piątek 31.07.2009
5 posters
Strona 1 z 1
piątek 31.07.2009
Witam wszystkie mamusie i tatusiów.
Pisze po północy bo mój Filip dostał dzisiaj ( dla mnie jest jeszcze czwartek ) motorku w tyłeczku. Przez dobre pół godziny biegał z kuchni do pokoju jak mały wariat, nie przestając nawet na chwilę i smiejąc sie przy tym od ucha do ucha. Wszystko by było ok gdyby to nie była pora spania, usnął dopiero o 22.30. mimo że w dzień spał tylko 30 minut.
W ogóle Młody jest przez ostatnie kilka dni jakoś dziwnie pobudzony, nigdy nie umiał usiedzieć w miejscu ale to co teraz wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie.
Życzę miłego dnia
Pisze po północy bo mój Filip dostał dzisiaj ( dla mnie jest jeszcze czwartek ) motorku w tyłeczku. Przez dobre pół godziny biegał z kuchni do pokoju jak mały wariat, nie przestając nawet na chwilę i smiejąc sie przy tym od ucha do ucha. Wszystko by było ok gdyby to nie była pora spania, usnął dopiero o 22.30. mimo że w dzień spał tylko 30 minut.
W ogóle Młody jest przez ostatnie kilka dni jakoś dziwnie pobudzony, nigdy nie umiał usiedzieć w miejscu ale to co teraz wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie.
Życzę miłego dnia
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: piątek 31.07.2009
wspolczuje a dzis sie ciesze bo moje szczescie dlugo spalo a teraz lezy sobie i gada
tylko 2 razy w nocvy musze jej dawac jesc chyba ze wymysle zeby jadla bardziej tresciwie
i jutro mam wekend
tylko 2 razy w nocvy musze jej dawac jesc chyba ze wymysle zeby jadla bardziej tresciwie
i jutro mam wekend
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
A moje jedzą na szczęście raz w nocy a potem rano także mamuśka wyspana a dziś ciężki dzień dużo załatwiania,wizyta u gina a wieczorkiem wychodzę ze znajomymi poruszać bioderkami Miłego dzionka babeczki
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
piątek 31.07
aniaffff napisał:Witam wszystkie mamusie i tatusiów.
Życzę miłego dnia
Ja mam 24 na dobe motorek to co się dziecku dziwić najważniejsze że ruchliwy chłopak i ślamazara nie będzie
anulaaa33-
A ja nadal ładuję baterie po pilnowaniu siostrzeńców. Ciężko mi się ogarnąć bo Piernikowi najwyraźniej podobało się towarzystwo i teraz kiedy już pozbyłam się dzieciaków siostry mój mały jest nieznośny. Chyba w przeciwieństwie do mnie tęskni za nimi.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ale ja z moją tak samo mam jak za długo przebywa z dziećmi to potem jej coś "odwala" i nie wie co ze sobą zrobić.
A pomysłów dziwnych ile nałapie od starszych
A pomysłów dziwnych ile nałapie od starszych
anulaaa33-
Mój dzionek minoł w miare spokojnie ja Wiktorie karmie 2 razy w nocy ale jestem wyspana narazie posprzayałam w domku zostało tylko odkurzanie ale to czeka na meza
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Similar topics
» 10.07.2009 piątek
» piątek 20.02.2009 :)
» 27.02.2009 piątek
» PIATEK 13 Luty 2009
» 8 maja 2009 piątek
» piątek 20.02.2009 :)