Dziecięcy sen-wielka tajemnica :/
+2
agnese
rossi82
6 posters
Strona 1 z 1
Dziecięcy sen-wielka tajemnica :/
Jak to jest że kiedy trzaskam się z odkurzaczem czy np. tłukę mięso na kotlety Piernik śpi jak aniołek a kiedy idę na palcach sprawdzić czy nie porozkrywał się za bardzo to od razu otwiera oczy. No i dlaczego dzisiejsza drzemka trwa trzy godziny a wczoraj kiedy nie miałam czasu spał tylko godzinę
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: Dziecięcy sen-wielka tajemnica :/
moja natomiast ostatnio zasypia z wielkim płaczem chce jej sie spać i zanim zaśnie musi porządnie pobeczeć zanim zaśnie i nic z tym nie mogę zrobić bo jak ją przytulam to jeszcze bardziej płacze i wierzga nogami i rękami........ i po tym wszystkim zasypia a ja zaraz po niej
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
ja mam podobnie trylko musze ja ululac ale musi sobie poplakac i budzi mi sie w nocy i placze poprzytulam to zasypiaagnese napisał:moja natomiast ostatnio zasypia z wielkim płaczem chce jej sie spać i zanim zaśnie musi porządnie pobeczeć zanim zaśnie i nic z tym nie mogę zrobić bo jak ją przytulam to jeszcze bardziej płacze i wierzga nogami i rękami........ i po tym wszystkim zasypia a ja zaraz po niej
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
U mnie ostatnio tez jest to samo a do tego zasypia mi bardzo pozno jak zasypiała o 20 to teraz o 22 nie wiem dlaczegoTriss napisał:ja mam podobnie trylko musze ja ululac ale musi sobie poplakac i budzi mi sie w nocy i placze poprzytulam to zasypiaagnese napisał:moja natomiast ostatnio zasypia z wielkim płaczem chce jej sie spać i zanim zaśnie musi porządnie pobeczeć zanim zaśnie i nic z tym nie mogę zrobić bo jak ją przytulam to jeszcze bardziej płacze i wierzga nogami i rękami........ i po tym wszystkim zasypia a ja zaraz po niej
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
dziecięcy sen
rossi82 napisał:Jak to jest że kiedy trzaskam się z odkurzaczem czy np. tłukę mięso na kotlety Piernik śpi jak aniołek a kiedy idę na palcach sprawdzić czy nie porozkrywał się za bardzo to od razu otwiera oczy. No i dlaczego dzisiejsza drzemka trwa trzy godziny a wczoraj kiedy nie miałam czasu spał tylko godzinę
U nas dokładnie tak samo Z małym wyjątkiem bo najlepiej jej się usypia na dywanie kiedy dziewczynki płaczą i my latamy wkoło Dziecka nikt nie zrozumie i ich "skomplikowanego świata'
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Coś w tym jest bo dziś w mieszkaniu obok sąsiad robi remont wiertarka praktycznie chodzi non stop mnie już od tego uszy bolą ,a Marcel śpi jak zabity! A gdy wracam o 22 z pracy to dobrze jeszcze nie zamknę za sobą drzwi a Marcel stoi już w łóżeczku i krzyczy "a daj"!
I kto zrozumie te małe szkraby!
I kto zrozumie te małe szkraby!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
moja Ala najlepiej spi przy mlocie pneumatycznym lub innych takich halasach ale jak bylam na porodowce to byl remont i mloty chodzilyt cala dobe my bylysmy wykonczone psychicznie a dziei spaly lekarze smiali sie ze ak wrocimy do domu bedziemy musieli robic remonty
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: