Wszyscy chorzy ,chyba oszaleje ....
+5
Mama i corcia
justyna82
aminka
anulaaa33
ewa2
9 posters
Strona 1 z 1
Wszyscy chorzy ,chyba oszaleje ....
Witam ,muszę się wam wyżalić . Moje dzieci się pochorowały i to cała trójka naraz ....Już nie mogę ,mają gorączke ,boli ich gardło ,jednego brzuch i wymiotował , oczywiście nie chcą nic jeść ,mało piję (a u nas upał ) ANGINA jak nic !!! ( A tydzień tamu mój Kuba skończył antybiotyk właśnie na Angine-czyżby znowu to cholerstwo zaatakowało -popołudniu wizyta u lek .) O marudzeniu i wojnach o zabawki już nie wspone ..... A tu trzeba zrobić swoje w domu i jeszcze pilnować toważystwa żeby się "nie pozabijali " i co chwilę latać do nich bo to co chwila co innego się chce (a to pić a to bajkę itd) Jak ja dotrwam sama z nimi dowieczora to niewiem -małż w robocie ,pomóż niema kto .....Oj ciężko będzie .....
ewa2-
- Potrafię : zrobić dużo jak mi się chce ;)
Jestem z: : Tarnowa
Dzieci : 3 synów
Zaproszeń na ciacho : 1
Re: Wszyscy chorzy ,chyba oszaleje ....
ewa2 napisał:Witam ,muszę się wam wyżalić . Moje dzieci się pochorowały i to cała trójka naraz ....Już nie mogę ,mają gorączke ,boli ich gardło ,jednego brzuch i wymiotował , oczywiście nie chcą nic jeść ,mało piję (a u nas upał ) ANGINA jak nic !!! ( A tydzień tamu mój Kuba skończył antybiotyk właśnie na Angine-czyżby znowu to cholerstwo zaatakowało -popołudniu wizyta u lek .) O marudzeniu i wojnach o zabawki już nie wspone ..... A tu trzeba zrobić swoje w domu i jeszcze pilnować toważystwa żeby się "nie pozabijali " i co chwilę latać do nich bo to co chwila co innego się chce (a to pić a to bajkę itd) Jak ja dotrwam sama z nimi dowieczora to niewiem -małż w robocie ,pomóż niema kto .....Oj ciężko będzie .....
Będzie dobrze najważniejsze że jest bo to chyba dla dziecka najlepsze na chorobę bo przecież to nie tylko my cierpimy że dzieci marudzą bo to przecież one są chore nie ma się co dziwić że marudzą my też marudzimy jak jesteśmy chorzy a co dopiero dzieciaczki
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Trzymaj sie i nie daj sie!!! Jestesmy z Toba - na pewno przetrwasz!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
U nas tak samo zuzana miała angine 2 tygodnie temu przy tym przyplątał się kaszel i jest do tej pory ,wczoraj byłam u lekarza i ma zapalenie oskrzeli i znowu antybiotyk
justyna82-
- Potrafię : gotowac
Jestem z: : ŁOWICZ
Dzieci : Zuzanna i Ernest
Zaproszeń na ciacho : 5
Ch te wstretne choroby czy one musza tak nekac te nasze dziecinki.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
życzę dużo wytrwałości i zdrówka dla dzieciaków!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
No i byłam wczoraj z nimi wieczorem u lekarza i pani doktor nic nie stwierdziła -powiedziała że nawet gardła nie mają czerwonego i że nie przepisze im żednych lekarstw tylko żebym sobie przyszła z nimi drugi raz jutro popołudniu (czyli dziś ). Co za babsko ! Oni mają 39 gorączki gardło ich boli jak djabli że nawet nic nie zjedli od poniedziałku (tylko picia pilnujemy ) Kuba wymiotował ,boli go brzuch i głowa a według Pani doktor nic im nie jest
Dziś naszczęście idziemy popołudniu do swojej lekarki więc licze na lepszą wizyte ....
Pozatym dowiedziałam się ża angina może nawracać (tzw nawracające anginy -jakieś dziecko miało ich 6 podrząd )
justyna82 -dużo zdrówka dla Zuzanny
Dziś naszczęście idziemy popołudniu do swojej lekarki więc licze na lepszą wizyte ....
Pozatym dowiedziałam się ża angina może nawracać (tzw nawracające anginy -jakieś dziecko miało ich 6 podrząd )
justyna82 -dużo zdrówka dla Zuzanny
ewa2-
- Potrafię : zrobić dużo jak mi się chce ;)
Jestem z: : Tarnowa
Dzieci : 3 synów
Zaproszeń na ciacho : 1
życzę zdrówka dla wszystkich dzieciaczków. a tym lekarzom to
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ewa duzo zdrowka dla dzieci.
Co do angin to moga byc nawracajace.Ja za dziecka mialam bez przerwy anginy,nigdy nie bylam nawet przeziebiona tylko od razu angina.
I czasami mialam co dwa tygodnie.Zalecili mi wycac migdalki i jak juz mama ze mna poszla to ja ucieklam ze szpitala i migdalki mam do dzis a anginy skonczyly mi sie doslownie 5 lat temu i nie wiem czy to dlatego ze przeprowadzilam sie w gory czy tak same z siebie.
Co do angin to moga byc nawracajace.Ja za dziecka mialam bez przerwy anginy,nigdy nie bylam nawet przeziebiona tylko od razu angina.
I czasami mialam co dwa tygodnie.Zalecili mi wycac migdalki i jak juz mama ze mna poszla to ja ucieklam ze szpitala i migdalki mam do dzis a anginy skonczyly mi sie doslownie 5 lat temu i nie wiem czy to dlatego ze przeprowadzilam sie w gory czy tak same z siebie.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
ewa duzo zdrówka dla dzieciaszków wstrętne chorobska nie maja sie gdzie przyplatac tylko do maleństw
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Similar topics
» Chyba chłopczyk:)
» nie uwierzycie chyba
» obrazil sie!!!
» Chyba będziemy musieli odwiedzić chirurga dziecięcego
» Czwartek-6 sierpnia (chyba :P)
» nie uwierzycie chyba