USG 20 tydzień
+6
agnese
Joliczka
rossi82
Somsiadka
Nielojalna_Jola
Nitka
10 posters
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1
Re: USG 20 tydzień
ale mi się przypomniało jak byłam w ciązy... łezka się kręci
Nielojalna_Jola-
- Potrafię : zawiązać koniec z końcem
Jestem z: : Sierpc
Zaproszeń na ciacho : 1
hehe, ja uwielbiałam USG
Somsiadka-
- Potrafię : Zjesc kilo lodow na raz
Jestem z: : Zielona Góra
Dzieci : Hanuta i Bartek
Zaproszeń na ciacho : 4
Śliczności
Lubiałam usg w ciąży. Takie to było ekscytujące, jak podglądanie przez dziurkę od klucza. Teraz kiedy synek jest już z nami czasem oglądam swoje filmiki i aż mi się wierzyć nie chce że maleństwo które nosiłam i tak chętnie podglądałam teraz waży już ponad osiem kilo i rojbruje za trzech
Lubiałam usg w ciąży. Takie to było ekscytujące, jak podglądanie przez dziurkę od klucza. Teraz kiedy synek jest już z nami czasem oglądam swoje filmiki i aż mi się wierzyć nie chce że maleństwo które nosiłam i tak chętnie podglądałam teraz waży już ponad osiem kilo i rojbruje za trzech
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ja bym czasami chciała mieć mojego synka z powrotem w brzuchu... Nic wtedy nie chciał itp.
hihihi, spowrotem do brzucha bym go już nie chciała zapakować
Przytyłam w ciąży trzydzieści kilo, ledwo mieściłam się w drzwiach i od około połowy ciąży nie umiałam sobie sama zawiązać butów. Do tego dzieć wykazywał największą aktywność tańcząc mi po pęcherzu kiedy ja akurat chciałam kimać Ciąża to była dla mnie katorga. Szczerze to wolę rodzić niż nosić brzucha
No a teraz to chociaż mogę go sprzedać na trochę tatusiowi żeby się pomęczył
Przytyłam w ciąży trzydzieści kilo, ledwo mieściłam się w drzwiach i od około połowy ciąży nie umiałam sobie sama zawiązać butów. Do tego dzieć wykazywał największą aktywność tańcząc mi po pęcherzu kiedy ja akurat chciałam kimać Ciąża to była dla mnie katorga. Szczerze to wolę rodzić niż nosić brzucha
No a teraz to chociaż mogę go sprzedać na trochę tatusiowi żeby się pomęczył
rossi82-
no fakt, przypomniałas mi te zle strony ciąży.. W sumie masz rację. Niech już lepiej marudzi niż w pęcherz kopie. oj pamiętam to dobrze
Hihihi, takich rzeczy się łatwo nie zapomina. Spory sentyment zostaje
Dla zainteresowanych, filmik z 23 tygodnia mojej ciąży.
http://rossi82.wrzuta.pl/film/eRNWFazQaT/
Połowa ciąży była nabardziej ok, brzuch nie był jeszcze strasznie ogromniasty, nie rzygałam już jak kot no i czułam już ruchy... ech wtedy jeszcze miłe i delikatne.
Głównym bohaterem filmiku jest Wojtek, mój pierdziel (że go w końcu przedstawię ;)
Kiedy czekaliśmy na niego wydawało nam się że będzie wyglądał tak jak na filmiku. Jednak kiedy się urodził podobieństwa nie było żadnego. Urodził się z wagą 4550g przy 57 cm i był podobny do pana Kalisza
Dla zainteresowanych, filmik z 23 tygodnia mojej ciąży.
http://rossi82.wrzuta.pl/film/eRNWFazQaT/
Połowa ciąży była nabardziej ok, brzuch nie był jeszcze strasznie ogromniasty, nie rzygałam już jak kot no i czułam już ruchy... ech wtedy jeszcze miłe i delikatne.
Głównym bohaterem filmiku jest Wojtek, mój pierdziel (że go w końcu przedstawię ;)
Kiedy czekaliśmy na niego wydawało nam się że będzie wyglądał tak jak na filmiku. Jednak kiedy się urodził podobieństwa nie było żadnego. Urodził się z wagą 4550g przy 57 cm i był podobny do pana Kalisza
rossi82-
Jeszcze dziś słyszę słowa lekarza [bardzo mi przykro ale serduszko pani dziecka nie bije] Gdy zaszłam w ciąże z drugim dzieckiem i robiono mi USG to był dla mnie koszmar patrzyłam w monitor i modliłam się żeby tylko wszystko było dobrze ,mój strach troszkę zmalał gdy poczułam ruchy dziecka! Wystarczyło że nie ruszał się przez godzinę a ja już wpadałam w panikę ta ciąża to był dla mnie koszmar ciągły strach i obawa ale wszystko skończyło się dobrze urodziłam zdrowego pięknego chłopczyka!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Ja też drżałam o mojego malucha. Na pierwszym USG nie było widać serduszka... Dobrze, że mój małż nie pozwolił mi zamartwiać się cały czas. Zawsze był przy mnie gdy go potrzebowałam, zawsze mnie wspierał. Mówił do brzucha. "Namawiał" się z "fasolką", żeby rosła duża i zdrowa...
Potem już po prostu starałam sie cieszyc każdą chwilą. Mimo wszystkich niedogodności, ciąża była dla mnie wspaniałym okresem w życiu.
Potem już po prostu starałam sie cieszyc każdą chwilą. Mimo wszystkich niedogodności, ciąża była dla mnie wspaniałym okresem w życiu.
moja Nastka to ciagle miala czkawke jak byla w moim brzuszku(przytylam tylko 10 kg a teraz juz waze jak wczesniej)
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Ojej ja tez już chcę być w 20 tc!!!! Ale fajnie.....a nie takie zupełne początki...9tc co to jest...ale oby wszytsko było ok.Dziś się okarze:D idę na badanko o 15:40 i naprawde mam nadzieję zobaczyć serduszko
madzienka82-
Jestem z: : Płock
Zaproszeń na ciacho : 0
zobaczysz wszystko bedzie ok
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Trzeba być dobrej myśli... napewno będzie dobrze trzymam kciuki!!!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Dołączam swoje kciuki
rossi82-
jak miałam usg to zawsze Klusek się tak układała że ja nic nie widziałam.. zaszalałam zrobiłam 4d i co lekarz na dzień dobry jak zajrzał to powiedział (chyba chciał mnie pocieszyć) ups najgorsza pozycja jaka tylko może być...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
ale chociaż czubek nosa widziałam...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
jakie to zadziwiające że z takiej malusieńkiej fasolki w brzuszku rośnie człowieczek i jest potem dla nas najważniejszą istotką. to takie piękne.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Cudowne!!!
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1