wirus trzydniowy
4 posters
Strona 1 z 1
wirus trzydniowy
Dziewczyny uważajcie na wasze maluchy jeżeli mają gorączkę idźcie do lekarza (nie zwalajcie tak jak ja to zrobiłam :( tego na ząbkowanie) Dzisiaj byłam jeszcze raz z małym u lekarza dowiedziałam się że panuje teraz jakiś wirus trwa 2 do 4 dni dzieciaki mają gorączkę dużo śpią i prawie nic nie jedzą podobno bardzo boli je brzuszek i i m wcześniej dostaną lekarstwa tym lepiej.
P.S Podobno dzieci przy ząbkowaniu nie gorączkują jeśli już to nie dłużej niż 2 godziny!!!!
P.S Podobno dzieci przy ząbkowaniu nie gorączkują jeśli już to nie dłużej niż 2 godziny!!!!
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Re: wirus trzydniowy
O to teraz mnie zaskoczylas.Zawsze wszyscy mowia ze dzieci goraczkuja przy zabkowaniu a tu prosze takie wiadomosci.
Teraz sie zastanawiam czy i Jessi tego nie miala ale mieszkamy w Austrii wiec nie wiem czy i tutaj tez ten wirus ale kto wie bo zeba jak nie bylo tak nie ma z tym ze taraz juz z nia wszystko w porzadku jest.
Teraz sie zastanawiam czy i Jessi tego nie miala ale mieszkamy w Austrii wiec nie wiem czy i tutaj tez ten wirus ale kto wie bo zeba jak nie bylo tak nie ma z tym ze taraz juz z nia wszystko w porzadku jest.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Pisałam w którymś wątku o trzydniówce ( chyba chodziło właśnie o Jessi ), może o to właśnie chodzi.
Z tego co ja wiem to jak jest gorączka przy ząbkowaniu to po leku przeciwgorączkowym przechodzi i dziecko już nie gorączkuje. U nas właśnie tak było.
Z tego co ja wiem to jak jest gorączka przy ząbkowaniu to po leku przeciwgorączkowym przechodzi i dziecko już nie gorączkuje. U nas właśnie tak było.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
to u nas chyba tak od dzisiaj jest bo mały ząbkuje dostał wysoka temeraturę w nocy i pojechałam z nim do lekarza okazało się że do tego doszło jeszcze zapalenie uszu we wczesnym stadium .. mam antyboityki i jest juz ciut lepej
agniesia2001-
Jestem z: : podkarpacie
Dzieci : 1 syn 4 czerwiec 2008r
Zaproszeń na ciacho : 1
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: