aminka
Lenka12_12
aniaffff
anulaaa33
Izula85
9 posters
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1
mam pytanko jak Wasi męzowie partnerzy reagowali na płeć dziecka ja własnie byłam z nim dziś na usg i dowiedzielismy sie ze bedzie dziewczynka ja bardzo sie ciesze i czulam od poczatku ze bedzie ale mąz chciał syna i niby powiedział ze sie cieszy ale widze ze jest jaks nieswój i mu to nie na reke.przywykł ze wszyscy mowili ze bedziemy miec napewno synka i ze kazdy prawdziwy face powinien miec syna i powiem szczerze ze troche mi smutno ze tak zareagował jest dojrzałym facetem (35)a zachował sie jak gówniarz ,a niech go kot obsika ja sie ciesze dziewczynka jest duza ma 670g. i ma długie nózki i kocham ja odkad dowiedziałam sie ze bede mamą
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
Re: płeć
Mój na trzy wieści że będziemy mieć dziewczyny zareagował identycznie płeć chyba nie grała roli oby dzieciątko było zdrowe i kiedy to usłyszeliśmy byliśmy najbardziej dumni
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Izula daj mu kilka dni i bedzie sie na pewno bardzocieszył. Wiesz jesli od poczatku ciąży mylał że to syn pewnie czuje sie troche rozczarowany.
Ja odp oczątku myślałam że będe miała córkę ina usg lekarz pokazuje mi siusuaka,w pierwszejchwili też było mi jakos nie tak. Dopiero na drugo dzien sie przyzwyczaiłamdo mysli o synku. Dzis nie zamieniłabym go na córeczke i w Waszym przypadku bedzie taksamo. Zobaczysz !
Ja odp oczątku myślałam że będe miała córkę ina usg lekarz pokazuje mi siusuaka,w pierwszejchwili też było mi jakos nie tak. Dopiero na drugo dzien sie przyzwyczaiłamdo mysli o synku. Dzis nie zamieniłabym go na córeczke i w Waszym przypadku bedzie taksamo. Zobaczysz !
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
ja przezywam koszmar z moim odkad dowiedział sie ze to bedzie synek mam nie pic coli nawet pół szklanki jak mi na zoładku cos siedzi nie moge nic robic nie wolno mi niczego bo jeszcze zaszkodze jego synkowi a nawet po brzuchu nie moge sie głaskac bo niby jego zdaniem denerwuje go!Najlepsze w tym wszystkim jest to ze po wizycie u lekarza powiedziałm ze bedzie córka a on mnie przytulił i cieszył sie ze jest wszystko w porzadku z nami!faceci tak maja ciesza sie tyle ze nie umieja tego okazać wszystko wychodzi w praniu
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Moze podejdz go od tej strony, ze to bedzie corunia tatunia
U nas oboje chcilismy miec dziewczynke i okazalo sie tez, ze tak bedzie.
U nas oboje chcilismy miec dziewczynke i okazalo sie tez, ze tak bedzie.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Niektorzy faceci tak mają - ze względow ambicjonalnych chca mieć syna. Ja nie miałem zadnych preferencji. Mowiłem: co bedzie to bedzie. Żona za oboma razami chciala dziewczynkę. Z tym że za 2-im na usg wychdzilo że chłopak. A przy porodzie - niespodzanka!
Myśle że aminka ma rację. Córeczki przynajmniej dopóki sa małe uwielbiają tatusiów!
Myśle że aminka ma rację. Córeczki przynajmniej dopóki sa małe uwielbiają tatusiów!
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
bywalec1 napisał:Niektorzy faceci tak mają - ze względow ambicjonalnych chca mieć syna. Ja nie miałem zadnych preferencji. Mowiłem: co bedzie to bedzie. Żona za oboma razami chciala dziewczynkę. Z tym że za 2-im na usg wychdzilo że chłopak. A przy porodzie - niespodzanka!
Dokładnie ja też byłam KIEDYŚ córunią tatusia a teraz ....... ehhhhh
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
u nas było tak,że mi to obojętne było byle zdrowe maleństwo a mąż chciał córeczkę no to ją ma
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
U nas tez maz chcial bardzo corunie.
Oczywistym bylo dla nas ze najwazniejsze bedzie zeby zdrowe bylo.
Nigdy na szczescie nie mial takich mysli ze musi byc chlopak bo przedluzenie rodu czy cos takiego.
Teraz jak myslimy o drugim to tez mowi ze nawet wolal by dziewczynke ale co bedzie to bedzie o ile bedzie.
Izula naprawde nie martw sie.Bedzie ja tak Kochal mocno ze nawet przez mysl mu nie przejdzie ze chcial chlopaka.
Oczywistym bylo dla nas ze najwazniejsze bedzie zeby zdrowe bylo.
Nigdy na szczescie nie mial takich mysli ze musi byc chlopak bo przedluzenie rodu czy cos takiego.
Teraz jak myslimy o drugim to tez mowi ze nawet wolal by dziewczynke ale co bedzie to bedzie o ile bedzie.
Izula naprawde nie martw sie.Bedzie ja tak Kochal mocno ze nawet przez mysl mu nie przejdzie ze chcial chlopaka.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Moj taz myslał że będzie chlopak a tu dziewczynka na poczatku jak lekarz nam powiedział ze bedzie dziewczynka nie byl za bardzo zadowolony tzn nie widzialam tego po nim dopiero po wyjsciu z usg gdy spytalam sie czy sie cieszy powiedzial ze tak choc dopiero po jakims czasie poczulam ze cieszy sie naprawde
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: