Ciacho??
+5
dagolis
Mama i corcia
Nitka
aniaffff
Mo24nis
9 posters
:: Coś na początek :: Ogłoszenia
Strona 1 z 1
Ciacho??
nie moge znalesc tego watku z tymi zaproszeniem na ciacho Bo ja nic nie wiem o co tu chodzi Bo widze ze u mnie sie wyswietla ZAPROSZEN NA CIACHO 1 ale nie wiem co i jak
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: Ciacho??
no to teraz juz wiem A tam jeszcze pisze ze za post za ktory podziekujemy zostanie podswietlony no ja jeszcze niczego nie widzialam
Jeśli dobrze pamiętam to w wątku Agnese o jej wyjezdzie jest podświetlony Twój post.
Podświetli się jeśli dostaniesz zaproszenie od osoby która założyła dany wątek a jeśli od innej to nie.
Podświetli się jeśli dostaniesz zaproszenie od osoby która założyła dany wątek a jeśli od innej to nie.
aniaffff-
ania na posterunku, buzioleaniaffff napisał:Jeśli dobrze pamiętam to w wątku Agnese o jej wyjezdzie jest podświetlony Twój post.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Nitka, super. teraz na pewno już wszyscy będą wiedzieli jak działa ciacho
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Ojej Nitko jestem pod wrażeniem Twojej kreatywności
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Nie chce mi sie otworzyc ten link aby tam wejsc :(
Jesli ktos miwyslal zaproszenie na ciacho musze je zaakceptowac czy idzie to automatycznie ?
Nic nie kumam
Jesli ktos miwyslal zaproszenie na ciacho musze je zaakceptowac czy idzie to automatycznie ?
Nic nie kumam
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Nie wiem czemu nie chce Ci sie otworzyć link, u mnie jest ok.
Ciach zostaje Ci dodane automatycznie.
A jeśli szukasz jakiegoś tematu i znasz choć jedno słówko z tytułu to w prawym górnym rogu jest opcja 'szukaj'. Np wpisz 'ciacho' i powinien Ci sie wyświetlicv temat o Zaproszeniach na ciacho.
Ciach zostaje Ci dodane automatycznie.
A jeśli szukasz jakiegoś tematu i znasz choć jedno słówko z tytułu to w prawym górnym rogu jest opcja 'szukaj'. Np wpisz 'ciacho' i powinien Ci sie wyświetlicv temat o Zaproszeniach na ciacho.
aniaffff-
Ciacho dolicza sie samo, nic nie trzeba robić. To taki punkt jakby (ktoś daje ci ciacho dziękując za jakiś wpis).maxine-fee napisał:Nie chce mi sie otworzyc ten link aby tam wejsc :(
Nic nie kumam
Polecam lekturę tego wątku: http://www.nie-zla-mama.com/nie-codziennik-f7/w-sprawie-zaprosze-na-ciacho-t1294.htm
Nie rozumiem zaroszen na ciacho ? jak to działa zakładam jakis watek ?? :(
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
http://www.nie-zla-mama.com/nie-codziennik-f7/w-sprawie-zaprosze-na-ciacho-t1294.htm
Poczytaj tutaj, jak nie bedziesz czegos wiedziała to pisz.
Poczytaj tutaj, jak nie bedziesz czegos wiedziała to pisz.
aniaffff-
Własnie nie rozumie tych foremek. Mam założyc nowy watek? zapraszam na ciacho ??
motylek.2-
Motylek foremka jestes Ty i my Wszystkie.
Jesli chcesz cos ciekawego nam napisac(np.co Ci sie dzis przydazylo) to Ty zakladasz nowy watek(np.w codzienniku) i w nim piszesz nam o tym.
Jesli spodoba Ci sie wypowiedz kogos z nas na temat Twojego watku to wtedy mozesz "zaprosic go na ciacho" taka opcje zobaczysz napewno.I wtedy tego kogos post podswietli sie na zielono bo jest to Twoj watek.
Jesli jednak Ty poprostu odpisujesz na czyjs watek nie Twoj np.ja zalozylam watek "urodziny blizniakow spinacza" i Tobie spodobal sie wierszyk ktory napisalam to mozesz dac mi ciacho klikajac na krzyzyk w moim poscie.
Nie wiem czy zrozumialas.W kazdym razie na jakiekolwiek watpliwosci pytaj
Jesli chcesz cos ciekawego nam napisac(np.co Ci sie dzis przydazylo) to Ty zakladasz nowy watek(np.w codzienniku) i w nim piszesz nam o tym.
Jesli spodoba Ci sie wypowiedz kogos z nas na temat Twojego watku to wtedy mozesz "zaprosic go na ciacho" taka opcje zobaczysz napewno.I wtedy tego kogos post podswietli sie na zielono bo jest to Twoj watek.
Jesli jednak Ty poprostu odpisujesz na czyjs watek nie Twoj np.ja zalozylam watek "urodziny blizniakow spinacza" i Tobie spodobal sie wierszyk ktory napisalam to mozesz dac mi ciacho klikajac na krzyzyk w moim poscie.
Nie wiem czy zrozumialas.W kazdym razie na jakiekolwiek watpliwosci pytaj
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
aha czyli całe to ciacho to jest ten krzyzyk z plusika teraz rozumie to dziekuje !!!!!!!!! zycze dobrej nocy wszystkim !!!
motylek.2-
:: Coś na początek :: Ogłoszenia
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: