Wątki bez sensu - czyli nie ma kredensu :)
Strona 1 z 1
Wątki bez sensu - czyli nie ma kredensu :)
Moje drogie,
Biorąc pod uwagę, że nasze nie-liczne grono ma prawo czasem do chwili zapomnienia, otwieram dział niniejszy. Tutaj palimy, pijemy, wcinamy chipsy i obżeramy się kremówkami ile wlezie.
Tu oblewamy zdane egzaminy, Nowy Rok, Urodziny i wszystkie inne okazje.
Tylko jedna zasada. Jeśli ktoś ma urodziny - stawia pierwszą flaszkę (czyli zakłada swój własny wątek urodzinowy).
Tak samo - jak ktoś zda egzamin, albo ma inny powód do imprezy (a powód zawsze się znajdzie) to tutaj w nowym temacie o tym informuje.
To nasz odstresowujący dział, gdzie kaca nie ma i nie będzie, a drinki są za free.
(Ciasto ja upiekę jak trza będzie).
No Baby szanowne -
Buziole!
PS. Wszystko co niemożliwe - tu dozwolone. Chcesz pić szampana z colą?
Proszę bardzo. Tylko uwaga na
Biorąc pod uwagę, że nasze nie-liczne grono ma prawo czasem do chwili zapomnienia, otwieram dział niniejszy. Tutaj palimy, pijemy, wcinamy chipsy i obżeramy się kremówkami ile wlezie.
Tu oblewamy zdane egzaminy, Nowy Rok, Urodziny i wszystkie inne okazje.
Tylko jedna zasada. Jeśli ktoś ma urodziny - stawia pierwszą flaszkę (czyli zakłada swój własny wątek urodzinowy).
Tak samo - jak ktoś zda egzamin, albo ma inny powód do imprezy (a powód zawsze się znajdzie) to tutaj w nowym temacie o tym informuje.
To nasz odstresowujący dział, gdzie kaca nie ma i nie będzie, a drinki są za free.
(Ciasto ja upiekę jak trza będzie).
No Baby szanowne -
Buziole!
PS. Wszystko co niemożliwe - tu dozwolone. Chcesz pić szampana z colą?
Proszę bardzo. Tylko uwaga na
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: