pokój Natalki...
+6
Marzena
Marzena i Maja
aniaffff
Mama i corcia
aminka
dagolis
10 posters
Strona 1 z 1
pokój Natalki...
No stało się. Od wczoraj Natalka ma swój własny sobisty pokój!! Co prawda mamy w planach jeszcze małe przemalowanie go ale tak czy inaczej razem z roczkiem przyszła pora na oddzielny pokój dla naszej córeczki. przenieśliśmy wczoraj swoje łóżeczko do drugiego pokoju i tym sposobem nasz skarb zaczyna kolejny etap samodzielności.
Płakałam wczoraj jak głupia że nie będę już z nią spała w jednym pokoju ale z drugiej strony wiem że to dla jej dobra i że z czasem było by nam ją trudniej przyzwyczaić do spania samej w pokoiku a i my zyskamy więcej intymności...
I myślę że to ja będę miała z tym gorszy problem( że nie będzie tak bliko mnie) niż ona bo lubiłam sie na nią patrzeć gdy leżałam juz w łóżku jak ślicznie sobie śpi. i budzić się czując ze jest tuż przy mnie a teraz .... dzisiaj była pierwsza noc w oddzielnych pokojach. Nie było tak źle ale nad ranem i tak ją wziełam do nas do łóżka
Płakałam wczoraj jak głupia że nie będę już z nią spała w jednym pokoju ale z drugiej strony wiem że to dla jej dobra i że z czasem było by nam ją trudniej przyzwyczaić do spania samej w pokoiku a i my zyskamy więcej intymności...
I myślę że to ja będę miała z tym gorszy problem( że nie będzie tak bliko mnie) niż ona bo lubiłam sie na nią patrzeć gdy leżałam juz w łóżku jak ślicznie sobie śpi. i budzić się czując ze jest tuż przy mnie a teraz .... dzisiaj była pierwsza noc w oddzielnych pokojach. Nie było tak źle ale nad ranem i tak ją wziełam do nas do łóżka
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: pokój Natalki...
Gratulujemy Natalce nowego pokoju!!
Dzielna dziewczynka!! (jedna i druga) hihi
Na pewno szybciutko wszyscy sie przyzwyczaicie do nowej sytuacji.
Ja nasza Amisie juz po powrocie ze szpitala przenioslam do swojego pokoiku. Mam uchylone drzwi nasze i jej i jakby co zawsze ja slysze. Jak ja czasem probowalam brac do siebie, ojojojojo to byl protest, hihi
Dzielna dziewczynka!! (jedna i druga) hihi
Na pewno szybciutko wszyscy sie przyzwyczaicie do nowej sytuacji.
Ja nasza Amisie juz po powrocie ze szpitala przenioslam do swojego pokoiku. Mam uchylone drzwi nasze i jej i jakby co zawsze ja slysze. Jak ja czasem probowalam brac do siebie, ojojojojo to byl protest, hihi
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
My tez mamy pokoj dla Jessi ale poki co i tak spi z nami,po pierwsze pokoj nie jest do konca wykonczony a po drugie jakos zupelnie sobie jeszcze nie wyobrazam zeby jej przy nas nie bylo w nocy.Jednak kiedys napewno przyjdzie ten czas ale kiedy to zupelnie nie wiem.
W kazdym razie wielkie brawa Dagolis dla coreczki za kolejny etap samodzielnosci.Pewnie jest Ci ciezko ale szybko wszyscy przywykniecie do nowej sytuacji
W kazdym razie wielkie brawa Dagolis dla coreczki za kolejny etap samodzielnosci.Pewnie jest Ci ciezko ale szybko wszyscy przywykniecie do nowej sytuacji
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Szybko się przyzwyczaicie do nowej sytuacji, zawsze możesz do niej skiknąć jak już śpi i sobię popatrzeć jak słodko śpi.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Wielkie brawa dla was Dagolis i Natalka!!!!
Ja tez nie wyobrazam sobie jeszcze ze Maja mogla by spac gdzies dalej niz metr odemnie.
Ale kiedys nadejdzie ten dzien...
Ja tez nie wyobrazam sobie jeszcze ze Maja mogla by spac gdzies dalej niz metr odemnie.
Ale kiedys nadejdzie ten dzien...
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
gratuluje obu paniom
My z Matim jeszcze w jednym pokoju ale śpimy osobno
My z Matim jeszcze w jednym pokoju ale śpimy osobno
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Odważna decyzja z tą eksmisją, życzę powodzenia i wytrwałości. Na pewno będzie dobrze
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
dziękuję dziewczyny.
dzisiaj natalka zasnęła w łóżeczku w nowym pokoiku. wypiła butlę mleka ,oddała butelkę,odwróciła sie na boczek i zasnęła. kolejna noc przed nami. jestem dobrej myśli.
dzisiaj natalka zasnęła w łóżeczku w nowym pokoiku. wypiła butlę mleka ,oddała butelkę,odwróciła sie na boczek i zasnęła. kolejna noc przed nami. jestem dobrej myśli.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
No super, madra dziewczynka!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Dzielna Dziewczynka
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
fajniutko gratuluje sukcesów
ja pewnie tez bym moja przeniosła gdybym miala gdzie niestety gnieciemy sie jeszcze w jednym pokoju ale pewnie gdyby byl drugi to roksana by juz w nim spała przynajmniej przez dzien
ja pewnie tez bym moja przeniosła gdybym miala gdzie niestety gnieciemy sie jeszcze w jednym pokoju ale pewnie gdyby byl drugi to roksana by juz w nim spała przynajmniej przez dzien
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
gratuluje pokoju Natalce
my tez mamy przeznaczony pokoj dla Ali poki co siedze w nim z nia w dzien i juz ma tu swoje zabawki ale meble kupimy jej za jakis czas
my tez mamy przeznaczony pokoj dla Ali poki co siedze w nim z nia w dzien i juz ma tu swoje zabawki ale meble kupimy jej za jakis czas
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: