Dobranoc :D
+3
Zwierzak2008
Nitka
Mo24nis
7 posters
Strona 1 z 1
Re: Dobranoc :D
a szczypawki do nogawki czy zabawki ... jakoś tak...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
ja juz zmykam dobranic dziewczyny troche nadrobilam was ale ciezko bylo to wszytsko czytac heheh normalnie nawet ja nienadazam ;)staram sie zagladac jak mala spi ale żadko pisze dobranoc kociaki
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
oj dziewczyny i ja znowu sama jestem bo wszystkie już śpicie ( i kto mi towarzystwa dotrzyma ??? :tears: chyba jakiś nocny marek ze mnie czy co??? ale wieczorkiem nie miałam jak bo późno od babci wróciliśmy a potem Natalce zebrało się na zabawę i na ćwiczenie głosiku po 22:00 a no i znowu zaczęła mówić BABA.. wiedziała w jaki dzień powiedzieć te słowo.... Babci jak usłyszała że wnusia znowu gada to była wniebowzięta .... no dobra zaraz też idę spać więc życze kolorowych snów wszystkim tym którzy śpią i miłego dnia tym którzy przeczytają to rano
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Dagolis ja wczoraj padłam przed 20 :laugh: Nie wiem jak to będzie jak dziecko przyjdzie i trzeba będzie później spać chodzić będę chyba na kawie tylko żyła
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
MAjax na za dużo kawy to ty też nie wypijesz jak będziesz karmić piersią bo wtedy i maleństwo nie będzie chciało spać ale szybko przyzwyczaisz sie do nowego trybu życia w ciąży tak już jest że człowiek jest szybko i często senny. nieprzejmuj się jakoś to potem będzie
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ja tez chodze wczesniej spac kolo 21 to juz sie jak zabita czasem tylko dluzej posiedze
dzien dobry wszystkim
ja to pózno chodze spac wczoraj Nastka zasnęła po pierwszej w nocy a małż oglądał "cobra 11" -dwa nocne marki z nich :laugh:
ale za to rano odsypiam jak Nastka jeszcze raz zasypia to ja do niej dołączam
ja to pózno chodze spac wczoraj Nastka zasnęła po pierwszej w nocy a małż oglądał "cobra 11" -dwa nocne marki z nich :laugh:
ale za to rano odsypiam jak Nastka jeszcze raz zasypia to ja do niej dołączam
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: