No i zbuntowala sie:(((((((((((((((((((
5 posters
Strona 1 z 1
No i zbuntowala sie:(((((((((((((((((((
Myslalam ze to nigdy nie przyjdzie a przynajmniej tak do calych 3 lat a tu co bunt nastapil i koniec
I nie bedzie po polodniu spac i juz
Przez ten cholerny remont bez przerwy jezdzilismy gdzies po sklepach i Nusia musiala nie spac po polodniu i od tamtej pory juz nie chce
Jak sie z nia poloze to po pol gogzinie zasnie i potem spi ze 3 godziny ale tez nie zawsze nawet ze mna a zeby sama tak jak zawsze to ani mowy nie ma
No i masakra jest bo okolo17 zaczyna byc taka nieznosna ze nic doslownie nic nie pomaga i ona wtedy spac chce isc a ja jej nie moge polozyc bo przeciez potem zasnela by chyba o 1szej
Z jednej strony dobrze bo jak nie spi to o 20stej usypia w doslownie dwie minuty ale z drugiej tyle co sie i ona i my nameczymy od tej 17 to masakra,nawet wymyslanie najdziwniejszych zabaw nie pomaga
I nie wiem teraz czy mam ja klasc jednak po polodniu i usypiac czy chce czy nie chce czy nie usypiac ale wtedy pytanie czy ten okres totalnego zmeczenia a w tym krzyku,placzu co dwie minuty i ogolnego marudzenia minie??
Ostatnio nawet przy karmieniu rybek w rzece plakala co kocha bardzo i zawsze jest przeszczesliwa
I nie bedzie po polodniu spac i juz
Przez ten cholerny remont bez przerwy jezdzilismy gdzies po sklepach i Nusia musiala nie spac po polodniu i od tamtej pory juz nie chce
Jak sie z nia poloze to po pol gogzinie zasnie i potem spi ze 3 godziny ale tez nie zawsze nawet ze mna a zeby sama tak jak zawsze to ani mowy nie ma
No i masakra jest bo okolo17 zaczyna byc taka nieznosna ze nic doslownie nic nie pomaga i ona wtedy spac chce isc a ja jej nie moge polozyc bo przeciez potem zasnela by chyba o 1szej
Z jednej strony dobrze bo jak nie spi to o 20stej usypia w doslownie dwie minuty ale z drugiej tyle co sie i ona i my nameczymy od tej 17 to masakra,nawet wymyslanie najdziwniejszych zabaw nie pomaga
I nie wiem teraz czy mam ja klasc jednak po polodniu i usypiac czy chce czy nie chce czy nie usypiac ale wtedy pytanie czy ten okres totalnego zmeczenia a w tym krzyku,placzu co dwie minuty i ogolnego marudzenia minie??
Ostatnio nawet przy karmieniu rybek w rzece plakala co kocha bardzo i zawsze jest przeszczesliwa
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Re: No i zbuntowala sie:(((((((((((((((((((
MiC u nas było podobnie i ten kryzys także około 17ej minął po jakims czasie. Organizm musi sie przestawic sam .
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Moja też już jak miała 2 latka nie spała dopiero jak poszła do przedszkola to się nauczyła
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
anulaaa33 napisał:Moja też już jak miała 2 latka nie spała dopiero jak poszła do przedszkola to się nauczyła
No i tego sie najbardziej obawiam,ze predzej zadzwonia do mnie po odbor dziecka niz Jessi kogos tam uslucha ze ma lezakowac albo spac
Mama i corcia-
aniaffff napisał:MiC u nas było podobnie i ten kryzys także około 17ej minął po jakims czasie. Organizm musi sie przestawic sam .
No wlasnie tak mysle ze przejdzie i mam nadzieje ze bardzo szybko bo jak narazie to jest katastrofa
Mama i corcia-
Moja też się buntowała a po paru dniach już spała a uparciuch z niej też jest dziecko inne podejście ma do przedszkolanek wiesz jak moja się ich słucha szok
anulaaa33-
No wlasnie mam nadzieje ze ja troche "ustawia" w tym przedszkolu
Mama i corcia-
Niop Amelka tam chodzi jak zegarek a jak tylko wyjdzie to odreagowuje
anulaaa33-
Zmykam na miacho baby do wieczorka miłego popołudnia
anulaaa33-
MiC będzie dobrze tylko musisz jej dać trochę czasu na przestawienie się . No i Tobie życzę cierpliwości bo pewnie jeszcze z kilka dni po marudzi
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
a ja bym ją mimo wszystko kładła do wyrka przeca takie dzieciaczki potrzebują jeszcze takiego popołudniowego odpoczynku!
jak już nie chce spać to niech sobie przynajmniej po odpoczywa a po pewnym czasie i tak zaśnie i tak
jak już nie chce spać to niech sobie przynajmniej po odpoczywa a po pewnym czasie i tak zaśnie i tak
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Armelia nie zgodzę sie z Tobą, moje dziecko nie śpi już od pół roku i wierz mi że nie potrzebuje snu w dzień a tym bardziej odpoczynku. Może niektóre dzieci potrafia poleżec i usnąc ale nie wszystkie. Owszem ogladamy po obiedzie bajeczke ale jedna i to 10 minutową. Potem natychmiast wstaje i leci się bawic
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Nie chodzi mi o to,żeby dzieciaczki trzymać przez pół dnia bo musi zasnąć!Dobre i te 10 min. choć jak dla mnie 30min.jest tak w sam raz i albo zaśnie albo nie...
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
U mnie jest tak samo no z jedną drobną różnicą że mój Pawełek nie śpi w dzień już od prawie 2 lat. I od czasu kiedy się sam oduczył nie dał się w dzień położyć na żadną drzemkęaniaffff napisał:Armelia nie zgodzę sie z Tobą, moje dziecko nie śpi już od pół roku i wierz mi że nie potrzebuje snu w dzień a tym bardziej odpoczynku. Może niektóre dzieci potrafia poleżec i usnąc ale nie wszystkie. Owszem ogladamy po obiedzie bajeczke ale jedna i to 10 minutową. Potem natychmiast wstaje i leci się bawic
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: