Czy liczycie sie z tym co podoba sie Waszym mezom?
+13
Triss
sylwia
Nieznajoma
rumianek :)
Mo24nis
Mama i corcia
mama33
dagolis
Marzena
rossi82
MAjax
Marzena i Maja
aminka
17 posters
Strona 1 z 1
Czy liczycie sie z tym co podoba sie Waszym mezom?
Chodzi mi o wyglad zewnetrzny. Czy macie np. dlugie wlosy, bo maz lubi? A moze przeciwnie - maz lubi dlugie, a Wy scinacie na krociotko bo tak Wy lubicie? Podobnie z ubiorem nosicie spodnie chociaz maz wolaby Was widziec w spodniczce, ale Wy tego nie cierpicie? Itp. itd. Wiecie o co mi chodzi
Mojemu malzowi obojetne jest jak sie ubiore w spodnie czy w spodniczke. Jest typem "praktycznym" i wie, ze wygoda najwazniejsza, chociaz wiadomo jak sie odpicuje to mu sie podoba, a co
Za to uwielbia dlugie wlosy i "konski ogon". Ja caly czas tak sie tez czesalam (bardziej z wygody), ale w koncu mi sie znudzilo i postanowilam sciac wlosy. Wiedzialam, ze bardzo przeciwny nie bedzie, ale zadowolony tez nie bardzo. Stwierdzilam, ze zetne duzo, ale zostawie takie, zeby ewentualnie zlapac w kitke (kompromis, hehe) no i uslyszalam potem: teraz to jest mysia kitka, a nie zaden konski ogon!
W sumie mu sie podobalo, bo jak stwierdzil to cos nowego, innego i ze do mnie pasuje.
Ogolnie jest otwarty na nowosci wiec nie mam obawy, ze cos mu sie bardzo nie spodoba.
Ja tez lubie mu sie podobac, ale nie ubralabym czegos co by mi sie bardzo nie podobalo, a jemu owszem. Jakos bym nie mogla.
Ale zamotalam...
Mojemu malzowi obojetne jest jak sie ubiore w spodnie czy w spodniczke. Jest typem "praktycznym" i wie, ze wygoda najwazniejsza, chociaz wiadomo jak sie odpicuje to mu sie podoba, a co
Za to uwielbia dlugie wlosy i "konski ogon". Ja caly czas tak sie tez czesalam (bardziej z wygody), ale w koncu mi sie znudzilo i postanowilam sciac wlosy. Wiedzialam, ze bardzo przeciwny nie bedzie, ale zadowolony tez nie bardzo. Stwierdzilam, ze zetne duzo, ale zostawie takie, zeby ewentualnie zlapac w kitke (kompromis, hehe) no i uslyszalam potem: teraz to jest mysia kitka, a nie zaden konski ogon!
W sumie mu sie podobalo, bo jak stwierdzil to cos nowego, innego i ze do mnie pasuje.
Ogolnie jest otwarty na nowosci wiec nie mam obawy, ze cos mu sie bardzo nie spodoba.
Ja tez lubie mu sie podobac, ale nie ubralabym czegos co by mi sie bardzo nie podobalo, a jemu owszem. Jakos bym nie mogla.
Ale zamotalam...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Czy liczycie sie z tym co podoba sie Waszym mezom?
Jak i mi sie podoba to nie ma problemu zeby miec tak jak jemu sie podoba, ale przeciwko sobie nie ma bata.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Biorę zdanie małża pod uwagę, ale nie jest ono decydujące przy podejmowaniu przeze mnie decyzji
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
MAjax napisał:Biorę zdanie małża pod uwagę, ale nie jest ono decydujące przy podejmowaniu przeze mnie decyzji
U mnie podobnie
Jedyne czego mój chłop nie znosi a ja nie zamierzam z tego rezygnować to glany od czasu do czasu
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
A u mnie jest tak że mąż twierdzi że jak mi jest wygodnie/w czym dobrze się czuję to i jemu się podoba. Lubi jak zakładam spódnicę/sukienkę ale nie wymusza absolutnie tego na mnie. To bardziej on ubiera się tak jak ja chcę ii lubię
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
mój mąż nie stawia mi żadnych wymagań co do ubioru. chodze w tym w czym lubię a jemu i tak się podoba. włosy i makijaż tak samo.
jedyne czego nie lubi i poszłam mu na ustępstwo to zdjełam akryle bo mnie o to prosił...
jedyne czego nie lubi i poszłam mu na ustępstwo to zdjełam akryle bo mnie o to prosił...
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
A u mnie co do ubrań to lubię jak mi doradza bo wiem że powie mi prawdę i z reguły jest tak że jak mi się coś podoba to jemu również! Także co do ubiorów i gustów jesteśmy zgodni
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
U nas podobnie,wsumie zgodny jest zawsze co do moich ubiorow.Jak sie go pytam jak gdzies wychodzimy czy dobrze wygladam to mi mowi ze jak zwykle we wszystkim pieknie (pantoflarz)
Jedyne z czym nie mogl sie pogodzic i bardzo nad tym ubolewal to byla zmiana koloru wlosow z blondu na braz bardzo ciemny i byl tak biedny pokrzywdzony tym ze wkoncu zaczelam sie przefarbowywac spowrotem na blond no bo co jak co ale swojemu malzowi chce sie podobac.
Jedyne z czym nie mogl sie pogodzic i bardzo nad tym ubolewal to byla zmiana koloru wlosow z blondu na braz bardzo ciemny i byl tak biedny pokrzywdzony tym ze wkoncu zaczelam sie przefarbowywac spowrotem na blond no bo co jak co ale swojemu malzowi chce sie podobac.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
u mnie jest tak ja ubieram sie w to co lubie i wygladam tak jak lubie i moj maz ubiera sie tak jak ja lubie
My mamy też bardzo podobny gust dotyczący ubioru.
Ale to za jego namową obcięłam włosy na krótko i jak chcę mu zrobić przyjemność, to wręcz na jeżyka się strzygę Szybko mi odrastają, więc czasem mogę się poświęcić
Za to on dla mnie trzyma długie włosy, mimo, że w jego pracy często mu przeszkadzają, brudzą się, kurzą, a on nie znosi całej tej ceremonii z myciem i czesaniem długich kudłów
Ale to za jego namową obcięłam włosy na krótko i jak chcę mu zrobić przyjemność, to wręcz na jeżyka się strzygę Szybko mi odrastają, więc czasem mogę się poświęcić
Za to on dla mnie trzyma długie włosy, mimo, że w jego pracy często mu przeszkadzają, brudzą się, kurzą, a on nie znosi całej tej ceremonii z myciem i czesaniem długich kudłów
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
dawniej chodzilismy razem na zakupy i jak mu sie nie podobalo to szukalismy czegos innego az obojgu nam bedzie pasowac teraz raczej nie pytam go o zdanie i ubieram sie po swojemu ale mu sie podoba
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Lubie jak mojemu mężowi podoba sie moj ubor czasto pytam go o zdanie czy dobrze wygladam lubie jak mu sie podobam ale na zakupy z nim nie chodze bo bym nic nie kupiła jedyne czego kiedys nie lubil to jak zalozylam bluzki z duzym dekoldem teraz mu mineło czasami zastanawiam sie dlaczego moze juz nie jest zazdrosny o mnie
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
ja mam dlugie wlosy bo moj maz lubi ale jak poznalismy sie to mialam dlugie
generalnie ubieram sie jak chce ale ostatnio maz marudzi ze nie chodze w sukienkach
to i tyczy sie spodnic
wygodniej mi w spodniach i mam grube nogi
ale generalnie mamy podobny gust
generalnie ubieram sie jak chce ale ostatnio maz marudzi ze nie chodze w sukienkach
to i tyczy sie spodnic
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Triss napisał:ja mam dlugie wlosy bo moj maz lubi ale ostatnio maz marudzi ze nie chodze w sukienkach
to i tyczy sie spodnic
jakbym swojego slyszała słowo w słowo
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Pytam się ale jak mi się cos podoba to i tak to kupie i założę. Generalnie na zakupach jemu podoba sie wszystko bo chce już szybko jechać do domu.
Dla mnie najważniejsze żebym sie dobrze czuła z tym jak wygladam a zdanie innych się mało liczy.
Dla mnie najważniejsze żebym sie dobrze czuła z tym jak wygladam a zdanie innych się mało liczy.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
U nas to jest tak, że mąż jeśli chodzi o kupowanie to doradzi mi czy bluzka mi pasuje, czy nie, a ja się liczę z jego zdaniem. Zresztą podobnie jest gdy to on coś kupuje. Co do włosów, czy stylu ubierania, to wie, że lubię styl sportowy, a elegancja to tylko na jakieś okazje i nie ma do tego zastrzeżeń.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
MAjax napisał:Biorę zdanie małża pod uwagę, ale nie jest ono decydujące przy podejmowaniu przeze mnie decyzji
Ze mną jest tak samo...
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Mamy podobny gust a poza tym wiekszość zakupów robimy razem,więc się konsultujemy przed zakupami.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Similar topics
» Czy w Waszym życiu jest taka osoba którą podziwiacie?
» Jak Wam się podoba zima?
» Podoba się Wam taka bluzka?
» Jak Wam się podoba nowa Chylinska?
» prosze o opienie podoba wam sie ta kiecka???
» Jak Wam się podoba zima?
» Podoba się Wam taka bluzka?
» Jak Wam się podoba nowa Chylinska?
» prosze o opienie podoba wam sie ta kiecka???
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: