ja kiedyś byłam konsultantką oriflame tam były szkolenia właśnie tego typu to naprawdę nic trudnego przynajmniej jeśli chodzi o makijaż.
Co do dopasowania sobie kolorów ubrań to proponuję kupić sobie kilka kolorowych apaszek i przykładać do twarzy tzn. pod brodą od razu będzie wiadomo w którym kolorze ci do twarzy
Co do dopasowania sobie kolorów ubrań to proponuję kupić sobie kilka kolorowych apaszek i przykładać do twarzy tzn. pod brodą od razu będzie wiadomo w którym kolorze ci do twarzy
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Similar topics
» W czym śpicie??
» O czym marzycie?
» Skad usuwacie owlosienie i czym?
» W czym spicie i jakie macie pizamki:)))))
» urlop macierzynski z czym to sie je
» O czym marzycie?
» Skad usuwacie owlosienie i czym?
» W czym spicie i jakie macie pizamki:)))))
» urlop macierzynski z czym to sie je
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: