Wieczór sobotni
+3
aniaffff
rossi82
sylwia
7 posters
Strona 1 z 1
Wieczór sobotni
kobitki jak Wam minoł wieczór bo u mnie była siostra wypiłam lampke winka i zakołowało mi sie w glówce maz z niunia właśnie poszedł spać wiec mam troszke czasudla siebie to znaczy dla Was ciekawa jestwem jak Wam minoł dzisiejszy dzień
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: Wieczór sobotni
Sobotę spędziłam w rozjazdach. Mamy w planach przenieść się do innego miasta ze względu na pracę mojego chłopa i po części też dla dobra Piernika więc koniecznie musiałam się porozglądać. Tam gdzie chcemy się przeprowadzić jest mnóstwo mam z mniej więcej rocznymi dzieciakami więc młody miałby rówieśników do zabawy.
Obejżałam sobie moim krytycznym okiem tąże mieścinkę i uznałam że byłoby mi tam dobrze i krów nie musiałabym oglądać przez okno w kuchni
Mniej więcej za miesiąc kończy nam się umowa o mieszkanie które teraz wynajmujemy i raczej jej nie przedłużymy
Nooo... a wieczorek spędziłam na miłej kolacyjce z szanownym małżonkiem i zimnym browarkiem, żyć nie umierać hih
Obejżałam sobie moim krytycznym okiem tąże mieścinkę i uznałam że byłoby mi tam dobrze i krów nie musiałabym oglądać przez okno w kuchni
Mniej więcej za miesiąc kończy nam się umowa o mieszkanie które teraz wynajmujemy i raczej jej nie przedłużymy
Nooo... a wieczorek spędziłam na miłej kolacyjce z szanownym małżonkiem i zimnym browarkiem, żyć nie umierać hih
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Wieczór wczorajszy spędziłam sama w łóżku, byłam taka zmęczona że nawet nie weszłam zobaczyć co u Was. Mąż korzystał z okazji że przed kompem wolne. Dzisiaj byliśmy już na zakupach i robimy sobie grillową wyżerkę.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
no dzis juz niedziel ale ja wieczor sobotni....hmmmm
juz dawno nie bylo tak romatycznie
cholera jak dobrze m,i robia takie wieczory ... nawet na cere
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Triss napisał:no dzis juz niedziel ale ja wieczor sobotni....hmmmm
Ale ci zazdroszczę, już dawno nie miałam romantycznego wieczoru, może wymyślę coś na następną sobotę Ostatnio jak zrobiłam taki wieczór romantyczny przy świecach to mój mąż bez przerwy mówił o swojej "cudownej" siostrzyczce i o samochodach w końcu się wkurzyłam zgasiłam świeczki i wzięłam się za sprzątanie po kolacji "romanycznej" .
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
u mnie sobota nerwowa tesciowa mnie wkurzyla pózniej dla rozluznienia zapalilismy sobie grila usmarzylismy po kiełbasce popłuwalismy w basenie i wieczorem łózeczko:) a wczoraj mielismy od rana gosci byłam zła jak osa bo caly dzien prawie spedzilam przyzlewie i kuchni przed połdniem przyjechała siostra janusza a popołdniu moja oczywiscie ani tesciowa ani szwagierka nie ruszyła dupy zeby chociaz czyste szklanki podac albo umyc po posiłkach spodki wrrrrr i jeszcze Monika moze zrobiłabys kompotu bo brakuje myslałam ze mnie rozedrze ale zacisnełam zeby i zrobiłam ale nastepnym razem juz nie ma głupich niech same zapierdzielaja mialam sie nie dac po soboscie ale żal mi sie zrobiło gosci bo nawet nie mieli czystych szklanek a ja usiadlam przy gosciach dopiero po 16 jak juz sie prawie mieli rozjezdzac od strony meża i takuż to weekend mialam
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
wiecie ze u ortodoskyjnych zydow maz musi zaspokoic zone w piatkowa noc to jego obowiazek
fajnie im bylo co ??
fajnie im bylo co ??
Triss-
Triss napisał:wiecie ze u ortodoskyjnych zydow maz musi zaspokoic zone w piatkowa noc to jego obowiazek
fajnie im bylo co ??
Nie mogłabym być żydówką, nic na siłę.... gdzie tu magia chwili
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
no wlasnie ze fajnie czekac na takie cos
Triss-
to tak jak moj malz mowiel ze jego kolega w pracy kiedys opowiadal ze seks uprawia z zona tylko w 3 razy w tygodniu (jakos poniedzialki srody piatki) ale to musi byc nudne Tak jak u tych zydow czy sie ma cy sie niema ochoty to sie klade bo bedzie seks to niedlamnie
musi zadowolic zone
cgyba niekoniecznie za kazdym razem chodzi o sex
cgyba niekoniecznie za kazdym razem chodzi o sex
Triss-
Similar topics
» Romantyczny wieczór
» Romantyczny wieczór.
» Inauguracja Kłotnika - wczorajszy wieczór..
» DOBRY wieczór miłym Paniom
» Romantyczny wieczór.
» Inauguracja Kłotnika - wczorajszy wieczór..
» DOBRY wieczór miłym Paniom
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: