Pierwsze sukieneczki :)
+5
Triss
gonialbn
rossi82
rumianek :)
anulaaa33
9 posters
Strona 1 z 1
Pierwsze sukieneczki :)
A ja się pochwalę że dziś kupiłam moim księżniczkom pierwsze sukieneczki A poszłam tylko po skarpety a wyszłam z całą reklamówką ale jak tu nie kupić jak te ciuszki takie kochane Wikcia zasłużyła bo się śmiała i gaworzyła do mamusi od rana i wszystkie babki u lekarza uwiodła, a co najważniejsze pan doktor jak nigdy się nie uśmiechał dziś miał banana od ucha do ucha
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Pierwsze sukieneczki :)
Ja też mam różową sukienunię na ok. 3 miesiące - Miśka będzie w niej cudna
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Wspaniale, fotki zapodaj bo mnie z ciekawości poskręca
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ahhh posty pomieszałam tematu nie wpisałam i się wkleiły do czwartku, nie wklejam już bo nie będę zagracać na CZWARTKU w każdym bądź razie są
anulaaa33-
Mam kilka sukienek ale wydają mi się mało praktyczna dla maluchów
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
sliczne sa sukieneczki
mam nadzieje ze dziewczynaka zostanie chec ubierania sie w sukienki bo jak znam zycie beda chodzic w spodniach
mam nadzieje ze dziewczynaka zostanie chec ubierania sie w sukienki bo jak znam zycie beda chodzic w spodniach
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Ja chyba tez kupię jakaś sukieneczkę i będę ubierać Filipka w domu, tak bardzo chciałabym mieć dziewczynke i ją stroic w kiecuszki.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
aniaffff napisał:Ja chyba tez kupię jakaś sukieneczkę i będę ubierać Filipka w domu, tak bardzo chciałabym mieć dziewczynke i ją stroic w kiecuszki.
No to w czym problem trzeba się starać a jak chcesz przepis na babe to do mojego bo jemu jakoś same baby wychodzą
anulaaa33-
Hihi może i ja zacznę swojego ubierać w sukieneczki i tak na ulicy zawsze mi mówią że śliczną mam córeczkę a mnie krew zalewa bo jak można nie zauważyć że to mężczyzna i to po męsku ubranyaniaffff napisał:Ja chyba tez kupię jakaś sukieneczkę i będę ubierać Filipka w domu, tak bardzo chciałabym mieć dziewczynke i ją stroic w kiecuszki.
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Ja z Amelką to samo,szczególnie jak chodziłam na zakupy za każdym razem już mnie to denerwowało jak można do dziewczynki która jest ubrana CAŁA NA RÓŻOWO powiedzieć ale ładny chłopczyk!!
anulaaa33-
Mama 33 tak to bywa z tymi ludzmi.
Co do sukieneczek to moja mama jak sie dowiedziala ze bedzie miala wnusie to miala manie kupowania sukieneczek i powiem Wam ze Jessi miala na sobie jedna przez rok a dlatego ze dopoki nie chodzila to cholernie niewygodnie bylo mi ja ubierac w sukienki.Jak sie ruszala to jej sie podwijala i pila w plecki,co ja bralam na rece to sie podnosila do gory i bez przerwy musialam sciagac.I tak byla sliczna czy w sukienusi czy w nie.
Jednak od kad zaczela chodzic to nadrabia Chociaz do samochodu to tez wole spodnie lub spodenki bo napewno jest jej wygodniej ale to tylko w dluzsza trase.
Co do sukieneczek to moja mama jak sie dowiedziala ze bedzie miala wnusie to miala manie kupowania sukieneczek i powiem Wam ze Jessi miala na sobie jedna przez rok a dlatego ze dopoki nie chodzila to cholernie niewygodnie bylo mi ja ubierac w sukienki.Jak sie ruszala to jej sie podwijala i pila w plecki,co ja bralam na rece to sie podnosila do gory i bez przerwy musialam sciagac.I tak byla sliczna czy w sukienusi czy w nie.
Jednak od kad zaczela chodzic to nadrabia Chociaz do samochodu to tez wole spodnie lub spodenki bo napewno jest jej wygodniej ale to tylko w dluzsza trase.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Ale najlepiej jest odpowiedzieć: Ale ładne oczy ale wymagają poprawki
anulaaa33-
Hihi niezłeanulaaa33 napisał:Ale najlepiej jest odpowiedzieć: Ale ładne oczy ale wymagają poprawki
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
sukieneczki śliczne ja pierwszy raz Wikuni założyłam sukieneczke jak miała 5 tyg wyglądała słotko choć uważam że nie sa one za wygodne dla małych dzieci ale teraz jak Pysiulka ma prawie 6 mies to dosc czesto zakładam jej sukieneczki jest mała Księżniczką i tak słodziutko wtedy wygląda
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Similar topics
» Pierwsze buciki
» Pierwsze słowo
» 4 pierwsze kroczki :)
» Pierwsze pyszności :)
» Pierwsze chwile z maluchami
» Pierwsze słowo