W czym do spania?
+4
Mama i corcia
aniaffff
sylwia
aminka
8 posters
Strona 1 z 1
W czym do spania?
W czym kladziecie maluchy do spania w te upaly? Ja zakladam tylko bodziaka z krotkim rekawkiem. Wsadzam ja w super cieniutki spiworek, bo przykrycie zadne nie ma sensu, a nad ranem moze byc chlodniej. Popoludniu z kolei nawet jak zaslaniam zewnetrzne rolety jest w pokoju 26-27 stopni bo mala ma pokoj od zachodu.... Nie wiem co robic juz, bo np. teraz bylam u niej, temperatura w pokoju prawie 25 stopni (pomimo pootwieranych okien), ona ma raczki takie jakby spocone, ale chlodne zupelnie...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: W czym do spania?
ja w bodach bez rekawkow i przykrywam leciutko cieniutkim kocykiem w domu nie do wytrzymania
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Filip śpi tylko w podkoszulku i pampersie. Do tej pory przykrywałam go kocykiem a właściwie tylko nóżki a wczoraj oboje spaliśmy bez przykrycia.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Aminka ja mala klade na noc tez tylko w bodziaku z krutkim rekawem i tyle,bez zadnego spiworka ani przykrycia.
Jessi tak jak Twoja Amirka ma jak by wilgotne ale chlodne raczki jednak ja jez zawsze sprawdzam karczek i tam ma zawsze goracy wiec wiem ze jej cieplo jest.Nad ranem tylko lekko ja przykrywam ale ona i tak sie zaraz odkopuje.
Po poludniu spi tak jak na noc,sam bodziak i juz.
Dzisiaj po ulewach zrobilo sie dosyc chlodno wiec zalozylam jej bodziaka z dlugim rekawkiem.
Jessi tak jak Twoja Amirka ma jak by wilgotne ale chlodne raczki jednak ja jez zawsze sprawdzam karczek i tam ma zawsze goracy wiec wiem ze jej cieplo jest.Nad ranem tylko lekko ja przykrywam ale ona i tak sie zaraz odkopuje.
Po poludniu spi tak jak na noc,sam bodziak i juz.
Dzisiaj po ulewach zrobilo sie dosyc chlodno wiec zalozylam jej bodziaka z dlugim rekawkiem.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Piernik urodził się w czerwcu ubiegłego roku kiedy już były upały. Od urodzenia spał w bodziaku na krótki rękaw i był przykrywany pieluszką flanelową. Zimą przeprosiliśmy się z kołdrą ale bodziak z krótkim rękawem został. Teraz śpi w samym pampku a okrywam go jedynie pieluszką tetrową tak około nerek, reszta się wietrzy. No a jak upały miną to przeprosimy się z bodziakiem
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Mama i corcia napisał:krutkim
Boszszsz jak ja to napisalam przez u zwykle
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
No u nas jest tak dziwnie, bo mi jest zawsze cieplo i spie prawie nago, a moj malz jest poludniowcem, wiec jemu jest teraz w sam raz.... a nawet czasem chlodno... I nie wiem teraz po kim jest mala hihihih Czy jej cieplo czy nie
Ale bardziej jest typem zmarzlaka, bo w zimie musi miec bodziaka z dlugim i pizame!! No i spiworek tez obowiazkowy!!! (temp ma w pokoju ok 19 stopni)
Ale bardziej jest typem zmarzlaka, bo w zimie musi miec bodziaka z dlugim i pizame!! No i spiworek tez obowiazkowy!!! (temp ma w pokoju ok 19 stopni)
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Mój mały śpi w koszulce i krótkich majtach zakrywam go też lekkim kocykiem ale pod przykryciem jest tylko chwilę bo od razu się rozkopuje! A w pokoju u synka własnie sprawdziłam temp jest 28 st. przy otwartym oknie! Koszmar te pogody są tragiczne do spania!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Natalia śpi albo w bodziaku z krótkim rękawkiem albo w samej koszulce i pampersie... a przykrywanie je nie za bardzo ma sens bonie lubi miec przykrytych nóżek i ciągle sie rozkrywa a śpiworka też nie pozwoli założyć. mowy nawet nie ma -tak się broni przed nim.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Moje dziecko w upały spało w pampersie i podkoszulce zapinanej nawet nie myslałam,zeby ją czymś pezykrywać,nawet miałam wyrzuty sumienia,że jej takie upały zafundowałam bo mi się Polski zachciało.Za to teraz mamy ok 20st. w pokoju rano ok 19st i to super warunki do spania.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Similar topics
» W czym śpicie??
» O czym marzycie?
» Czym walczyć z pokrzywką
» urlop macierzynski z czym to sie je
» W czym pierzecie ubranka??
» O czym marzycie?