Cyk, cyk.. troche sie cykam.
+6
Mama i corcia
Lenka12_12
aminka
Armelia1
anulaaa33
aniaffff
10 posters
Strona 1 z 1
Cyk, cyk.. troche sie cykam.
Otóż juz pisze dlaczego. Dzisiaj pierwszy raz od operacji zostaje sama z Młodym na noc. Mąż wrócił do pracy bo miał 2 tygodnie urlopu a teraz juz jesteśmy sami. Śpi już u mnie w łóżku żebym jakby co nie musiał go podrywać z łóżeczka, ale nosić będę musiała. Wiem że jeszcze nie powinnam bo to dopiero 2,5 tygodnia ale chyba musze, on inaczej nie usnie a w nocy cały czas się budzi, raz albo dwa. Mogłabym ewentualnie włączyć bajeczkę ale pewnie najpierw by przepłakał kilka minut a w tym czasie przyleciałaby teściowa z chęcia ponoszenia i przytulania mojego dziecka a tego nie chcę!
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: Cyk, cyk.. troche sie cykam.
Aniaffff nosić Ci nie wolno jak już to tulić na kolankach
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Ale on na kolanach będzie tak samo płakał jak na leżaka. Do tej pory kilka razy go przeniosłam tak troszeczkę i nic nie bolało.
aniaffff-
No wiesz a jak zacznie tfu tfu boleć znowu
anulaaa33-
Tfu, tfu... mam nadzieje że nie, mąż w nocy we wtorek tylko i w czwartki a i rano w poniedziałek wstaje o 5 to może damy jakos rade.
aniaffff-
Dacie Rade a Filipek duży chłop już i na pewno zrozumie
anulaaa33-
nie dzwigaj jak Ci nie wolno lepiej nie kusić losu!!
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Aniu, moze wlasnie to da sie wykorzystac i sie oduczy pobudek i noszenia? Czasem nam sie wydaje, ze to niemoliwe, ale dzieci bardzo duzo rozumieja. To juz duzy chlopak - zuch i na pewno dacie rade!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
dasz rade nie martw sie bo mały to wyczuwa i bedzie tez spał poddenerwowany
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Aniafff Kochana i jak bylo???
Mam nadzieje ze nie dzwigalas tylko wspolnie z Filipkiem znalezliscie jakis kompromis i wyjscie dobre dla Was obojga
Mam nadzieje ze nie dzwigalas tylko wspolnie z Filipkiem znalezliscie jakis kompromis i wyjscie dobre dla Was obojga
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Mam nadzieje że było dobrze i Filipek za bardzo nie płakał i mama nie musiała go nosić
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
bo ja nie w temacie a miałaś operacje na kregosłup miałas przepukline czy coś?Nie powinnas nosic zadna z nas niepowinna ale jak tu zyc jesli juz musisz podniesć ugnij w kolanach nogi pupa do tyłu napnij miesnie i powolutku sie podnos najgorzej sie zrywac tak samo przy wstawaniu z łozka najpierw na bok reka pod siebie i reka pomagaj nie chop siup bo tez niebezpiecznie wiem ze sa chwile ze trza leciec i sie niemysli ja jestem fizjo a i czasem sie zapominam a mam dyskopatpie ls i tez staram sie zeby moj kregosłupik posłuzył mi do konca.Tak wiec aniafff moze i niech tesiocwa przyleci jeszcze pare dni aaaaa jeszcze sobie przypomniałam ze istnieja pasy stabilizujace .TYlko niewiem czy dobrze pisze bo okregosłup chodzi??!!
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
Izula Aniaffff miala operacje na przepukline
Mama i corcia-
tak myslałam ale przepukline brzuszna nie na kregosłupie???
Izula85-
Aniaffff
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
No wlasnie Aniaffff bo sie martwie.Zawsze zagladalas w srodku dnia a tu akurat dzisiaj po tej nocce cisza
Mama i corcia-
Izula85 napisał:tak myslałam ale przepukline brzuszna nie na kregosłupie???
Tak brzuszna
Mama i corcia-
Nie brzuszna tylko pachwinowa.
Tak więc w ciągu dnia nie miałam czasu dla Was bo na zakupach światecznych byliśmy ale to w innym wątku.
Filip obudził sie raz ale usnął dopiero po 20 minutach, coś mu sie śniło bo mówił przez sen. Na początku wołał tatę ale potem wtulał sie do mnie, niestety z 10 minut musiałam go ponosić a pozostałe na kolanach. Starałam sie jak najwolniej go podnosić.
Dzisiaj teściowa mówi że tak płakał ( chyba całe 3 minuty ) i juz miała przyjść, chyba bym z nerw nie mogła usnąc do rana gdyby to zrobiła. Teście sa zresztą przewrażliwieni na punkcie płaczu Młodego, jak tylko usłysza to lecą bo co my mu robimy.
Tak więc w ciągu dnia nie miałam czasu dla Was bo na zakupach światecznych byliśmy ale to w innym wątku.
Filip obudził sie raz ale usnął dopiero po 20 minutach, coś mu sie śniło bo mówił przez sen. Na początku wołał tatę ale potem wtulał sie do mnie, niestety z 10 minut musiałam go ponosić a pozostałe na kolanach. Starałam sie jak najwolniej go podnosić.
Dzisiaj teściowa mówi że tak płakał ( chyba całe 3 minuty ) i juz miała przyjść, chyba bym z nerw nie mogła usnąc do rana gdyby to zrobiła. Teście sa zresztą przewrażliwieni na punkcie płaczu Młodego, jak tylko usłysza to lecą bo co my mu robimy.
aniaffff-
aniaffff napisał:Nie brzuszna tylko pachwinowa.
A co mu robicie??
To Wy z teściami mieszkacie??
anulaaa33-
Właśnie nic, czasami płacze bo nie chcemy mu pozwolic na cos czego nie powinien robić np. wejśc na szafkę i skakać , wszystko w celu wychowawczym a oni mysla że Bóg wie co sie u nas dzieje.
Tak niestety mieszkamy z teściami
aniaffff-
Przepraszam za bledna informacje w zwiazku z ta przepuklina ale ja biedna nie znam sie na tym a ze blizna z przodu to myslalam ze to brzuszna byla
Mama i corcia-
Aniaffff ja chyba bym zwariowała jakbym miała z teściami mieszkać! Chyba w tej sytuacji wolałabym dworzecaniaffff napisał:Właśnie nic, czasami płacze bo nie chcemy mu pozwolic na cos czego nie powinien robić np. wejśc na szafkę i skakać , wszystko w celu wychowawczym a oni mysla że Bóg wie co sie u nas dzieje.
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
hej ja tez bym nie dała z moimi rady oni sa jak terrorysci:)ja juz powoli zaczynam przygotowywac meza jak urodze zeby powiedział mamie zeby sie nie wtracała i ze my chcemy wszystko robic koło dziecka nawet jak nam nie wychodzi przwijanie bo jak odrazu sami sie nie oswoimy to potem nie damy sobie radym a jak bedziemy potrzebowac rady to sami poprosimy o nia.bo juz widze powrót z szpitala i moja tesciowa w drzwiach i zrób to tak zrób tak a moja córka tak a moja kolezanka tak a ja chce sama do wszystkiego dojsc sama i do tej wprawy która Wy macie jako nie złe matki ,a poza tym mieszkam, z moja mama a ona naprawde jest oki jak starsza sioistra miała dziecko to nie wtracała sie w ogóle nic nie dogadywała bo powiedziała ze matka choc nie doswiadczona najlepiej wie co dziecku potrzeba.Takze jedna babcia z radami wystarczy jak juz bede rwac włosy z głowy to wysle meza po nia i już
Izula85-
Wiesz Izula moja teściowa tez lubi sie wtrącać do wszystkiego ale ja mówie krótko że sama to zrobie albo że nie bo ja chcę inaczej. Skutkuje! Sa oczywiście odchyły od normy ale z jej charakterem mogło być dużo gorzej. To dobra kobieta ale wszystkich w koło traktuje jek dzieci.
aniaffff-
aniaffff napisał:Wiesz Izula moja teściowa tez lubi sie wtrącać do wszystkiego ale ja mówie krótko że sama to zrobie albo że nie bo ja chcę inaczej. Skutkuje! Sa oczywiście odchyły od normy ale z jej charakterem mogło być dużo gorzej. To dobra kobieta ale wszystkich w koło traktuje jek dzieci.
Aniaffff bo my jeszcze dzieci duze ale dzieci
anulaaa33-
oj teściowie wieczne problemy z moja sie nie widuje za czesto ale nawet dobrych rad udziela mi przez skeypa czasami to mam ochote rozłączyć sie z nia niz wysłuchiwać tych dobrych rad no ale co sie zrobi niestety tak to bywa ze teściów dostaje sie w pakiecie do meza
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Sylwia rozmawiasz z teściową przez skeypa
anulaaa33-
moja mieszka za sciana i niby sie nie wtraca ale jak za to potrafi przekrecic moje słowa ze szkoda gadac-zabic to mało!dziewczyny załóżmy watek tesciowa na 102!bo tyle mamy do powiedzenia o tych małpach!hihihihii
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: