Czwartek-6 sierpnia (chyba :P)
+2
dagolis
rossi82
6 posters
Strona 1 z 1
Czwartek-6 sierpnia (chyba :P)
Kawy.... oddałabym wszystko za kawę. Czarną, parzoną i żeby podał mi ją Pan Mietek
Ciężki dzień dzisiaj mam. Od rana Piernik psoci a ja mam mnóstwo roboty. Obiad nie gotowy, dopiero co wyjęłam mięcho z zamrażalnika, w domu bajzel, chłop niedługo z pracy wróci.....
Żal mi było pogody i od rana siedziałam w ogródku z młodym. Wzięłam coś do czytania ale za chiny nie potrafiłam się dzisiaj skupić. Postanowiłam więc powyrywać chwasty.... i teraz ledwo żyję. Jednak łatwiej jest zajmować się wirtualnym ogródkiem
Ciężki dzień dzisiaj mam. Od rana Piernik psoci a ja mam mnóstwo roboty. Obiad nie gotowy, dopiero co wyjęłam mięcho z zamrażalnika, w domu bajzel, chłop niedługo z pracy wróci.....
Żal mi było pogody i od rana siedziałam w ogródku z młodym. Wzięłam coś do czytania ale za chiny nie potrafiłam się dzisiaj skupić. Postanowiłam więc powyrywać chwasty.... i teraz ledwo żyję. Jednak łatwiej jest zajmować się wirtualnym ogródkiem
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: Czwartek-6 sierpnia (chyba :P)
rossi, może nie wyglądam jak pan Miecio ale kawusie mogę Ci zaserwować. Już zaparzam.Za chwile podam.
u nas dzisiaj goraco. rano byłyśmy na spacerku a teraz Natalia śpi juz 3 godzinki. obiadek już przygotowany a potem zacznę się pakować bo jutro wieczorem w drogę ruszamy.
u nas dzisiaj goraco. rano byłyśmy na spacerku a teraz Natalia śpi juz 3 godzinki. obiadek już przygotowany a potem zacznę się pakować bo jutro wieczorem w drogę ruszamy.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Dagolis życie mi ratujsz
Idę się wziąść za gary....56 666666666666666666666685-/
Idę się wziąść za gary....56 666666666666666666666685-/
rossi82-
Młody już wstał i pomaga mi pisać, zaraz pewnie zechce też pomóc mi gotować
rossi82-
Dzisiaj sprzatałam w domu siły mi brak mam obecnie dość
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
A ja od wczoraj mam swoją trójeczke i od brata dwójeczke także istne przedszkole pięcioro dzieciaków wesoło razy pięć nawet nie ma kiedy zajrzeć do Was bo nonstop ktoś coś woła nie mówie o lataniu za nimi po podwórku ale może szybciej do formy wróce przy tej piąteczce
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
a ja zostawilam komorke w pracy a miala do mnie wpasc kolezanka ale mowila ze zadzwoni wczesniej i chyba sie nei dodzwonila ale jestem zakrecona a jutro mam odsiadke bede musiala isc do pracy
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
anulaaa33 napisał: ale może szybciej do formy wróce przy tej piąteczce
O matko, Anulaaaa.... jesteś bezkonkurencyjna babka. Nie dość że masz pięcioro dzieciaków pod opieką to jeszcze w tym pozytywy widzisz.
Wielki szacun
Kiedy ja dostałam czwórkę chłopaków (w tym bliźniaki) myślałam że świat zawalił mi się na głowę i nikt mnie nie kocha. Niewiele brakowało żebym wyszła z domu i nie wróciła. Boszzzz.... jak wspominam to mam gęsią skórkę
rossi82-
U mnie urwanie głowy, ciągle cos rwiemy , jak nie wiśnie to śliwki. Kurw... mam już dość!!!
Wiem że z tego mamy kase a strasznie nam teraz potrzebna ale nie mam nawet kiedy sie po tyłku dobrze podrapac. Może po niedzieli bedzie więcej czasu...
Wiem że z tego mamy kase a strasznie nam teraz potrzebna ale nie mam nawet kiedy sie po tyłku dobrze podrapac. Może po niedzieli bedzie więcej czasu...
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
czwartek 6 sierpnia
rossi82 napisał:anulaaa33 napisał: ale może szybciej do formy wróce przy tej piąteczce
O matko, Anulaaaa.... jesteś bezkonkurencyjna babka. Nie dość że masz pięcioro dzieciaków pod opieką to jeszcze w tym pozytywy widzisz.
Wielki szacun
Kiedy ja dostałam czwórkę chłopaków (w tym bliźniaki) myślałam że świat zawalił mi się na głowę i nikt mnie nie kocha. Niewiele brakowało żebym wyszła z domu i nie wróciła. Boszzzz.... jak wspominam to mam gęsią skórkę
Zgadzam się jestem strasznie pozytywnie nastawiona a dzieci wszystkie kocham szczególnie swoje i brata
A w dodatku że jestem i bawie się z nimi nonstop i nawet chowam się jak pięciolatka za garażem to już wogóle aż sąsiedzi się pytają skąd ja biore na to wszystko siły - stare to pewnie myślą że ADHD mam bo nawet na 5 min przez dzień nie usiąde żeby ktoś czegoś nie chciał.
A w nocy jeszcze mojego pomęcze i dopiero
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Similar topics
» Czwartek czwartek czwartek 23 lipca
» nie uwierzycie chyba
» obrazil sie!!!
» Uwaga - galeria (chyba) działa.
» Mąż kupil mi pralke