po świętach...
+4
Joliczka
MAjax
Nitka
agnese
8 posters
Strona 1 z 1
po świętach...
dzisiaj rano rozebralam choinke
umylam okna bo mialam napisane śniegiem w saryu "2009,WESOŁYCH ŚWIĄT" itp
no i oczywiscie musialam
smutno mi teraz bez choinki znowu tak jakos szaro-buro :think:
umylam okna bo mialam napisane śniegiem w saryu "2009,WESOŁYCH ŚWIĄT" itp
no i oczywiscie musialam
smutno mi teraz bez choinki znowu tak jakos szaro-buro :think:
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Re: po świętach...
no tak
u mnie choinka jeszcze stoi, ale tylko do soboty
Jeśli bardzo się rozpędziłaś z tym sprzataniem, to ja zapraszam. U mnie chlewik.
u mnie choinka jeszcze stoi, ale tylko do soboty
Jeśli bardzo się rozpędziłaś z tym sprzataniem, to ja zapraszam. U mnie chlewik.
Kto kce u mnie choinkę rozebrać?? Nienawidzę tego
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
u mnie jeszcze nie było księdza po kolędzie więc jeszcze stoi , ale Gabryś z kotem już ją troszkę rozebrali!!!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
u mnie choinka dzisiaj poszla papa bo juz sie sypała-zywa była- i trzeba było ją wyrzucić no ale za rok będzie następna
braneta-
Zaproszeń na ciacho : 0
u nas choinka jeszcze stoi bo lubimy sobie wieczorkiem przy lampeczkach choinkowych.... posiedzieć. Ale niedługo trzeba rozebrać będzie . Na szczęście rozbieranie to robota mojego mężusia. Ja się tylko popatrzę
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Nasza choinka stoi jeszcze, a wiosnż wsadzimy ją w ogrodzie. I wtedy będzie naprawdę piękna:)
Nie wiem zresztą co to będzie, bo Tygrys tak ją polubił, że co chwila biega, żeby sprawdzić czy świtełka się świecą, bombki wiszą...nie wiem czy pozwoli wogóle to drzewko zdemonotwać. Plan awaryjny-kupię gałązki wierzby mandżurskiej (tej poskręcanej) i zawieszę lampki...mam nadzieję, że Tygrys zgodzi się na taki kompromis.
Nie wiem zresztą co to będzie, bo Tygrys tak ją polubił, że co chwila biega, żeby sprawdzić czy świtełka się świecą, bombki wiszą...nie wiem czy pozwoli wogóle to drzewko zdemonotwać. Plan awaryjny-kupię gałązki wierzby mandżurskiej (tej poskręcanej) i zawieszę lampki...mam nadzieję, że Tygrys zgodzi się na taki kompromis.
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
a u mnie choinka stoi jakoś motywacji nie mam żeby ją rozebrać... jak by była żywa to motywacja w postaci zasyfionej podłogi od igiełek by się znalazła... a tak... niech stoi... na Wielkanoc zawieszę na niej jajka i będzie 2 w 1...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: