Czego szukacie na stronach dla mam?
3 posters
Strona 1 z 1
Czego szukacie na stronach dla mam?
Jakie informacje Was interesują?
Czego szukacie a nie znajdujecie?
Co Was wkurza?
I na jakie strony zaglądacie?
Bardzo liczę na Wasze szczere opinie!
Buziaki.
Czego szukacie a nie znajdujecie?
Co Was wkurza?
I na jakie strony zaglądacie?
Bardzo liczę na Wasze szczere opinie!
Buziaki.
Re: Czego szukacie na stronach dla mam?
Ja sporo szukam na temat żywienia dzieci,najwięcej informacji znalazłam na stronach producentów żywnosci dla dzieci,a większość przygotowuję sama.
Druga sprawa to informacje na temat rozwoju dziecka,ale to co znalazłam to wydaje mi się mało szczegółowe.Np. szukałam info kiedy można dziecku zmienić wózek na spacerówkę i wyczytałam,że w 6 miesiącu ale nie każde dziecko potrafi siedzieć i tak na wyczucie wybraliśmy ten moment i kiedy zacząć sadzać w krzesełku nie mam pojecia,wykorzystuję huśtawke.
Na stronach denerwuje mnie że jak się ktoś wypowiada na dany temat to już uważa się za guru w danej dziedzinie i jego racja jest jedyna słuszna,jak zrobisz inaczej to jesteś wyrodna matką.A przecież nikt nie jest doskonały i za parę lat ktoś inny bedzie na topie ze swoimi teoriami.Pomine konkretny przykład bo będę skrytykowana.
Druga sprawa to informacje na temat rozwoju dziecka,ale to co znalazłam to wydaje mi się mało szczegółowe.Np. szukałam info kiedy można dziecku zmienić wózek na spacerówkę i wyczytałam,że w 6 miesiącu ale nie każde dziecko potrafi siedzieć i tak na wyczucie wybraliśmy ten moment i kiedy zacząć sadzać w krzesełku nie mam pojecia,wykorzystuję huśtawke.
Na stronach denerwuje mnie że jak się ktoś wypowiada na dany temat to już uważa się za guru w danej dziedzinie i jego racja jest jedyna słuszna,jak zrobisz inaczej to jesteś wyrodna matką.A przecież nikt nie jest doskonały i za parę lat ktoś inny bedzie na topie ze swoimi teoriami.Pomine konkretny przykład bo będę skrytykowana.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Re: Czego szukacie na stronach dla mam?
Kiedys wchodziłam na http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/0,79398.html a teraz właściwie to tylko jak mam jakis konkretny problem. Chociaż i tak najpier pytam Was o porady i opinie i juz nie musze nigdzie szukać odpowiedzi.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Similar topics
» Fryzjerka wie lepiej czego chcę!
» Czego nie chcecie wiedzieć o masturbacji
» Czego nauczyła mnie mama
» Czego nauczyło mnie dziecko!
» Czego nie lubicie dostawać pod choinkę?
» Czego nie chcecie wiedzieć o masturbacji
» Czego nauczyła mnie mama
» Czego nauczyło mnie dziecko!
» Czego nie lubicie dostawać pod choinkę?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: