Pierwsze pyszności :)
4 posters
Strona 1 z 1
Pierwsze pyszności :)
Dziewczyny muszę Wam się pochwalić moje gwiazdy dziś jadły pierwszy raz deserek(tzn jabłuszko ze słodką marchewką) i soczek piły,miałam dać im po łyżeczce ale tak im posmakowało że skończyłam na pięciu a soczku hoho wypiły po 60 ml.
Tak im smakowało że aż żal było nie dać jak miały jeszcze ochotę
I tak to już zleciały 4 miesiące....ahhh jak ten czas leci a dopiero co głaskałam
a tu już
Tak im smakowało że aż żal było nie dać jak miały jeszcze ochotę
I tak to już zleciały 4 miesiące....ahhh jak ten czas leci a dopiero co głaskałam
a tu już
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Pierwsze pyszności :)
no to gratuluje pierwszego obiadku no czas leci jak szalony po nas nie widac ale po dzieciach
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: Pierwsze pyszności :)
No to fajnie ze im tak smakowalo.
A czas leci to fakt ja tylko sie ciesze ze leci mi ale nie w samotnosci bo to bylo by straszne.
A czasami juz myslalam ze tak bedzie ale mam wreszcie moja upragniona kruszynke ktora codziennie daje mi mnostwo radosci no i malza oczywiscie (cholender o maly wlos bym o nim zapomniala )
A czas leci to fakt ja tylko sie ciesze ze leci mi ale nie w samotnosci bo to bylo by straszne.
A czasami juz myslalam ze tak bedzie ale mam wreszcie moja upragniona kruszynke ktora codziennie daje mi mnostwo radosci no i malza oczywiscie (cholender o maly wlos bym o nim zapomniala )
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Similar topics
» Pierwsze buciki
» Pierwsze słowo
» Pierwsze sukieneczki :)
» 4 pierwsze kroczki :)
» Pierwsze chwile z maluchami
» Pierwsze słowo