Wtorek
+10
aminka
Mama i corcia
Armelia1
mama33
bywalec1
Nieznajoma
dagolis
Izula85
anulaaa33
MamaM
14 posters
Strona 1 z 1
Wtorek
dzień dobry, zapraszam na kawę . Życzę miłego dnia.
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
Re: Wtorek
A ja się właśnie pije i do tego .....hm no włąśnie nic nie mam do kawusi.....hehe otóż mam serek
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
to do tej kawusi stawiam ciasteczko u mnie dzis też solenizantka w domu mama musze sie szybko sprezyc i po jakas niespodziewanke sie udac miłego dnia
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
a ja po miłym początku dnia mam teraz zły nastrój ponieważ rozmawiając przez telefon ze Zwierzakiem sadzałam moją Natlcię siku i nie wiem jak to się stało ale telefon wpadł mi to toalety i nie działa. na razie leży zapakowny w foliowa torebkę i czeka na mężusia. mam nadizeję ze mi go jeszcze odratuje!!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
o kurcze to faktycznie miałaś szczęście że akurat tam musiał wpaść
anulaaa33-
daglis wez telefon rozłóz wlacz suszarke na zimno i ułoz tak zeby dmuchało na niego!!!
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Nieznajoma,nie mam takiej opcji dmuchania na zimno niestety.
ja głupia zaczełam go suszarką suszyć(ciepłem) i mi się przypomniało że tak nie wolno i zapakowałam w torebkę i czeka teraz na mężusia. juz kilka telefonów uratował wiec i może mój mu uda się ożywić. jakiś czas temu siostra uprała w spodniach telefon syna i cudem działa!!!
ja głupia zaczełam go suszarką suszyć(ciepłem) i mi się przypomniało że tak nie wolno i zapakowałam w torebkę i czeka teraz na mężusia. juz kilka telefonów uratował wiec i może mój mu uda się ożywić. jakiś czas temu siostra uprała w spodniach telefon syna i cudem działa!!!
dagolis-
Mnie by też nie przyszło do głowy żeby zimnym powietrzem suszyć zawsze myślałam że to ciepłym trzeba
anulaaa33-
heheh kobiety moje kochane a jaki masz telefon ???mysle ze to tez od telefonu zalezy mi kiedys se zalali w pracy i działal ale mial ekran w ciapki
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Mój miał ericsona kiedyś rozmawiał jak mrzyło i tel nie da się naprawić ale najlepsze to że aparat dalej w nim działa
anulaaa33-
Hej!
Witam nie-złe-mamy po kilkudniowej przerwie. Bylem kilka dni zagranicą a teraz bierze mnie chyba jakiś wirus więc dziś w necie nie poszaleję bo korzystając z wolnego dnia w pracy biore prochy, najadalem sie czosnku i głównie leżę żeby w zarodku opanować to dziadostwo.
dagolis ----- aparat rozbierz na ile się da tzn. zdejmij klapke i wyjmij baterię. Następnie położ go blisko kaloryfera (ale nie na kaloryferze!) na kilka godzin.
Mozesz też podmuchać na niego suszarką na mniejszym grzaniu z odleglości ok 20-30 cm. Jest szansa że po takich zabiegach "zmartwychwstanie". Jeśli nie - zostanie tylko chyba pobrzeb bo naprawa może być nieopłacalna.
dagolis ----- aparat rozbierz na ile się da tzn. zdejmij klapke i wyjmij baterię. Następnie położ go blisko kaloryfera (ale nie na kaloryferze!) na kilka godzin.
Mozesz też podmuchać na niego suszarką na mniejszym grzaniu z odleglości ok 20-30 cm. Jest szansa że po takich zabiegach "zmartwychwstanie". Jeśli nie - zostanie tylko chyba pobrzeb bo naprawa może być nieopłacalna.
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
miało być: ... chyba tylko pogrzeb (a nie: potrzeb)
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
dzięki Wam za rady
mam sony ericssona. sama nie będę go już dotykać . zrobiłam tak jak mężuś kazałi nic więcej. w razie jak nie naprawi to będzie wina na niego
bywalec1, życzę Ci zdrówka!!
mam sony ericssona. sama nie będę go już dotykać . zrobiłam tak jak mężuś kazałi nic więcej. w razie jak nie naprawi to będzie wina na niego
bywalec1, życzę Ci zdrówka!!
dagolis-
Dagolisku a jaki masz model??
anulaaa33-
A to u nas poszedł k800i
anulaaa33-
no to jeszcze mam nadzieję
dagolis-
Właśnie to chciałam Ci doradzić co bywalec bo też miałam podobną sytuację tylko mi wpadł do głębokiej kałuży wzięłam go wtedy porozkładałam na części i położyłam na ściereczce na kaloryfer po wyschnięciu działałbywalec1 napisał:
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Dzień dobry!! Kawkę z miłą chęcią wypiję ogólnie dzień jest do bani...pada,ponuro no i z chłopem nie za dobrze a nawet bardzo zle !! zobaczymy co z tego wyjdzie bo póki co to tylko na rozwód się zapowiada...
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
Pozdrawiam serdecznie
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
Pozdrawiam serdecznie
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
U mnie tez cos nieciekawie ale to chyba przez ta pogode ktora jest strasznie do d....Leje od rana i jest beznadziejnie.
Po za tym mialam bardzo dziwne sny w nocy i jakos tak nie moge przestac o nich myslec.Dobrze chociaz ze z chlopem dobrze.
Po za tym mialam bardzo dziwne sny w nocy i jakos tak nie moge przestac o nich myslec.Dobrze chociaz ze z chlopem dobrze.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
U nas bardzo udany dzien. Bylam u lekarza i musialam mala zabrac ze soba. Balam sie troche, ze bedzie marudzic, a ta juz po 5 minutach zaprzajaznila sie ze wszystkimi i badanie przebiegalo spokojnie. Wszystko w najlepszym porzadeczku (bylam na kontroli u gina).
Teraz mala ucina sobie druga drzemke, bo bardzo wczesnie dzis wstala i jej sie dzien wydluzyl, hihi.
Zaraz ide ja obudzic i bedziemy sie bawic do wieczora
Teraz mala ucina sobie druga drzemke, bo bardzo wczesnie dzis wstala i jej sie dzien wydluzyl, hihi.
Zaraz ide ja obudzic i bedziemy sie bawic do wieczora
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
praca, zakupy, dom, obiad, porządki, prasowanie i ...nakręciliśmy kolejny film, w którym w roli głównej wystąiła Mimi...fajny wyszedł...temat przewodni Mimi na balu w teatrze:) (przygotowania do dosboty w toku;)
MamaM-
witam wieczornie wszytskie mamuski
ja jak co dzien od ranca 8 mykam do pracy i nie mam czasu na forum mam wrazenie ze oddalam sie od was :( gdy wracam z pracy ok 18 nie mam siły na nic :( Teraz sobie czytam i czytam bo jakos od dłuzszego czasu mnie u was nie było
ja jak co dzien od ranca 8 mykam do pracy i nie mam czasu na forum mam wrazenie ze oddalam sie od was :( gdy wracam z pracy ok 18 nie mam siły na nic :( Teraz sobie czytam i czytam bo jakos od dłuzszego czasu mnie u was nie było
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
Pojechalismy dzisiaj z Filipem do lekarza bo od jakiegos czasu budzi sie w nocy i kaszle sucho. W dzien ok, nic mu nie jest a wnocy go męczy. Oazało sie że ma infekcje wirusową i dostaliśmy antybiotyk, kropeli i syrop. Antybiotyk taki wstretny że nie wiem czy jurto jak go zobaczy to wypije, na szczęście daj sie tylko raz na dobę.
Dagolis jak z telefonem?
Dagolis jak z telefonem?
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
co to za infekcja? gorączkował?
MamaM-
a ja własnie wróciłam do zycia do polunia sprzatałam gotowałam a popołudniu o 15 pojechałam z meezem na `zakupy do sosnpwca do fashiona i tak sie wymeczyłam ze jak wsiadłam `do auta i sciagłam buty to myslałam ze nogi mi odpadna smiechu było przy tym co nie miara maz tez był zmeczony cały czas mówił ja chce dodomuuuuuu głosem jakby był pijany a ja siadałam na kazdej ławce i sciagałam buty i z tego zmeczenia omało sie nie posikalismy ze smiechu no jemu sie nie dziwie ze zmeczony po całym dniu tyraczki a mi sie zachciało zakupów ale tak naprawde on ma urodziny w czwaartek mama miała dzis wiec cos trza było kupic.jak wróciłam zjadłam obiad o 21 dobrze ze wczesniej przygotowałam i połozyłam sie odleciałam w sinałdal teraz wstałam uzupełniłam cukier prince polo i ok 6 michałkow mały napad i zyje;)
Izula85-
to masz jeszcze ciacho coby cukier na dół nie spadł!
MamaM-
No tak cukier o 22 musi trzymać poziom
anulaaa33-
MamaM napisał:co to za infekcja? gorączkował?
Nie, nic nie miał tylko ten suchy kaszel w nocy. Łapało go około trzech razy i sie budził.
aniaffff-
Moja Nikola ma taki kaszel rano jak wstaje dawałam jej drosetux ale na wiele się nie zdał
anulaaa33-
dziwne...i co to niby było? jakoś się nazywa konkretniej?
wytłumacz mi proszę co to jest to ciacho zjedzone?
MamaM-
A mouje dziecie ma totalna faze tatusia.Jak tylko malz wraca z pracy a mala wstanie to jest tatus i koniec.
Przy usypianiu tez chciala sie zaplakac za tatusiem jak zostala ze mna sama,zaczela krzyczec"TATUS AJ ZIU ZIU(czyli I love you za chwile "TATUS KOCHAM CIE SLYSIS (slyszysz)" a jak tatus dalej nie przychodzil to mowi do mnie " MAMUSIA SIEGAJ TATUSIA PLOSIE" no poprostu bylo to tak slodkie ze malo sie nie poplakalam.Wstalam wiec i poszlam po tatusia,byla przeszczesliwa jak sie polozyl kolo niej ale co jak co milosc do tatusia ogromna ale bez mamusi tez ani rusz,musialam zostac i to jest najpiekniejsze
Przy usypianiu tez chciala sie zaplakac za tatusiem jak zostala ze mna sama,zaczela krzyczec"TATUS AJ ZIU ZIU(czyli I love you za chwile "TATUS KOCHAM CIE SLYSIS (slyszysz)" a jak tatus dalej nie przychodzil to mowi do mnie " MAMUSIA SIEGAJ TATUSIA PLOSIE" no poprostu bylo to tak slodkie ze malo sie nie poplakalam.Wstalam wiec i poszlam po tatusia,byla przeszczesliwa jak sie polozyl kolo niej ale co jak co milosc do tatusia ogromna ale bez mamusi tez ani rusz,musialam zostac i to jest najpiekniejsze
Mama i corcia-
Anula mój Drosetux wypił cały i nic nie pomógł. Nie podał nam konkretnej nazwy, infekcja gardła i juz. Filip ma zaczerwienione migdały które w nocy podrażniaja cos tam i stąd ten kaszel. Nie rozumiem tej mowy lekarzy, nie umiem Wam tego wytłumaczyć.
aniaffff-
Biedny Filipek znowu antybiotyk.
Czy te wstretne paskodztwa nie moga sie odczepic od tych naszych skarbkow?
Ucaluj go mocno od cioci forumowej
Czy te wstretne paskodztwa nie moga sie odczepic od tych naszych skarbkow?
Ucaluj go mocno od cioci forumowej
Mama i corcia-
Dzięki MiC, lekarz też mówił że jest teraz w powietrzu tyle tego paskudztwa, łatwo jest coś złapać. Początek zimy a on znowu chory.
aniaffff-
Mama i corcia już sobie wyobrażam Jessi dzieci są zajefajne nic dodać nic ująć
anulaaa33-
no tak w końcu nie każdy medycynę skończył, żeby ten bełkot zrozumieć;) ...szkoda, że Filipek mui brać ten antybiotyk. Byle mu pomógł i więcej brać nie musiał takich specyfików.
MamaM-
Jestem dobrej mysli, jeszcze nie dostał złych leków co by nie pomogły.
aniaffff-
MiC ta Twoja Jessi to normalnie boska jest! Juz ja sobie wyobrazam jak tak slodko mowi!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
przed chwila dałas ciacho a ..........je'' zjadła''MamaM napisał:
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Lenka12_12 napisał:przed chwila dałas ciacho a ..........je'' zjadła''MamaM napisał:
Jako założycielka wątku po przyznaniu komus ciacha automatycznie podświetlasz jego post na zielono. Ciacho zjedzone pokazuje Ci że juz nie możesz komus w ten sposób dać ciacha tylko jelśli chcesz przez kliknięcie na +
aniaffff-
oj to samo miałam na mysli tylko nie potrafiłam sie wypowiedzieć hihihihiih
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
aminka napisał:MiC ta Twoja Jessi to normalnie boska jest! Juz ja sobie wyobrazam jak tak slodko mowi!
Siegac tatusia no poprostu niesamowite te nasze dzieciaczki
Mama i corcia-
o dzikuje MamaM za ciacho faktycznie cukier podniosł sie tak ze prawie bezsenna przewiercona w łóżku noc ale warto było .Ja nie umiem dodawac ciachaa hmmm musze gdzieś odkopac jakis wątek tego dotyczący
Izula85-
Izula widzisz przy każdej wypowiedzi jest + i - plus naciskając dajesz tej osobie ciacho przy której naciśniesz.
A jeżeli założysz jakiś wątek np z dnia dzisiejszego pisze na górze w odpowiedziach zaproś na ciacho i wciskasz przy tej osobie którą chcesz obdarzyć kaloriami
Po daniu ciach pisze ciacho zjedzone...
Chyba najprościej wyjaśniłam jak się tylko da
A jeżeli założysz jakiś wątek np z dnia dzisiejszego pisze na górze w odpowiedziach zaproś na ciacho i wciskasz przy tej osobie którą chcesz obdarzyć kaloriami
Po daniu ciach pisze ciacho zjedzone...
Chyba najprościej wyjaśniłam jak się tylko da
anulaaa33-
Moj telefon w zeszłym roku w marcu wpadł do kibelelka, pełnego niestety...ale działał, potem w grudniu został zalany wódką w Sylwestra...też działał, a w kwietniu urodziły się Dziewczynki i Magda ulała...telefon nie działadagolis napisał:a ja po miłym początku dnia mam teraz zły nastrój ponieważ rozmawiając przez telefon ze Zwierzakiem sadzałam moją Natlcię siku i nie wiem jak to się stało ale telefon wpadł mi to toalety i nie działa. na razie leży zapakowny w foliowa torebkę i czeka na mężusia. mam nadizeję ze mi go jeszcze odratuje!!!!
anulka anulka-
- Potrafię : długo siedzieć na forum
Jestem z: : miasta
Dzieci : bliźniaczki :) :)
Zaproszeń na ciacho : 9
o jaaaa wtorek był wczoraj...lece na "środe"
anulka anulka-
- Potrafię : długo siedzieć na forum
Jestem z: : miasta
Dzieci : bliźniaczki :) :)
Zaproszeń na ciacho : 9
anulaaa33 ja nie mam takiego plusa przy wypowiedziach albom niewidoma
Izula85-
jest jest widze plusiki jupiiiiiiii ale Wam zaraz rozdam ciasteczek moje kochane odkryłam je
Izula85-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: