Upał a sen !
+2
sylwia
mama33
6 posters
Strona 1 z 1
Upał a sen !
Jak Wasze dzieciaczki reagują na ten upał podczas nocnego snu? Czy są spokojne czy raczej nie?
Mój maluch od kilku dni woła mnie ok 2 nad ranem żebym go wzięła do swojego łóżka!Czasem budzi się też z przeraźliwym płaczem cały spocony ! A potem jak już biorę go do siebie to wtula się we mnie bardzo mocno i zaczyna dyskutować na różne tematy! Potem usypia!A kręci się tak że aż po całym łóżku mi wędruje i tak do rana! Chyba ten upał tak na niego działa!
Najlepszy jest jak się budzi najpierw zerka czy śpię ( ja oczywiście udaję,że śpię) siada sobie i zaczyna śpiewać piosenkę której słowa sam wymyśla ale zawsze piosenka jest o tacie wtedy jest rozbrajający!!!
Mój maluch od kilku dni woła mnie ok 2 nad ranem żebym go wzięła do swojego łóżka!Czasem budzi się też z przeraźliwym płaczem cały spocony ! A potem jak już biorę go do siebie to wtula się we mnie bardzo mocno i zaczyna dyskutować na różne tematy! Potem usypia!A kręci się tak że aż po całym łóżku mi wędruje i tak do rana! Chyba ten upał tak na niego działa!
Najlepszy jest jak się budzi najpierw zerka czy śpię ( ja oczywiście udaję,że śpię) siada sobie i zaczyna śpiewać piosenkę której słowa sam wymyśla ale zawsze piosenka jest o tacie wtedy jest rozbrajający!!!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Re: Upał a sen !
Wiki też czesciej sie budzi w nocy strasznmie sie wierci i płacze przez sen a jak ja wezme do siebie to spi spokojnie przez te upały nasze skarbki sie tak męcza
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Mój chyba w nocy nie odczuwa tych upałów bo śpi normalnie.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
U nas tak jak i u Aniafff.Jessi spi normalnie cala noc.Zawsze jeszce jak ja juz ide do luzka czyli pozno w nocy to daje jej na snie napic sie czegos to dulda dopoki sie nie skonczy.
Co do placzu w nocy to czasami tez tak ma ze zaczyna strasznie plakac i jak ja tylko przytule to zaraz przestaje ale to tez mialo miejsce jak bylo zimno wiec nie sadze zeby to bylo od upalow.
Co do placzu w nocy to czasami tez tak ma ze zaczyna strasznie plakac i jak ja tylko przytule to zaraz przestaje ale to tez mialo miejsce jak bylo zimno wiec nie sadze zeby to bylo od upalow.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
U nas na szczęście też dzieciaki nie reagują na ten upał jak zabite!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
No a mój właśnie przed momentem przeszedł atak histerycznego płaczu! nauczyłam się już że nie moge go w tym czasie ruszać bo byłoby jeszcze gorzej! Mówiłam za to do synka non stop że jestem przy nim cały czas że go kocham i ... na szczęście pomogło położył się na drugi boczek i zasnął! Oby to dziś już się nie powtórzyło
mama33-
O jejku ciekawe dlaczego te nasze malenstwa tak maja.
Moja tez tak czasami ma ale w miare szybko jej przechodzi i jak juz to zdaza jej sie to tylko raz w nocy.Jak ja bym chciala wiedziec dlaczego i jej pomoc.
Mama33 a czy Pawelek sie budzi w tym czasie czy spi,bo Jessi spi jak jej sie tak robi i nawet na moment nie otwiera oczu.
Moja tez tak czasami ma ale w miare szybko jej przechodzi i jak juz to zdaza jej sie to tylko raz w nocy.Jak ja bym chciala wiedziec dlaczego i jej pomoc.
Mama33 a czy Pawelek sie budzi w tym czasie czy spi,bo Jessi spi jak jej sie tak robi i nawet na moment nie otwiera oczu.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Myślę że ten jego płacz był przez sen teraz to było krótko może coś nieprzyjemnego mu się przyśniło! Raz jak tak płakał wzięłam go na ręce( chyba już to w jakimś wątku pisałam )no i jak go wzięłam przytuliłam to żałowałam bo jeszcze bardziej zaczął mi płakać! Nie mogłam go uspokoić przez pół godziny a oczka miał otwarte ale jakby nieobecne wtedy to się przestraszyłam!
mama33-
U nas raczej spokojnie, ostatnio plakala, ale to byl raczej brzuszek, bo placz byl taki przerywany i po sab simplexie przeszlo.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: