fotelik samochodowy
+3
aminka
anulaaa33
gonialbn
7 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: fotelik samochodowy
No właśnie niektórzy nie mają takiego komfortu że mogą sobie kupić co chcą! Ja niestety zwracam uwagę tak samo na cenę jak i na bezpieczeństwo! Ale też jest niekiedy tak że wysoka cena fotelika nie zawsze świadczy o jego wygodzie i bezpieczeństwie!anulaaa33 napisał:O rany w jakim fajnym kraju Ty mieszkasz Tylko zwróć uwage na to że nie każdego stać na drogi fotelik i co mają nie jeść tylko bezpieczny fotelik kupić
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Ja tam takiego problemu nie mam bo mamy tylko jeden samochód ale za to będziemy mieć dwójkę dzieci !Lenka12_12 napisał:nie kupie jedzenia ale jeszcze dwa dokupie a co tam bezpieczenstwo najważniejsze!
mama33-
ja kupie na zapas fotelik z górnej półki na dodatek bo moze dokupie sobie samochód albo jeszcze jednego
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
mama33 napisał:No właśnie niektórzy nie mają takiego komfortu że mogą sobie kupić co chcą! Ja niestety zwracam uwagę tak samo na cenę jak i na bezpieczeństwo! Ale też jest niekiedy tak że wysoka cena fotelika nie zawsze świadczy o jego wygodzie i bezpieczeństwie!anulaaa33 napisał:O rany w jakim fajnym kraju Ty mieszkasz Tylko zwróć uwage na to że nie każdego stać na drogi fotelik i co mają nie jeść tylko bezpieczny fotelik kupić
A widzisz trza było patrzeć za kogo wychodzić a Ciebie oczy urzekły a nie to co powinno
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
hmm? ciekawe co mnie urzekło w moim pieknym?Napewno nie oczy?!?!!?!?!!?anulaaa33 napisał:mama33 napisał:No właśnie niektórzy nie mają takiego komfortu że mogą sobie kupić co chcą! Ja niestety zwracam uwagę tak samo na cenę jak i na bezpieczeństwo! Ale też jest niekiedy tak że wysoka cena fotelika nie zawsze świadczy o jego wygodzie i bezpieczeństwie!anulaaa33 napisał:O rany w jakim fajnym kraju Ty mieszkasz Tylko zwróć uwage na to że nie każdego stać na drogi fotelik i co mają nie jeść tylko bezpieczny fotelik kupić
A widzisz trza było patrzeć za kogo wychodzić a Ciebie oczy urzekły a nie to co powinno
Lenka12_12-
Lenka12_12 napisał:ja kupie na zapas fotelik z górnej półki na dodatek bo moze dokupie sobie samochód albo jeszcze jednego
to ja Ci wysle dwa moje po dziewczynach tez z górnej półki tylko koniecznie dokup drugie autko i trzeci na zapas
anulaaa33-
Anula ja poleciałam nie tylko na jego oczy
mama33-
mama33 napisał:Anula ja poleciałam nie tylko na jego oczy
Ja w pierwsze kolejnosci na grubośc patrzałam
anulaaa33-
przy wyborze tego banana na sniadanie!?!?!?!!?anulaaa33 napisał:mama33 napisał:Anula ja poleciałam nie tylko na jego oczy
Lenka12_12-
Lenka12_12 napisał:przy wyborze tego banana na sniadanie!?!?!?!!?anulaaa33 napisał:mama33 napisał:Anula ja poleciałam nie tylko na jego oczy
mama33-
mama33 napisał:Lenka12_12 napisał:przy wyborze tego banana na sniadanie!?!?!?!!?anulaaa33 napisał:mama33 napisał:Anula ja poleciałam nie tylko na jego oczy
A to też ale u mojego tez jakos patrzałam jaki zosobny
anulaaa33-
to ja sie podziele z mama33 jeden jej odstapie !mój piekny mówił ze trzeba sie dzielic!anulaaa33 napisał:Lenka12_12 napisał:ja kupie na zapas fotelik z górnej półki na dodatek bo moze dokupie sobie samochód albo jeszcze jednego
to ja Ci wysle dwa moje po dziewczynach tez z górnej półki tylko koniecznie dokup drugie autko i trzeci na zapas
Lenka12_12-
No to ja chyba wtedy na zasobność nie patrzyłam no i teraz mam co chciałam
mama33-
Lenko jesteś KochanaLenka12_12 napisał:to ja sie podziele z mama33 jeden jej odstapie !mój piekny mówił ze trzeba sie dzielic!anulaaa33 napisał:Lenka12_12 napisał:ja kupie na zapas fotelik z górnej półki na dodatek bo moze dokupie sobie samochód albo jeszcze jednego
Tak jak zaczniemy się dzielić to dopiero będziemy bogate wszystkiego będziemy miały w brud
mama33-
Tylko najpierw musicie sprawdzic czy testy przejdzie
anulaaa33-
jeszcze jak inne zaczna sie dzielic to my na allegro zaczniemy je sprzedawac i napewno bedziemy bogate!mama33 napisał:Lenko jesteś KochanaLenka12_12 napisał:to ja sie podziele z mama33 jeden jej odstapie !mój piekny mówił ze trzeba sie dzielic!anulaaa33 napisał:Lenka12_12 napisał:ja kupie na zapas fotelik z górnej półki na dodatek bo moze dokupie sobie samochód albo jeszcze jednego
Tak jak zaczniemy się dzielić to dopiero będziemy bogate wszystkiego będziemy miały w brud
Lenka12_12-
Bo z 5 szt dwie testu nie przechodzą
anulaaa33-
Lenka może jakąś wspólną firmę założymy i będziemy wtedy trzepać pieniążki
mama33-
ja teraz jako matka bezrobotna bez prawa do zadnego zasiłku jak najbardziej bym sie pisała!tylko co?mama33 napisał:Lenka może jakąś wspólną firmę założymy i będziemy wtedy trzepać pieniążki
Lenka12_12-
ja też bez roboty to na lewo cos bym przyrobiła
anulaaa33-
No jak to co zaczniemy gromadzić to co dostaniemy od dziewczyn (akcesoria dla dzieciaczków i nie tylko bo i może jakieś samochody się trafią ) a wtedy będziemy to sprzedawać
mama33-
A tych ciuszków u mnie to jest i nawet niektóre nieruszane prosto z wieszaka
anulaaa33-
anulaaa to ja poproszę o te ciuszki może córeczkę będę miała to mi się przydadząanulaaa33 napisał:A tych ciuszków u mnie to jest i nawet niektóre nieruszane prosto z wieszaka
mama33-
jak znalazł z wieszakiem to jeszcze cena podskoczy!
Lenka12_12-
Lenka a Ty córe czy syna bedziesz miec
anulaaa33-
ma byc syn ale nigdy nic nie wiadomo!anulaaa33 napisał:Lenka a Ty córe czy syna bedziesz miec
Lenka12_12-
Lenka12_12 napisał:ma byc syn ale nigdy nic nie wiadomo!anulaaa33 napisał:Lenka a Ty córe czy syna bedziesz miec
U mojej kuzynki miała byc córa a syna ma
a teraz kol rodziła i miał byc tez syna a Malwinke urodziła
anulaaa33-
Z tym jedzeniem to juz troche przesadzacie!
A jak bezpieczenstwo nie jest wazne to po co wogole wlasciwie fotelik? Bo ktos napisal, ze trzeba? Phi!
Poza tym to jest rzecz, ktorej nie kupuje sie co miesiac czy dwa tylko raz na kilka lat.
Lenka... poczekamy zobaczymy jak sie dziecko na swiecie pojawi jak bedziesz na zakupy szla... Mnie sie tez wydawalo, ze ehh, byleby siedzialo...
A jak bezpieczenstwo nie jest wazne to po co wogole wlasciwie fotelik? Bo ktos napisal, ze trzeba? Phi!
Poza tym to jest rzecz, ktorej nie kupuje sie co miesiac czy dwa tylko raz na kilka lat.
Lenka... poczekamy zobaczymy jak sie dziecko na swiecie pojawi jak bedziesz na zakupy szla... Mnie sie tez wydawalo, ze ehh, byleby siedzialo...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Oh jak fajnie jest miec bogatego meza... a jeszcze lepiej super bogatych rodzicow (jak ja). Jak sie to polaczy to wiecie co se kupic mozna? Ile fotelikow? Ile aut? ohohohoho!
Bo przy szukaniu to sie nie tylko na "grubosc" patrzy... ale tez na jakosc, tudziez inne ciekawe cechy cechy ...
Bo przy szukaniu to sie nie tylko na "grubosc" patrzy... ale tez na jakosc, tudziez inne ciekawe cechy cechy ...
aminka-
aminka czasami za dosłownie bierzesz to co tu piszemy ! Wiadomo że trzeba zwracać uwagę na bezpieczeństwo i wcale ono nie musi kosztować nie wiadomo ile! Pieniądze sporo ułatwiają ale Ci którzy ich mają mniej też muszą sobie jakoś radzić i na pewno nie mają szans na to by mieć wszystko z górnej półki !
mama33-
moje sie jeszcze nie urodziło a zakupy juz robiłam np fotelika i nie jest to fotelik od razu za niewiadomo jakie pieniadze tylko za przyzwoite niecałe 200 zł i tez ma atesty!aminka napisał:Z tym jedzeniem to juz troche przesadzacie!
Lenka12_12-
Lenko nie martw się o ciuszki i inne fizdrygały kochanie!!! Byle dzidzia ZDROWA była!!!
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
jestem tego samego zdania!MamaM napisał:Lenko nie martw się o ciuszki i inne fizdrygały kochanie!!! Byle dzidzia ZDROWA była!!!
Lenka12_12-
Ja też tak myślęLenka12_12 napisał:jestem tego samego zdania!MamaM napisał:Lenko nie martw się o ciuszki i inne fizdrygały kochanie!!! Byle dzidzia ZDROWA była!!!
mama33-
aminka napisał:Oh jak fajnie jest miec bogatego meza... a jeszcze lepiej super bogatych rodzicow (jak ja). Jak sie to polaczy to wiecie co se kupic mozna? Ile fotelikow? Ile aut? ohohohoho!
Nie skomentuje szkoda że sama się tego nie dorobiłas .... i uwierz że nie tylko Ty masz bogatych rodziców i męża.....i jakoś inni sie nie szczycą tym na każdym kroku nawet zwykłych fotelików .... ciekawe co taka bogata osoba robi na forum kurcze chyba czas zabija żeby na zakupy nie jeździć i oszczędzać
Skromności troche skromności
anulaaa33-
A jednak skomentowalas!
Ktos pytal tylko jaki fotelik jest dobry- no wiec odpowiedzialam. Nie poradze nic tez, ze kosztuje tyle, a nie polowe mniej. Jasne, ze fajnie by bylo.
Od razu zostalam obrzucona blotem, ze to szastam kasa, ze sie szczyce fotelikiem! Paranoja jakas! itp. zreszta nie pierwszy raz! Po drugie skad ktos moze wiedziec czego ja sie sama dorobilam? Bez obawy na pewno nie szastam na prawo i lewo niczyimi pieniedzmi. Poza tym czemu jestem winna, ze sie w takim a nie innym domu urodzilam? W kazdym badz razie szacunek do pieniedzy mimo wszystko z domu wynioslam.
Oczywiscie, ze sa osoby, ktore nie moga sobie na to pozwolic (osoba pytajaca akurat moze, wiec nie wiem czemu ten atak na mnie). Mozna kupic fotelik z atestami i tanszy, ale jak ktos pisze, ze bezpieczenstwo nie jest wazne, to zakrawa na glupote.
Ano i jeszcze jedno, powinnam sie powaznie wytlumaczyc dlaczego ja rozrzutna szastajaca kasa mam trzy foteliki... Otoz dlatego, ze jestem po bardzo powaznej operacji kregoslupa. Nie powinnam nosic nawet wlasnego dziecka, nie mowiac juz o przekladaniu i montowaniu co chwila fotelika. Trzeci fotelik jest u rodzicow, bo zazwyczaj jade do nich sama i trudno, zebym oprocz biegajacego dziecka, kupy bagazu i wozka jeszcze fotelik tlukla za soba..
Ktos pytal tylko jaki fotelik jest dobry- no wiec odpowiedzialam. Nie poradze nic tez, ze kosztuje tyle, a nie polowe mniej. Jasne, ze fajnie by bylo.
Od razu zostalam obrzucona blotem, ze to szastam kasa, ze sie szczyce fotelikiem! Paranoja jakas! itp. zreszta nie pierwszy raz! Po drugie skad ktos moze wiedziec czego ja sie sama dorobilam? Bez obawy na pewno nie szastam na prawo i lewo niczyimi pieniedzmi. Poza tym czemu jestem winna, ze sie w takim a nie innym domu urodzilam? W kazdym badz razie szacunek do pieniedzy mimo wszystko z domu wynioslam.
Oczywiscie, ze sa osoby, ktore nie moga sobie na to pozwolic (osoba pytajaca akurat moze, wiec nie wiem czemu ten atak na mnie). Mozna kupic fotelik z atestami i tanszy, ale jak ktos pisze, ze bezpieczenstwo nie jest wazne, to zakrawa na glupote.
Ano i jeszcze jedno, powinnam sie powaznie wytlumaczyc dlaczego ja rozrzutna szastajaca kasa mam trzy foteliki... Otoz dlatego, ze jestem po bardzo powaznej operacji kregoslupa. Nie powinnam nosic nawet wlasnego dziecka, nie mowiac juz o przekladaniu i montowaniu co chwila fotelika. Trzeci fotelik jest u rodzicow, bo zazwyczaj jade do nich sama i trudno, zebym oprocz biegajacego dziecka, kupy bagazu i wozka jeszcze fotelik tlukla za soba..
aminka-
aminka widzę że pomysł mojego męża z dwoma fotelikami nie jest zły;
ROEMER+Duo+Plus+Trendline+Lilly+Kollektion+2010+mit+Isofix+und+Antikippsystem-sprawdzałam ten fotelik u nas jest ale nazywa się Britax,mój mąż stwierdził,że jest zdecydowanie bezpieczniejszy,popatrzymy jeszcze i dopiero zdecydujemy jaki kupić
ja współczuję tym którzy muszą przy wyborze mocno zwracać uwagę na cenę,nam pieniądze z nieba nie spadły,ciężko pracujemy w wyuczonych zawodach i zarabiamy dobre pieniadze
jak zwykle posty są nie na temat,co zniechęca do śledzenia forum,część osób traktuje forum jak czat
ROEMER+Duo+Plus+Trendline+Lilly+Kollektion+2010+mit+Isofix+und+Antikippsystem-sprawdzałam ten fotelik u nas jest ale nazywa się Britax,mój mąż stwierdził,że jest zdecydowanie bezpieczniejszy,popatrzymy jeszcze i dopiero zdecydujemy jaki kupić
ja współczuję tym którzy muszą przy wyborze mocno zwracać uwagę na cenę,nam pieniądze z nieba nie spadły,ciężko pracujemy w wyuczonych zawodach i zarabiamy dobre pieniadze
jak zwykle posty są nie na temat,co zniechęca do śledzenia forum,część osób traktuje forum jak czat
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Dokladnie tak jak piszesz!
Co do samego fotelika to firma nazywa sie teraz wlasnie Britax Römer. Oto ich strona: http://www.britax-roemer.com/
Co do samego fotelika to firma nazywa sie teraz wlasnie Britax Römer. Oto ich strona: http://www.britax-roemer.com/
aminka-
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: