Sobotnia kawusia czeka!
+2
Mama i corcia
aniaffff
6 posters
Strona 1 z 1
Sobotnia kawusia czeka!
Stawiam wszystkim kawke, jeśli czytając to będzie juz za pózno na kawunie to stawiam piwko. Tak przy sobocie , a co!
W nocy Filip miał gorączkę, dostał Nurofen i gorączka spadła, tylko nie mógł usnąć. Nosiłam, lezałam koło niego a on zamykał oczka i otwierał, zamykał i otwierał. Na szczęście jak usnął to spał do rana i juz jest wszystko w porządku. To pewnie na zęby.
My juz dzisiaj po zakupkach, kawka wypita, obiad teściowa robi to mam trochę luzu. Nie za dużo bo sprzatanie czeka.
W nocy Filip miał gorączkę, dostał Nurofen i gorączka spadła, tylko nie mógł usnąć. Nosiłam, lezałam koło niego a on zamykał oczka i otwierał, zamykał i otwierał. Na szczęście jak usnął to spał do rana i juz jest wszystko w porządku. To pewnie na zęby.
My juz dzisiaj po zakupkach, kawka wypita, obiad teściowa robi to mam trochę luzu. Nie za dużo bo sprzatanie czeka.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: Sobotnia kawusia czeka!
Aniaffff to ja kawusie poprosze a zaraz po niej piweczko jesli moge byc tak zachlanna
Usciskaj Filipka,napewno mecza go jeszcze te piateczki.
A my dzisiaj idziemy na imprezke,co prawda srednia wieku bedzie 50-55 lat ale mysle ze bedzie fajnie.Nasza znajoma Polka robi dzisiaj swoje 60 urodziny a wyglada tak na 50.
Ja oczywiscie robie za kierowce bo mieszka troche od nas.
Usciskaj Filipka,napewno mecza go jeszcze te piateczki.
A my dzisiaj idziemy na imprezke,co prawda srednia wieku bedzie 50-55 lat ale mysle ze bedzie fajnie.Nasza znajoma Polka robi dzisiaj swoje 60 urodziny a wyglada tak na 50.
Ja oczywiscie robie za kierowce bo mieszka troche od nas.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Kochanie dla Ciebie to ja mam kawek do bólu i zgrzewkę piwa. Udanej zabawy na imprezie.
aniaffff-
Dziekuje Kochana
To wlasnie za nim pojade na ta impreze to z checia napije sie z Toba chociaz pol piwka
To wlasnie za nim pojade na ta impreze to z checia napije sie z Toba chociaz pol piwka
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Hej babki! Ja też dzisiaj imprezuję. Całą (no prawie) rodzinką robimy Babci przyjęcie-niespodziankę z okazji 75 urodzin
Ale przedtem niestety czeka mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa, a być może nawet awantura z moim bratem. Po prostu muszę szczeniaka do rozumu doprowadzić ...kiedyś opowiem, o co chodzi... na razie babeczki trzymajcie kciuki!
Ale przedtem niestety czeka mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa, a być może nawet awantura z moim bratem. Po prostu muszę szczeniaka do rozumu doprowadzić ...kiedyś opowiem, o co chodzi... na razie babeczki trzymajcie kciuki!
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
rumianku trzymam kciuki i powodzenia w stawianiu brata do poziomu
a tak ogólnie to życzę Wam dziewczyny udanych imprezek
a tak ogólnie to życzę Wam dziewczyny udanych imprezek
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
aniafff jeśli można to poproszę drineczka jednego na smaczek-malibu a pózniej coś mocniejszego na zalanie złego dzionka przynajmniej wirtualnie się na grzmocę Jak to dobrze ,że już się powoli kończy ten dzień...
Armelia1-
Armelia mówisz i masz
Wszystkim innym mającym ochote na zmoczenie gardła polewam
Wszystkim innym mającym ochote na zmoczenie gardła polewam
aniaffff-
A ja w sobote popracowałam z mezem ocielismy żywopłot i teraz zajadamy budyn jakos mnie naszło. I mam problem z wejsciem na nie zła mame raz wejde a raz nie jak napisze na gg do Nitki po tym moge wejsc na nie zła mame czemu tak jest ? czy któras z was tez tak ma problemy ?
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
Ja nie mam problemu, wszystko dziala jak nalezy
Dzisiejszy dzien zaliczam do bardzo udanych. Bylam u fryzjera na probnej fryzurze i makijazu. Wszystko super zrobila, jestem bardzo zadowolona. Potem oddalam bolerko do skrocenia rekawkow i co najwazniejsze: przyszly moje slubne buty!! Sa super, pasuja jak ulal zarowno na noge jak i do sukienki
Na koniec zlozylismy z malzem szafe w klinice i wrocilismy do domciu.
Teraz jak mala juz spi z checia wypije kawusie jakas slabiutka, smakowa, np.: cappuccinko
Dzisiejszy dzien zaliczam do bardzo udanych. Bylam u fryzjera na probnej fryzurze i makijazu. Wszystko super zrobila, jestem bardzo zadowolona. Potem oddalam bolerko do skrocenia rekawkow i co najwazniejsze: przyszly moje slubne buty!! Sa super, pasuja jak ulal zarowno na noge jak i do sukienki
Na koniec zlozylismy z malzem szafe w klinice i wrocilismy do domciu.
Teraz jak mala juz spi z checia wypije kawusie jakas slabiutka, smakowa, np.: cappuccinko
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Aniafff dziękuję bardzo za drineczki były pyszne
Armelia1-
Cappucinko już zrobione a i drineczków mam jeszcze zapasik.
aniaffff-
Similar topics
» kawusia środowa :]
» powalentynkowa kawusia ;)
» Wtorkowa kawusia :)
» Wtorkowa kawusia :)
» poniedzialkowa gorąca kawusia
» powalentynkowa kawusia ;)