zakupy on line zrobiłam :D
+2
Mama i corcia
rossi82
6 posters
Strona 1 z 1
zakupy on line zrobiłam :D
No mówię Wam rewelka
Nie mamy tu jeszcze auta więc zakupy to istna katorga. A że asortyment marketu znam już na pamięć to ostanowiłam spróbować przez neta żeby po raz kolejny nie robić z siebie wielbłąda.
No i w poniedziałek zamawiałam a wczoraj przywieźli. Wydałam kupę kasy ale mam pełną lodówkę i zamrażalnik wypakowany po brzegi.
Za przywiezienie zapłaciłam grosze, więcej wydałabym na autobus.
Miły pan wniósł mi torby na górę a ja tylko sobie je powypakowywałam.
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa że nie musiałam taszczyć sama proszku do prania, kartofli i innych niezbędnych ciężarów
Nie mamy tu jeszcze auta więc zakupy to istna katorga. A że asortyment marketu znam już na pamięć to ostanowiłam spróbować przez neta żeby po raz kolejny nie robić z siebie wielbłąda.
No i w poniedziałek zamawiałam a wczoraj przywieźli. Wydałam kupę kasy ale mam pełną lodówkę i zamrażalnik wypakowany po brzegi.
Za przywiezienie zapłaciłam grosze, więcej wydałabym na autobus.
Miły pan wniósł mi torby na górę a ja tylko sobie je powypakowywałam.
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa że nie musiałam taszczyć sama proszku do prania, kartofli i innych niezbędnych ciężarów
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: zakupy on line zrobiłam :D
No widzisz superl pomysl i Ty odciazona.
No i ten mily Pan jeszcze mnie zainteresowal???))))))))
Moj maz bylby wniebowziety gdyby ktos za niego chociaz z auta te siaty wniosl na gore( 3 pietro) bo po zakupach wchodzi z siatkami trzy razy.
Moj maz bylby wniebowziety gdyby ktos za niego chociaz z auta te siaty wniosl na gore( 3 pietro) bo po zakupach wchodzi z siatkami trzy razy.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
rossi, dobrze że zakupy sie udały i ten miły Pan ... fajnie że są teraz takie możliwości.
niestety patrzyłam u nas na takie sklepy ale jakoś przliczyłam i się mi nie opłacało. było dużo drożej niż w moich osiedlowych sklepikach i markecie. a że mężuś za mnie chodzi na zakupy to nie musze nic taskać na górę. ale kto wie może czasami będzie taka sytuacja że skorzystam z takiego rozwiązania..
niestety patrzyłam u nas na takie sklepy ale jakoś przliczyłam i się mi nie opłacało. było dużo drożej niż w moich osiedlowych sklepikach i markecie. a że mężuś za mnie chodzi na zakupy to nie musze nic taskać na górę. ale kto wie może czasami będzie taka sytuacja że skorzystam z takiego rozwiązania..
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Mama i corcia napisał:
hehehe
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Pewnie , życie trzeba sobie upraszczać jak tylko sie da.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
pewnie ze trzeba sobie jakos ułatwiać
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
a pewnie, co będziesz dźwigać
Flaszka-
- Potrafię : jezdzic na nartach
Jestem z: : Warszawa
Zaproszeń na ciacho : 4
No tak ja wszystko rozumie ale co z tym milym Panem??
Cholera dobrze ze u nas tak nie ma bo pewnie kupowala bym cos codziennie z nadzieja ze co dzien to inny dostawcy albo ze wkoncu kiedys trafi sie taki jak PAN MIECIU!!!!!!!!!!!!!!!
Cholera dobrze ze u nas tak nie ma bo pewnie kupowala bym cos codziennie z nadzieja ze co dzien to inny dostawcy albo ze wkoncu kiedys trafi sie taki jak PAN MIECIU!!!!!!!!!!!!!!!
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: