Macie ulubione maseczki ?
+3
rossi82
aminka
Sandy38
7 posters
Strona 1 z 1
Macie ulubione maseczki ?
Ja polecam:
Kolagenowa maska z wyciągiem z kawioru i witaminami
Kolagenowa maseczka z naturalnymi wyciągami jest odświeżającą maseczką najnowszej generacji
Podstawowymi składnikami maseczki są olejki eteryczne oraz składniki naturalne zawierające witaminy, kolagen, czynniki nawilżające, które są od raz z łatwością wchłaniane przez skórę. Unikalna formuła maseczki ułatwia wchłanianie składników odżywczych oraz wilgoci, przyspiesza metabolizm skóry, usuwa zmęczenie, przeciwdziała starzeniu, rozjaśnia przebarwienia, zapewniając Twojej skórze natychmiastowe uczucie komfortu. Materiał, z którego zrobiona jest maska idealnie dopasowuje się do twarzy, a unikalna formuła sprawia, że skóra staje się jedwabiście gładka.
Cena 7,50 -10,70 zł w zależności od sklepu.
Może być do kilkakrotnego użycia
Kolagenowa maska z wyciągiem z kawioru i witaminami
Kolagenowa maseczka z naturalnymi wyciągami jest odświeżającą maseczką najnowszej generacji
Podstawowymi składnikami maseczki są olejki eteryczne oraz składniki naturalne zawierające witaminy, kolagen, czynniki nawilżające, które są od raz z łatwością wchłaniane przez skórę. Unikalna formuła maseczki ułatwia wchłanianie składników odżywczych oraz wilgoci, przyspiesza metabolizm skóry, usuwa zmęczenie, przeciwdziała starzeniu, rozjaśnia przebarwienia, zapewniając Twojej skórze natychmiastowe uczucie komfortu. Materiał, z którego zrobiona jest maska idealnie dopasowuje się do twarzy, a unikalna formuła sprawia, że skóra staje się jedwabiście gładka.
Cena 7,50 -10,70 zł w zależności od sklepu.
Może być do kilkakrotnego użycia
Sandy38-
- Potrafię : Służyć medyczną wiedzą,uwielbiam piec ciasta
Jestem z: : Ty..../Śląsk
Dzieci : Maja 5 l. i Alicja 3 l.
Zaproszeń na ciacho : 21
Re: Macie ulubione maseczki ?
Ja raczej nie uzywam, bo sa zimne i nieprzyjemne
Jak juz to jakas nawilzajaca, taka co po kilkunastu minutach zasycha i sie ja jednym ruchem sciaga.
Jak juz to jakas nawilzajaca, taka co po kilkunastu minutach zasycha i sie ja jednym ruchem sciaga.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Jak chcę się wypięknić to.... tylko się nie śmiejcie ze starej rossi nakładam na paszczę zwykłą śmietanę. Rewelacyjnie ściąga i nawilża a tam gdzie trzeba nieco przesusza
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ja nie znoszę maseczek typu peel-off, bo jak zaczynają wysychać, to mam uczucie klaustrofobii
Zazwyczaj używam maseczek nawilżających (lubię takie, których nie trzeba zmywać), oczyszczające z glinką. Przed imprezą (albo po rewelacyjne są tzw. maseczki sos.
Zazwyczaj używam maseczek nawilżających (lubię takie, których nie trzeba zmywać), oczyszczające z glinką. Przed imprezą (albo po rewelacyjne są tzw. maseczki sos.
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
ja lubie i te peel-off i te takie skorupki, zabawne uczucie jak taka twarz usztywniona.
niestety baaardzo zadko robie bo jakos czasu brak i prywatnosci, bo przeciesz nie bede przy ludziach w masce siedziala albo w lazience przez godzine.
niestety baaardzo zadko robie bo jakos czasu brak i prywatnosci, bo przeciesz nie bede przy ludziach w masce siedziala albo w lazience przez godzine.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
ja do tej pory nie używałam teraz muszę zacząć bo się straaaasznie zestarzałam moja twarz wygląda starzej o jakieś 10 lat :( przez to że schudłam za dużo uwidoczniły mi się na buziaki zmarszczki brrr... więc same widzicie muszę chce czy nie zacząć się odmładać
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Ja wcześniej nie używałam ale jak przeczytałam ten temat to postanowiłam sobie zakupić. Wybrałam taka z zieloną glinką do cery mieszanej i trądzikowej i coś tam jeszcze z Bielendy ( chyba, mogłam przekręcić ). Maseczka jest rewelacyjna. Cera robi się gładsza i ma ładniejszy kolor i w ogóle super.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
mam jeszcze kilka w zapasie chyba zrobie jutro, lato idzie to trzeba sie odswiezyc oczyscic i wypieknic.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Similar topics
» Maseczki
» ulubione
» nasze ulubione kawalki
» Moje ulubione puree
» ulubione piosenki z dzieciństwa...
» ulubione