marsz do lekarza
+6
MAjax
Marzena
aniaffff
Kasieńka
agnese
dagolis
10 posters
Strona 1 z 1
marsz do lekarza
nie chce mi się iść do gina a muszę bo robiłam cytologię i trza odebrać wyniki a tak mi się nie chce bo wiem że jest wszystko ok ale trzeba dla lekarza się pokazać. A najgorsze jest to że pewnie będzie jeszcze chciał mi pozaglądać na samolocie....brrrr
Wy też tak nie lubicie tam chodzić???
Wy też tak nie lubicie tam chodzić???
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: marsz do lekarza
marsz i to zaraz!!!
pewnie ze nie lubie ale co taki nasz los zeby sie rozbierac nietylko przed naszymi mezami
pewnie ze nie lubie ale co taki nasz los zeby sie rozbierac nietylko przed naszymi mezami
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Agnese,wiesz co nie tyle z rozbieraniem przed innym facetem mam problem hihihihi tylko przed tym jak on mi się grzebie ochyda. jakoś w ciąży to było inaczej- bo wszystko dla dobra dzidziusia. nawet nie było skrępowania a teraz znowu czuję się nieswojo. ale cóż taki już nas los.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ja również nie lubie chodzić do gina, ale czasami jak mus , to mus. Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest tak, że jak cytologia wyjdzie bardzo negatywnie, to dzwonią do pacjentki i ma się zgłosić na wizytę.
A jak jest u Was - dzwonią jak jest 4-ta grupa?
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
Moim lekarzem jest... kobieta, zawsze to inaczej rozkładać nogi przed nią niż przed jakimś starszym panem. Bardzo ją lubię i mam do niej zaufanie, przy porodzie okazało sie że mam racje.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
ja również chodzę do kobiety bardzo fajna babeczka ale też nie chodzę z przyjemnością właśnie 10 mam mieć wizytę :(
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Podobno faceci ginekolodzy delikatniejsi od babek szczerze pisząc, sama nie mam aż tyle "ginekologicznego" doświadczenia żeby porównać, ale sama wolałabym pójść do jakiegoś dziadka niż do młodego faceta. Teraz ciążę prowadzi mi facet ok 40-50 i jestem zadowolona, na początku poszłam do babki i uważam że ten lekarz jest lepszy niż tamta lekarka.
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Kasieńka napisał:Ja również nie lubie chodzić do gina, ale czasami jak mus , to mus. Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest tak, że jak cytologia wyjdzie bardzo negatywnie, to dzwonią do pacjentki i ma się zgłosić na wizytę.
U mnie dzwonią, jak wyjdą złe badania i to każde, nie tylko cyto, ale też różnie bywa, bo mojemu małżowi pierwsza morfo wyszła gorzej niż druga, a dzwonili dopiero przy drugiej. Ale nie wiem, czy tak nie jest tylko w prywatnych klinikach (my jesteśmy ubezpieczeni w luxmedzie)
MAjax-
majax a do kogo chodzisz? ja tez miałam w luxmedzie gina i mam doświadczenia z nastoma ginami bo swego czasu miałam problemy i powiem w 100 % faceci są o niebo lepsi ...delikatniej do ciebie podchodzą i w ogóle nawet rozmowa inaczej przebiega..
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
do dr Kirzyńskiego, b. fajny lekarz
MAjax-
bo ja chodzę do Litmanowicza tylko szkoda że on w żadnym szpitalu nie pracuje..
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
ja w sumie też nie za bardzo lubie się rozbierać i pipkę pokazywać, ale tak jakoś podczas ciąży nabrałam jakiejś znieczulicy i bardziej mnie obchodzi mój cellulit niż goła piczka
o
o
Myslę że płeć lekarza nie ma wpływu na to jaki on jest. Z moja pania doktor można porozmawiać o wszystkim. W szpitalu w którym rodziłam ordynatorem jest facet i jest on tak brutalny ze nadaję sie tylko żeby krowy badać a nie kobiety. Jak mnie zbadał przed porodem to aż się krwią zalałam. Modliłam sie żeby go nie miec przy porodzie i udało się.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
to podobnie jak u mnie gdy ordynator bada to wszystkie krwawią... jest bardzo dobrym lekarzem tyle że rękę mam ciężką
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Mój też chyba w szpitalu nie pracuje, więc nie wiem jak z porodem będzie może na szkole rodzenia się dowiem, idę od 24 marca
MAjax-
I nie ma ciężkiej ręki, ale mam wrażenie że zaglądać to on lubi :laugh:
MAjax-
ja tez musze sie w koncu wybrac do gina ale strasznie mi sie nie kce
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
ja mam 24 USG Dziewczyny, która robiła usg 3 lub 4d? kiedy najlepiej je zrobić w połowie czy pod koniec ciąży? Bo czytałam, że to ostatnie usg trzeba zabrać ze sobą do szpitala a nie wiem, czy mi 3d uznają?
MAjax-
robiłam połówkowe w 4d. Podobno, wg mojego gina, to najfajnieszy moment na takie usg. Dziecię jest już na tyle duże że wszystko ładnie widać, no i nie jest na tyle duże żeby w kadrze zmieściła się tylko np. twarz, ręka czy stopa.
A odnośnie tych wyników usg do szpitala, to nieważne jakie ono będzie czy 2d czy 4d. I tak całe usg nie będzie w 4d bo tylko w 2d lekarz jest w stanie dokładnie określić stan malucha. 4d jest tylko dla Twojej przyjemności.
Zresztą w szpitalu z wyników usg interesuje ich tylko waga dziecka, ustawienie i ewentuale anomalia
A odnośnie tych wyników usg do szpitala, to nieważne jakie ono będzie czy 2d czy 4d. I tak całe usg nie będzie w 4d bo tylko w 2d lekarz jest w stanie dokładnie określić stan malucha. 4d jest tylko dla Twojej przyjemności.
Zresztą w szpitalu z wyników usg interesuje ich tylko waga dziecka, ustawienie i ewentuale anomalia
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Similar topics
» MARSZ DO KOŚCIOŁA
» Wizyta u lekarza :)
» Byłam u lekarza i mam zapalenie gardła
» Mama i Córcia idzie do lekarza!
» Wizyta u lekarza :)
» Byłam u lekarza i mam zapalenie gardła
» Mama i Córcia idzie do lekarza!
Strona 1 z 1