Jak kochamy?
+11
aniaffff
Kasieńka
dagolis
MALWINA
Nieznajoma
kika4333
Marzena
rumianek :)
rossi82
MAjax
Mama usunęła swój profil
15 posters
:: Baba przed lustrem :: Goła Baba
Strona 1 z 1
Jak kochamy?
...........Babeczki czy kochacie tak mocno swoich meżów jak przed slubem????
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Re: Jak kochamy?
Ja na pewno mocniej. Zawsze się powoli rozkręcałam
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
ale może ja za krótko jestem po ślubie (1,5 miesiąca) żeby się wypowiadać
MAjax-
Nie, teraz zupełnie inaczej i za co innego. Wcześniej to była szalona miłość, teraz jest dużo stabilizacji.
Zresztą po drodze wydarzyło się w naszym związku coś co nauczyło nas prawdziwej, dojrzałej miłości. Przynajmniej tak to widzę z perspektywy czasu
Zresztą po drodze wydarzyło się w naszym związku coś co nauczyło nas prawdziwej, dojrzałej miłości. Przynajmniej tak to widzę z perspektywy czasu
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
My byliśmy ze sobą przed ślubem 7 lat, chyba wystarczyło na wszystkie etapy od zauroczenia, przez zakochanie, do miłości
Teraz na pewno więcej stabilizacji, ale wydaje mi się, że mimo tych prawie 17 lat razem ciągle stać nas na szczenięce drgnienia serc
Ostatnio miałam się spotkać z moim Kochaniem na mieście i jak Go zobaczyłam z daleka, aż mnie coś ścisnęło w środku i takie wiecie ...motylki w brzuchu Prawie biegłam do niego a przecież widzieliśmy się tego samego dnia rano. A michy nam się cieszyły, jakbyśmy się pół roku nie widzieli Aż się ludziska gapiły.
W ogóle czasem znajomi nam mówią, że zachowujemy się trochę jak "młode małżeństwo". Chyba po prostu mieliśmy dużo szczęścia - jesteśmy dla siebie połówkami tego samego jabłka
Teraz na pewno więcej stabilizacji, ale wydaje mi się, że mimo tych prawie 17 lat razem ciągle stać nas na szczenięce drgnienia serc
Ostatnio miałam się spotkać z moim Kochaniem na mieście i jak Go zobaczyłam z daleka, aż mnie coś ścisnęło w środku i takie wiecie ...motylki w brzuchu Prawie biegłam do niego a przecież widzieliśmy się tego samego dnia rano. A michy nam się cieszyły, jakbyśmy się pół roku nie widzieli Aż się ludziska gapiły.
W ogóle czasem znajomi nam mówią, że zachowujemy się trochę jak "młode małżeństwo". Chyba po prostu mieliśmy dużo szczęścia - jesteśmy dla siebie połówkami tego samego jabłka
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Zgadzam się z rossi stabilizacja przede wszystkim - myślę że wszystko się zmieniło gdy na świat przyszło dziecko.
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
ale jak się nie widzimy np 1 - 2 dni bo mężulek w delegacji to wtedy baaaardzo za nim tęsknię
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Ja zgadzam się z rossi, teraz kocha się inaczej. Ja kocham baaaaaardzo aż chyba za bardzo i to jest troszkę nie zdrowe
Szaleję za nim ale czy on za mną?
To obecne uczucie jest bardziej dojrzałe i jednak tyle lat bycia razem (5,5 roku przed ślubem, w tym roku 7 lat po ślubie) czegoś uczy.
zresztą w naszym małżeństwie duuużo się wydarzyło więc same wiecie.
Szaleję za nim ale czy on za mną?
To obecne uczucie jest bardziej dojrzałe i jednak tyle lat bycia razem (5,5 roku przed ślubem, w tym roku 7 lat po ślubie) czegoś uczy.
zresztą w naszym małżeństwie duuużo się wydarzyło więc same wiecie.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
faktycznie przed ślubem duzo inaczej bardziej szalenie a teraz jak rossi napisała napewno wiecej stabilizacji Bardzo kocham swojego męża chociaz nie zawsze potrafie to okazac i on tez mimo wszytsko wiem ze jest całym moim życiem i szaleje gdy nie ma go obok mnie przez dłuższy czas:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Nieznajoma cała prawda w tym co piszesz, ja też tak mam.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
A JA MAM TAK JAK WY BABECZKI
MALWINA-
- Potrafię : GOTOWAĆ
Jestem z: : ŚLĄSK
Dzieci : CÓRECZKA
Zaproszeń na ciacho : 0
fajny filmik lubie takie:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
kocham, kocham- wydaje mi się że tak samo jak przed ślubem tylko czasami brakuje mi np. takich spontanicznych chwil, jakie były na początku naszego związku czyli 10 lat temu i tego starania się żeby jak najlepiej wypaść przed tą drugą osobą.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ja kocham mojego mężą bardziej i mocniej niż przed ślubem.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
Kocham mocniej ale wkurza mnie tak samo
MAjax-
Nie wiem czy mocniej go kocham, na pewno inaczej. Tak jak piszecie wszystkie że przed slubem jest większe szaleństwo a jak pojawi sie dziecko wszystko się zmienia. Jest dla siebie mniej czasu i nie zawsze można tak po prostu pobyć razem. Mimo małych zgrzytów czasam,i wydaje mi się że jesteśmy udana rodziną, Kocham mojego męża najbardziej na świecie ( oczywiście zaraz po Filipku ).
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Teraz na pewno inaczej niż 6 lat temu... miłość teraz jest bardziej dojrzała mniej szalona i spontaniczna!!!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
jeszcz bardziej!!!!
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
nigdy się nad tym nie zastanawiałam... ale dobra myśl na dzisiejszą noc jutro zobaczymy się po 3 tygodniach rozłąki pierwsza tak długa rozłąka odkąd się znamy...
myślę że bardziej kocham i więcej jestem zdolna wybaczyć szybciej pójść na jakieś ewentualne ustępstwo... czasami jestem zawzięta - ale podobno ten typ tak ma.. brakuje mi tego o czym pisała dagolis... tego starania się może trochę tej fascynacji... ostatnio jak znalazłam jego stare listy do mnie to się pobeczałam...
myślę że bardziej kocham i więcej jestem zdolna wybaczyć szybciej pójść na jakieś ewentualne ustępstwo... czasami jestem zawzięta - ale podobno ten typ tak ma.. brakuje mi tego o czym pisała dagolis... tego starania się może trochę tej fascynacji... ostatnio jak znalazłam jego stare listy do mnie to się pobeczałam...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Z każdym miesiącem Kocham inaczej,nie wiem czy mocniej ale mam nadzieję że lepiej.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
:: Baba przed lustrem :: Goła Baba
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: