Potrzebuje pomocy odnośnie allegro!!!
+4
Nieznajoma
Aurelia
aniaffff
motylek.2
8 posters
Strona 1 z 1
Potrzebuje pomocy odnośnie allegro!!!
Czy któraś z was zrobiła zakup na allegro i zapłaciła i nie dostała przesyłki ???
Gdzie trzeba skierować to na allegro ? Zeby poruszyli ten temat i zwrócili kase ? Czekam juz tydzien i jak narazie nie mam przesyłki za która zapłaciłam ze sprzedajaćym nie ma kontaktu napisał tylko jednego maila aby akceptowac projekt i cisza!
wiec prosze o pomoc bo jestem pierwszy raz w takiej sytuacji
Gdzie trzeba skierować to na allegro ? Zeby poruszyli ten temat i zwrócili kase ? Czekam juz tydzien i jak narazie nie mam przesyłki za która zapłaciłam ze sprzedajaćym nie ma kontaktu napisał tylko jednego maila aby akceptowac projekt i cisza!
wiec prosze o pomoc bo jestem pierwszy raz w takiej sytuacji
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
Re: Potrzebuje pomocy odnośnie allegro!!!
Szukaj opcji ''Spory transakcyjne'' i tam jest możliwośc wysłania maila do allegro. Więcej na pewno napiszę MiC bo miała taki przypadek.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
ok własnie juz nie kojarzyłam kto tak miał ale za choc to dziekuje i czekam na MiC
motylek.2-
motylek.2 czekasz dopiero tydzień to jeszcze nie powód do zmartwienia,nie wiem co zamawiałas i jakie opcje przesyłki wybrałas,poczta polska jes powolna napisz cos wieceej lub daj linka co i u koga zamawiaąłs to Ci pomoge,jak płaciłąs za przesyłke??? ja płace przez poczte wiec to trwa nieraz czekam na towar ok.. półtora tygodnia ..
Aurelia-
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : 2
Zaproszeń na ciacho : 1
ja ostatnio na telefon czekałam 2 tygodnie tydzien zadnej wiadomosci nawet nie mialam nr koonta zeby włacic kasy a pozniej to juz sprawa poszła szybciej nnie denerwuj sie tylko cierpliwie poczekaj jeszcze do poniedziałku
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
zamawiałam podziekowanie dla rodziców na allegro wpłate zrobiłam 12 lutego dzien po zalicytowaniu wybrałam wpłate na konto i czekam ....
martwi mnie ze facet nie daje znaku czy juz wysłał ta rzecz choc go o to prosiłam
poczekam do wtroku i zadryndam do niego i zobaczymy. A wracajac do tej najgorrszej sytuacji ze nie dojdzie to gdzie trzeba sie zgłosić aby allrgro pomogło w tej sprawie.
martwi mnie ze facet nie daje znaku czy juz wysłał ta rzecz choc go o to prosiłam
poczekam do wtroku i zadryndam do niego i zobaczymy. A wracajac do tej najgorrszej sytuacji ze nie dojdzie to gdzie trzeba sie zgłosić aby allrgro pomogło w tej sprawie.
motylek.2-
Motylku powinnas przeczytac na stronie "o mnie" tego faceta jaki daje czas na dojscie przesylki o ile ma taka strone i cos tam pisze o tym.
Zadzwonic mozesz zawsze,nie czekaj do wtorku tylko dzwon jutro czy w poniedzialek rano bo przynajmniej odrazu przyspieszysz sprawe.
Jesli jednak sie nie dodzwonisz i mimo maili nie dostaniesz zadnej wiadomosci ani przesylki to musisz zglosic to na Allegro.
Na stronie Allegro w gornym pasku jest okienko POMOC,gdy klikniesz w nie wybierz opcje BEZPIECZENSTWO tam pod spodem wyswietli Ci sie Gdzie znajdę informacje o bezpieczeństwie transakcji? kliknij na to a nastepnie na samym dole okienka bedzie opcja NAPISZ DO NAS tam w pierwszym okienku wybierz BEZPIECZENSTWO a potem to juz bedziesz wiedziec.
Zycze jednak szybkiej dostawy.
Zadzwonic mozesz zawsze,nie czekaj do wtorku tylko dzwon jutro czy w poniedzialek rano bo przynajmniej odrazu przyspieszysz sprawe.
Jesli jednak sie nie dodzwonisz i mimo maili nie dostaniesz zadnej wiadomosci ani przesylki to musisz zglosic to na Allegro.
Na stronie Allegro w gornym pasku jest okienko POMOC,gdy klikniesz w nie wybierz opcje BEZPIECZENSTWO tam pod spodem wyswietli Ci sie Gdzie znajdę informacje o bezpieczeństwie transakcji? kliknij na to a nastepnie na samym dole okienka bedzie opcja NAPISZ DO NAS tam w pierwszym okienku wybierz BEZPIECZENSTWO a potem to juz bedziesz wiedziec.
Zycze jednak szybkiej dostawy.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
dziekuje ci mamusiu za odp mam cicha nadzieje ze bezie ok ale jak nie to sie wku**** i interwencja allegro !
motylek.2-
Motylku i ja miałam podbną sytuację i pisałam do gościa i pisałam ,az w końcu chyba p[o dwóch tygodniach napisał,ze w ogóle nie widział że wpłaciłam pieniązki na konto tak dawno temu i przeprosił i wysłał przesyłke prędko a tydzien czekania to faktycznie nie duzo ,ma 7 dni na wysłanie wiec jak wylse siódmego dnia to wiesz jeszcze ze 3dni moze byc spokojnie
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
dziewczynki moje kochane mam nadzieje ze w poniedziałek napisze co i jak
juz tłumacze sobie ze pewnie w pracy tylko moze odp na maile od pon-pt choc to mnie pociesza:) i mam nadzieje ze nie bede musiała informowac allegro o tym
juz tłumacze sobie ze pewnie w pracy tylko moze odp na maile od pon-pt choc to mnie pociesza:) i mam nadzieje ze nie bede musiała informowac allegro o tym
motylek.2-
MiC dla ciebie
motylek.2-
Mama i corcia-
mój brat kiedyś przez konto swojego kolegi zamawiał jakąs tam maszynkę tatuowania wybulił przeszło 700zł !!!!! i tyle ani kasy ani maszynki do dnia dzisiejszego nie otrzymał a było to już dość dawno temu sprzedawca u którego mój brat zamawiał owy sprzęt po prostu zniknął i nawet allegro nic nie pomogło
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
A dzis facet od przesyłki z pretensjami napisał ze pisze po raz kolejny ze przesyłka jest w drodze !
wiec napisałam mu pieknie ze niestety ale owej wiadomosci nie dostałam i podziekowałam za napisanie jeszcze raz .... teraz czekam na przesyłke ehh ta poczta
wiec napisałam mu pieknie ze niestety ale owej wiadomosci nie dostałam i podziekowałam za napisanie jeszcze raz .... teraz czekam na przesyłke ehh ta poczta
motylek.2-
ah dziewuszki moje kochane co mozna jesszcze dokupic dla rodziców w podziekowaniu na ślub zamówiłam własnie
i zastanawiam sie czy cos jeszcze dokupic do tego
i zastanawiam sie czy cos jeszcze dokupic do tego
motylek.2-
motylek.2-
dokupić mozesz to tylko kwiaty i beda szczesliwi!
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
motylku kapitalne to jest!! a czy ten koleś rabi też takie coś albo podobne na inne okazje??możesz podać mi jego stronkę
my podarowaliśmy takie księgi i kwiaty w koszyku
my podarowaliśmy takie księgi i kwiaty w koszyku
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Ja jak zamowilam wlasnie ksiegi,ktore przyszly do domu to wtedy wlasnie znalazlam te podziekowania i troche zalowalam ale tamte tez byly piekne.
Motylku mysle tak jak Lenka ze kwiaty do tego i bedzie super
Motylku mysle tak jak Lenka ze kwiaty do tego i bedzie super
Mama i corcia-
moje drogie sparaw sie wyjasniła facet nie wysłał mojego zamówienia a nakrzyczał na mnie ! ale powiedział ze wysle dzis i bedzie ok nawet przeprosił eh ci allegrowicze
kobitki podaje linka do róznych aukcji tego kolesia
[Only admins are allowed to see this link]
kobitki podaje linka do róznych aukcji tego kolesia
[Only admins are allowed to see this link]
motylek.2-
No widzisz Motylku i wszystko sie wyjasnilo
Mama i corcia-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: