witajcie
+6
sylwia
dagolis
Nieznajoma
aminka
Mama usunęła swój profil
Karolina
10 posters
Strona 1 z 1
witajcie
Mam na imie Karolina. Znalazlam Was po tym jak w ostatni weekend postanowilam udac sie na targi dla "przyszlych rodzicow" na Torwar i tam wpadla mi do rak ulotka o tejze stronie. W skrocie to co teraz najistotniejsze: Za okolo 3 miesiace urodze- mam nadzieje zdrowego i fajnego bobasa i w zwiazku z tym mam mase wszelakich watpliwosci, rozmyslan i dziwnych stanow.. Chyba dopadla mnie ostatnio jakas chandra.. i nie wiem za bardzo jak sobie z nia poradzic.. Moze macie jakies cenne rady, przemyslenia dotyczace takich wlasnie nastrojow?
Karolina- Wiek : 43
Jestem z: : Warszawy
Dzieci : 1 w drodze
Zaproszeń na ciacho : 0
Re: witajcie
Karolina.Witaj dokładnie Cie rozumię mam takie same stany!!! Na kiedy masz termin?znasz płeć??
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Witamy! Humor na pewno poprawia mysli o malenkim cudenku, ktore pojawi sie na swiecie.
Poza tym mysle, ze takie nastroje dopadaly kazda z nas lecz szybko przechodzily.
Zagladaj do nas a na pewno bedzie duzu lepiej!
Poza tym mysle, ze takie nastroje dopadaly kazda z nas lecz szybko przechodzily.
Zagladaj do nas a na pewno bedzie duzu lepiej!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
witaj i dobrze cie rozumiem chyba kazda z nas to przechodzila:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Witaj Karolina. chyba każda z nas będąc w ciąży zastanawiała sie jak to będzie po porodzie, czy dziecko będzie zdrowe. chyba nie ma recepty na to żeby o tym nie myśleć.ale trzeba myśleć pozytywnie!!! A w tym na pewno pomoże Ci pisanie z nami na forum odwiedzaj nas często i jak tylko będziesz miała kiepski nastrój pisz z nami.
Witaj serdecznie.
Witaj serdecznie.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
dagolis napisał:Witaj Karolina. chyba każda z nas będąc w ciąży zastanawiała sie jak to będzie po porodzie, czy dziecko będzie zdrowe. chyba nie ma recepty na to żeby o tym nie myśleć.ale trzeba myśleć pozytywnie!!! A w tym na pewno pomoże Ci pisanie z nami na forum odwiedzaj nas często i jak tylko będziesz miała kiepski nastrój pisz z nami.
Witaj serdecznie.
dolaczam sie
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Witaj:) Zaglądaj do nas ,tutaj napewno poprawisz sobie humor i odpędzisz wszystkie złe myśli!Będzie dobrze,głowa do góry:**
aga_nes-
Jestem z: : Polska/Irlandia
Dzieci : Wiktoria i Filip
Zaproszeń na ciacho : 6
Witaj Kochana.
Dolaczam sie do slow dziewczyn.
Z nami bedzie Ci naprawde lepiej
Dolaczam sie do slow dziewczyn.
Z nami bedzie Ci naprawde lepiej
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
hej
napewno latwiej uporac sie z watpliwosciami majac takie dziewczyny do dyspozycji:)
pisz smialo
napewno latwiej uporac sie z watpliwosciami majac takie dziewczyny do dyspozycji:)
pisz smialo
Witaj
Też uważam że będąc jedną z Nie Złych Mam lepiej poradzisz sobie z chandrą a i my Ci pomożemy jak tylko będziemy umiały.
Też uważam że będąc jedną z Nie Złych Mam lepiej poradzisz sobie z chandrą a i my Ci pomożemy jak tylko będziemy umiały.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: