Osoba wyniosła?
+2
Nieznajoma
mama33
6 posters
Strona 1 z 1
Osoba wyniosła?
Czym według Was charakteryzuje się taka osoba?
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Re: Osoba wyniosła?
róznie można charakteryzowac taka osobe...w sumie sama nie wiem czym charakteryzowac taka osobe?..........a dlaczego pytasz? zaciekawił mnie sam wątek:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Osoba wyniosla charakteryzuje sie pycha i zadufaniem .
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
ja myślę że m.in taka osoba nie potrafi okazywać prawdziwych uczuć i nie szanuje ludzi na niższym poziomie niż ona....
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Według Teściowej to właśnie ja jestem taką osobą!
mama33-
to Twoja teściowa chyba nie rozumie pojęcia tego słowa. a może ona miała na myśli siebie a nie Ciebie??? to najprawdopodobniej wszystko się jej tyczy!! co za baba!!!mama33 napisał:Według Teściowej to właśnie ja jestem taką osobą!
dagolis-
dagolis napisał:to Twoja teściowa chyba nie rozumie pojęcia tego słowa. a może ona miała na myśli siebie a nie Ciebie??? to najprawdopodobniej wszystko się jej tyczy!! co za baba!!!mama33 napisał:Według Teściowej to właśnie ja jestem taką osobą!
Zgadzam sie z Dagolis!!!!!
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
tesciowa to tylko tesciowa ,wpusc prawym uchem lewym wypusc po co sie denerwowac takimi czarownicami bleeeeeeeee
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Nie wiem czemu tak mnie postrzega nigdy się przy nich nie wywyższałam ani nie wymądrzałam bo taka nie jestem jestem za bardzo skryta i nieśmiała!Pewnie to też ich we mnie denerwuje!
mama33-
mama33 a ona tak Ci prosto w oczy powiedziała?? wredna kobieta. a Ty kochana nie denerwuj sie za mocno. olej ją i nie matrw sie. szkoda tylko nerwów na takich ludzi.
no co za baba okropna. tylko jej
no co za baba okropna. tylko jej
dagolis-
ja wiem -nie prosto w oczy tylko pewnie przez telefon zapytaj sie jej czy wie co to znaczy osobo wyniosła:D nie przejmuj sie kochanie taka kobieta ja twoja tesciowa teraz masz wazniejsze sprawy i zamiast rozmawiac z nia pogadaj z nami mniej nerwów bedzie cie to kosztowac :* tule mocno -tak wlasnie myslalam o twojej tesciowej ze cie tak ocenila ale nie chcialam zapeszac;/
Nieznajoma-
Pewnie że wolę z Wami pogadać przynajmniej jest o czym bo z nią to wszystko się kręciło w okół jej przekwitania i zaparć!
A o tym że jestem wyniosła powiedziała mojemu mężowi myślała że jej będzie przytakiwał jak w dzieciństwie i mnie zmieniał bym była taka jaka ona chce bym była!Na szczęście to jest tylko jego macocha także mogę z mężem szczerze o niej rozmawiać !
A o tym że jestem wyniosła powiedziała mojemu mężowi myślała że jej będzie przytakiwał jak w dzieciństwie i mnie zmieniał bym była taka jaka ona chce bym była!Na szczęście to jest tylko jego macocha także mogę z mężem szczerze o niej rozmawiać !
mama33-
mama33 moja tesciowa naprawde jak sie wkurzy to pieprzy trzy po trzy ale przy mnie -przynajmniej w wiekszosci pozniej leci do pokoju i dzowni po córkach jaka to ma niedobrą synową ale szczerze mowiac staram sie tym nie przejmowac i tobie kochana tez radze bo czlowiek osiwialby calkiem w przeciagu roku jakby tak mial sluchac ciąglych narzekan!!!
Nieznajoma-
Pewnie niedługo będę miała to gdzieś co ona tam gada ale jeszcze niestety nie potrafię się nie przejmować może dlatego że to świeża sprawa!
mama33-
najlepiej o tym nie mysl no bo po co??? tylko sie denerwojesz a teraz to najmniej ci potrzebne takie osoby powinny poprostu powinny juz niektóre sprawy zrozumiec!!!!
obiecaj mi ze juz nie bedziesz o tym myslec ,zób to dla tej fasolki która teraz nosisz w sobie :*
obiecaj mi ze juz nie bedziesz o tym myslec ,zób to dla tej fasolki która teraz nosisz w sobie :*
Nieznajoma-
Obiecuję przynajmniej się postaram bo sama już na siebie jestem zła że ciągle siedzę w tym temacie trzeba już go zakończyć bo jeszcze trochę a zwariuję! Myślę o swojej fasolce to ona jest najważniejsza oczywiście na równi z moim synkiem i mężem to jest moja rodzina i koniec i kropka.
mama33-
no i za takie mslenie wynagradzam cie ciachem kochana masz swoja rodzine i sie nią przejmuj a nie to co mówi tesciowa dla nich to nigdy nie bedziemy dobre itp.....
Nieznajoma-
Dziękuję Nieznajoma mądra z Ciebie Osóbka
mama33-
poprostu logicznie rzecz biorą trzeba mysle o osobach na których nam naprawde zalezy a nie na osobach które nas czerniaja:)
Nieznajoma-
osoba wyniosła
mama33 napisał:Według Teściowej to właśnie ja jestem taką osobą!
Bożesz Święty to babsko trzeba na kiju powiesić!!Jak można mówić takie rzeczy kobiecie w ciąży i to jeszcze synowej w dodatku.Moja gdyby coś takiego powiedziała to wybaczcie ale nawet wnuczek by nie zobaczyła bo można mieć do kogoś dużo ale .....Ale żeby to jeszcze mówić komuś..
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: