niedziela- 22 marca
+3
aniaffff
justyna82
dagolis
7 posters
Strona 1 z 1
niedziela- 22 marca
Witam z kawusią o poranku dzień mimo ponurej pogody za oknem, zapowiada się miło. Natalia poszła spać wczoraj o 19 a wstała dzisiaj o 9:30 i tylko 3 razy się budziła. Za to ja niewyspana bo ostatni wczorajsi goście poszli ok 2 a trzeba było jeszcze pozmywać :(
za to dzisiaj mężuś zrobił nam kawusie i bawi się teraz z Natalią a ja mam chwilę wolnego.
A dziś Natalcia kończy już 10 miesięcy. Jeszcze dwa i pełny roczek będzie
Potem jedziemy na obiadek do moich rodziców i do mego Chrześniaka. I tak cały dzionek minie pewnie.
Miłego dnia dziewczyny!!!
za to dzisiaj mężuś zrobił nam kawusie i bawi się teraz z Natalią a ja mam chwilę wolnego.
A dziś Natalcia kończy już 10 miesięcy. Jeszcze dwa i pełny roczek będzie
Potem jedziemy na obiadek do moich rodziców i do mego Chrześniaka. I tak cały dzionek minie pewnie.
Miłego dnia dziewczyny!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: niedziela- 22 marca
No tak u nas tez ponuro za oknem.Dzis jedziemy do dziatków na imieninki więc cały dzien z głowy ,chociaż obiatku nie musze gotować.Dzieciaki kaszlą strasznie.
Miłego dzionka!!!
Miłego dzionka!!!
justyna82-
- Potrafię : gotowac
Jestem z: : ŁOWICZ
Dzieci : Zuzanna i Ernest
Zaproszeń na ciacho : 5
My mamy dzisiaj gości, robię karkóweczkę. Dam znac jak wyszła.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Witam niedzielnie
Uśpiłam właśnie cały dom- dziecko i chłopa przy okazji
Jak już wszyscy powstają mam dla nas szerokie niedzielne plany. Wyszukałam że dzisiaj odbywa się pokaz japońskich sztuk walki i kimon połączony z degustacją japońskiej kuchni. Kimona i te walki pewnie bym sobie odpuściła ale wyżerki nie daruję i postanowiłam wyciągnąć moich chłopaków liznąć trochę obcej kultury
Może poprawią nam się nastroje bo przy takiej kiepskiej pogodzie nie są najlepsze.
Uśpiłam właśnie cały dom- dziecko i chłopa przy okazji
Jak już wszyscy powstają mam dla nas szerokie niedzielne plany. Wyszukałam że dzisiaj odbywa się pokaz japońskich sztuk walki i kimon połączony z degustacją japońskiej kuchni. Kimona i te walki pewnie bym sobie odpuściła ale wyżerki nie daruję i postanowiłam wyciągnąć moich chłopaków liznąć trochę obcej kultury
Może poprawią nam się nastroje bo przy takiej kiepskiej pogodzie nie są najlepsze.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
U mnie też ponuro za okenkiem. Małż poszedł do pracy wróci dopiero po 22.00
Ja z dzieciami muszę coś porobić bo się nudzą.
a może napewno by się ucieszyły, tylko kto posprząta.
Ja z dzieciami muszę coś porobić bo się nudzą.
a może napewno by się ucieszyły, tylko kto posprząta.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Witam babeczki wieczorowa pora.dzien minal nawet przyjemnie.Rano malz zajal sie dzieckiem i obudzil mnie dopiero po 11stej.Normalnie w szoku bylam.Potem upichcilam obiadek a po obiadku byl spacerek bo u nas dzisiaj bylo pieknie,wysoko na gorach snieg a na dole cieplutenko i piekne sloneczko.Teraz pije sobie kawusie i zajadam ciasteczko
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Również witam wieczorkiem! Okropnie ponuro dziś u nas od samego rana leje deszcz wszyscy jacyś rozdrażnieni, a w dodatku wylał może czerwone [pierwszy okres po porodzie] nic mi się nie chce brzuch mnie boli i ogólnie czuję się jakby mnie ktoś po żuł i wypluł...idę spać!!!
DOBRANOC!!!!
DOBRANOC!!!!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Similar topics
» Niedziela- 21 marca :)
» 15 Marca (niedziela)
» 14.marca sobotunia
» wtorek 24.marca :D