Warto je mieć.
3 posters
:: Biblioteka :: Książka
Strona 1 z 1
Warto je mieć.
Poszukując inspiracji do zabaw z moimi dziewczynkami kupiłam super książki.
Są to :" Gry i zabawy z niemowlakami" oraz "Gry i zabawy z maluchami" autorstwa Jackie Silberg.
Ta sama autorka napisała też "Gry i zabawy z dziećmi" i następne części
'
Gry i zabawy z niemowlakami --->opis książki:
Książka zawiera pomysły zabaw, które mogą i dziecku, i dorosłemu sprawić wiele radości. A co najważniejsze, zabawy te pomogą Twojemu dziecku już na samym starcie rozwinąć różne umiejętności. Opisane tu gry i zabawy mogą być szczególnie pożyteczne dla dziecka, które nie ukończyło jeszcze roku.
Gry i zabawy z maluchami ---->opis książki:
Książka zawiera 234 pomysły zabaw, które mogą i dziecku, i dorosłemu sprawić wiele radości. A co najważniejsze, zabawy te pomogą Twojemu dziecku rozwinąć różne umiejętności. Książka ta może również pomóc dziecku rozwinąć poczucie emocjonalnego bezpieczeństwa, a poprzez radosną zabawę dać przyjemność poznawania siebie i świata
Gry i zabawy z dziećmi"-->Zbiór zabaw z dziećmi w wieku od dwóch do pięciu lat
Dzięki tym książką moje córcie nawet w deszczową pogodę się nie nudzą Cena 19-27zł[zależy od księgarni]
Są to :" Gry i zabawy z niemowlakami" oraz "Gry i zabawy z maluchami" autorstwa Jackie Silberg.
Ta sama autorka napisała też "Gry i zabawy z dziećmi" i następne części
'
Gry i zabawy z niemowlakami --->opis książki:
Książka zawiera pomysły zabaw, które mogą i dziecku, i dorosłemu sprawić wiele radości. A co najważniejsze, zabawy te pomogą Twojemu dziecku już na samym starcie rozwinąć różne umiejętności. Opisane tu gry i zabawy mogą być szczególnie pożyteczne dla dziecka, które nie ukończyło jeszcze roku.
Gry i zabawy z maluchami ---->opis książki:
Książka zawiera 234 pomysły zabaw, które mogą i dziecku, i dorosłemu sprawić wiele radości. A co najważniejsze, zabawy te pomogą Twojemu dziecku rozwinąć różne umiejętności. Książka ta może również pomóc dziecku rozwinąć poczucie emocjonalnego bezpieczeństwa, a poprzez radosną zabawę dać przyjemność poznawania siebie i świata
Gry i zabawy z dziećmi"-->Zbiór zabaw z dziećmi w wieku od dwóch do pięciu lat
Dzięki tym książką moje córcie nawet w deszczową pogodę się nie nudzą Cena 19-27zł[zależy od księgarni]
Sandy38-
- Potrafię : Służyć medyczną wiedzą,uwielbiam piec ciasta
Jestem z: : Ty..../Śląsk
Dzieci : Maja 5 l. i Alicja 3 l.
Zaproszeń na ciacho : 21
Re: Warto je mieć.
Musiałabym się w coś takiego zaopatrzyć bo pomału wyczerpują mi się pomysły. Chyba poględzę babci żeby mi z Polski przytaszczyła jak przyjedzie
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: Warto je mieć.
Brzmi bardzo ciekawie!!
Poszperam moze gdzies w necie znajde. chociasz niektore ksiazki trzeba miec z papieru.
Poszperam moze gdzies w necie znajde. chociasz niektore ksiazki trzeba miec z papieru.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Similar topics
» Ile chcesz mieć dzieci?
» Dobrze mieć misia!
» Co musicie mieć w lodówce??
» Roksana będzie mieć rodzeństwo!!!
» Dlaczego warto żyć
» Dobrze mieć misia!