Konto na Naszej-klasie
+12
Mama i corcia
Nieznajoma
Spinacz
Somsiadka
Pawkali
Mama usunęła swój profil
bywalec1
mama33
Marzena i Maja
Nitka
Caroline
anulaaa33
16 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Konto na Naszej-klasie
Wiecie co szczerze Wam powiem że jak sobie pooglądałam wszystko i teraz wszystko jest jasne.Wchodzą sobie takie osoby(wrogowie) na NK wypatrują kogo się ma w znajomych(bo tylko to mogą jeśli galeria jest zablokowana)i szukają zwad, po dacie odkąd jest Ewa Tomczyk na forum można wywnioskować iż jest odkąd powstało konto na NK .Wiecie co można mieć znajomych z forum nie przecze jeśli ktoś chce ale jak dla mnie utworzenie osobnego konto nie było dobrym pomysłem Nieznajoma sama się o tym niestety przekonałaś
Więc ja dla świętego spokoju się z niego wypisuje, bo nikt z nas nie chciałby dziwnych sytuacji rozstrzygać na forum.A z Wami oczywiście zostane
Więc ja dla świętego spokoju się z niego wypisuje, bo nikt z nas nie chciałby dziwnych sytuacji rozstrzygać na forum.A z Wami oczywiście zostane
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Konto na Naszej-klasie
I masz racje- nie warto wymieniac nk ze znajomymi z forum. tutaj moze byc kazdy-np.jakis zboczeniec ukryty pod postacia matki z dzieckiem (bez obrazy oczywiscie-to tylko przyklad).
Caroline-
- Potrafię : wiele wiele
Jestem z: : Sycylia
Dzieci : 3
Zaproszeń na ciacho : -6
Caroline - trzeba też umieć zachować zdrowy rozsądek.
Konto na NK powstało jak mi się zdaje na życzenie foremek, nie ma przymusu... A zboczeńca można spotkać wszędzie.
Konto na NK powstało jak mi się zdaje na życzenie foremek, nie ma przymusu... A zboczeńca można spotkać wszędzie.
Ja nie mam nic przeciwko wymienianiu zapraszaniu osób z którymi się znamy rozmawiamy itp...To jak najbardziej jest poprawne.
Natomiast nie jestem za kontem ogólnym bo w sumie każdy może wejść i krytykować czyjeś wypowiedzi lub szukać przeżyć(jakby tego w życiu było mało)
Ja tam wole żyć spokojnie bez zbędnych emocji
Natomiast nie jestem za kontem ogólnym bo w sumie każdy może wejść i krytykować czyjeś wypowiedzi lub szukać przeżyć(jakby tego w życiu było mało)
Ja tam wole żyć spokojnie bez zbędnych emocji
anulaaa33-
Oki-nie wypowiadam sie wiecej w temacie bo za bardzo nie wiem szczerze mowiac o co chodzi z tym kontem-nie wiedzialam nawet ze takowae jest:) CHyba Was zbyt dokladnie nie czytam.
Caroline-
No niestety. Dzis jest pierwszy wieczor odkad sie tu zalogowalam, ze moge posiedziec dluzej. Zazwyczaj wole poczytac dobra ksiazke-dzis skonczylam i jutro musze wyszukac cos nowego
Caroline-
ja mam podobne przemyslenia jak anulaaa dlatego wole miec was na NK osobiscie
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
czytam roche literatury wloskiej akurat teraz. juz mam nowy egz. tym razem.
ostatnio czytalam Auschwitz La residenza della morte
teraz mam biografie Pirandella i jego opowiadania
ostatnio czytalam Auschwitz La residenza della morte
teraz mam biografie Pirandella i jego opowiadania
Caroline-
troche mi sie wyrazy przestawily, nie wiem jak, aleee..... sorryki
Caroline-
Konto na Naszej-klasie
Marzena i Maja napisał:ja mam podobne przemyslenia jak anulaaa dlatego wole miec was na NK osobiscie
anulaaa33-
a ja juz raz kasowalam moje konto przez jedna kolezanke z innego forum.
najpierw wszystko pieknie ladnie, a gdy stanelam jej kontra, wybuchla jak bomba no i awantura.
potem straszyla ze porozsyla do wszystkich moich znajomych wiadomosc jaka to ja jestem ( no i nie koniecznie bedzie pisac co wie, ale wiecej).
trzeba strasznie uwazac.
bym Wam jeszcze cos powiedziala ale nie chce robic zamieszania tutaj ;)
najpierw wszystko pieknie ladnie, a gdy stanelam jej kontra, wybuchla jak bomba no i awantura.
potem straszyla ze porozsyla do wszystkich moich znajomych wiadomosc jaka to ja jestem ( no i nie koniecznie bedzie pisac co wie, ale wiecej).
trzeba strasznie uwazac.
bym Wam jeszcze cos powiedziala ale nie chce robic zamieszania tutaj ;)
Caroline-
Tyle się dzieje że ja chyba też zrezygnuję z tego ogólnego konta na NK!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Powiem szczerze...
Jestem zdecydowanym przeciwnikiem wzajemnego umieszczania się na liście znajomych na NK i podobnych portalach przez znajomych z netu. Niesie to z sobą olbrzymie zagrożenie, możliwość poważnych komplikacji.
Gdy w początkach mojego pisania na n-z-m trafiłem na topik gzie wumioeniacie się profilami pomyślalem "Rany boskie!! Co one wyprawiają!" I wszystkie włosy na głowie - zarówno te jeszcze ciemne jak i te.. powiedzmy blond - stanęły mi dęba.
Początki na forum miałem jednak trudne i powziąłem postanowienie że będe tu tak grzeczny jak tylko potrafię. Żadnych kijów w mrowisko, żadnych kontowersyjnych tematów tabu ....
Po pojawieniu się tego topiku, zwlaszcza po poscie Caroline zdecydowalem się jednak wypowiedzieć:
We wrześniu ub. roku opublikowałem na kafeterii opowiadanie pt. "Kafeteriusze na Naszej Klasie". W beltrystycznej formie, w kilkuwątkowym calkowicie fikcyjnym opowaidaniu przedstawiłem tam mechanizm zjawiska. Pokazalem jak niebezpiecznym narzędziem w ręku osoby nieodpowiedzialenej i obdarzonej cechami psychopatycznymi jest Nasza Klasa.
Opowiadanie po 4 dniach dyskusji z moderatorami i uczestnikami zostało usuniete z forum w atmosferze skandalu chociaż w swojej treści nie zawierało niczego skandalicznego.
Zburzylo natomiast "świety spokój" osobom, które ochoczo wciągają na listę wirtualnych znajomych.
Myślałem nie-zlym-mamom oszczędzić stressów. W końcu nasze forum ma ograniczony i monitorowany dostęp więc zagrożenie jest tu mniejsze. Ale nie można powiedzieć że nie istnieje.
No i jestem w kropce.... Sam nie wiem co robić... Puścić czy nie??
Gdy w początkach mojego pisania na n-z-m trafiłem na topik gzie wumioeniacie się profilami pomyślalem "Rany boskie!! Co one wyprawiają!" I wszystkie włosy na głowie - zarówno te jeszcze ciemne jak i te.. powiedzmy blond - stanęły mi dęba.
Początki na forum miałem jednak trudne i powziąłem postanowienie że będe tu tak grzeczny jak tylko potrafię. Żadnych kijów w mrowisko, żadnych kontowersyjnych tematów tabu ....
Po pojawieniu się tego topiku, zwlaszcza po poscie Caroline zdecydowalem się jednak wypowiedzieć:
We wrześniu ub. roku opublikowałem na kafeterii opowiadanie pt. "Kafeteriusze na Naszej Klasie". W beltrystycznej formie, w kilkuwątkowym calkowicie fikcyjnym opowaidaniu przedstawiłem tam mechanizm zjawiska. Pokazalem jak niebezpiecznym narzędziem w ręku osoby nieodpowiedzialenej i obdarzonej cechami psychopatycznymi jest Nasza Klasa.
Opowiadanie po 4 dniach dyskusji z moderatorami i uczestnikami zostało usuniete z forum w atmosferze skandalu chociaż w swojej treści nie zawierało niczego skandalicznego.
Zburzylo natomiast "świety spokój" osobom, które ochoczo wciągają na listę wirtualnych znajomych.
Myślałem nie-zlym-mamom oszczędzić stressów. W końcu nasze forum ma ograniczony i monitorowany dostęp więc zagrożenie jest tu mniejsze. Ale nie można powiedzieć że nie istnieje.
No i jestem w kropce.... Sam nie wiem co robić... Puścić czy nie??
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
Jak dla mnie możesz puszczać
anulaaa33-
od poczatku powstania naszego forum było Nas mało,bardzo mało Było super!!wymieniliśmy sie danymi na naszej klasie i zaprosiliśmy wzajemnie ,i nic się nie działo!!ja jestem zadowolona z Tych dziewczyn co mam!!a treraz podochodziło sporo osób niewiadomo kto ale się nie wymieniamy danymi,poczatki naszego forum były super!!!
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Arminka30 napisał:od poczatku powstania naszego forum było Nas mało,bardzo mało Było super!![...]
Masz rację Arminko30, tak BYŁO!
Ale sądze, ze Nitka nie porwala się na założenie portalu i forum by było ono miejscem pogaduszek kilkunastu przyjaciółek. Naturalnym prawem takiego przedsięwzięcia jest jego ROZWÓJ - ilościowy i jakościowy. N-z-m ma więc służyc WIELU mamom i nie tylko mamom...
Poza tym - nie owijajmy w bawelnę - portal i forum to TAKŻE przedsięwzięcie BIZNESOWE.
Za udział nie placimy przecież żadnych skladek czy abonamentów. Koszty pokrywają i zysk przynoszą REKLAMY. A jaki reklamodawca wyłoży jakieś pieniadze by się promować na forum gdzie zagląda garstka??
Musimy to berać pod uwagę!
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
Nitka to było takie ogólne stwierdzenie i nie dotyczy tylko naszego forum!Po prostu różni są ludzie i mają różne intencje i lepiej być ostrożnym!Nitka napisał:to może mnie ktoś poinformuje co to znaczy, że "tyle się dzieje"???????
mama33-
Bywalec ma racje w ewszystkim co napisal tutaj.
ja uwazam, ze jak ktos chce ujawnic swoja tozsamosc to robi to dobrowolnie! bez sciemy.
a jak nie to jego sprawa
osobicie wole o was myslec jako o "mama33" albo "nitka" a nie o imieniu i nazwisku
po to sa nicki na forum
ja uwazam, ze jak ktos chce ujawnic swoja tozsamosc to robi to dobrowolnie! bez sciemy.
a jak nie to jego sprawa
osobicie wole o was myslec jako o "mama33" albo "nitka" a nie o imieniu i nazwisku
po to sa nicki na forum
Pawkali-
- Potrafię : gotować
Jestem z: : Gniezno
Dzieci : 1
Zaproszeń na ciacho : 1
oo pawkali, madre slowa
ja sie na konto nie wpisalam i nie czulam takiego przymusu
jak ktos sie chce wypisac to klika i juz
po co informowac caly swiat?
ja sie na konto nie wpisalam i nie czulam takiego przymusu
jak ktos sie chce wypisac to klika i juz
po co informowac caly swiat?
Somsiadka-
- Potrafię : Zjesc kilo lodow na raz
Jestem z: : Zielona Góra
Dzieci : Hanuta i Bartek
Zaproszeń na ciacho : 4
bójmy sięeeeeeCaroline napisał:I masz racje- nie warto wymieniac nk ze znajomymi z forum. tutaj moze byc kazdy-np.jakis zboczeniec ukryty pod postacia matki z dzieckiem (bez obrazy oczywiscie-to tylko przyklad).
ech...
Spinacz-
- Potrafię : całkiem nieźle fotografować
Jestem z: : Płock
Dzieci : Julek, Oliwka, Zuza
bywalec1 napisał:Arminka30 napisał:od poczatku powstania naszego forum było Nas mało,bardzo mało Było super!![...]
Masz rację Arminko30, tak BYŁO!
Ale sądze, ze Nitka nie porwala się na założenie portalu i forum by było ono miejscem pogaduszek kilkunastu przyjaciółek. Naturalnym prawem takiego przedsięwzięcia jest jego ROZWÓJ - ilościowy i jakościowy. N-z-m ma więc służyc WIELU mamom i nie tylko mamom...
Poza tym - nie owijajmy w bawelnę - portal i forum to TAKŻE przedsięwzięcie BIZNESOWE.
Za udział nie placimy przecież żadnych skladek czy abonamentów. Koszty pokrywają i zysk przynoszą REKLAMY. A jaki reklamodawca wyłoży jakieś pieniadze by się promować na forum gdzie zagląda garstka??
Musimy to berać pod uwagę!
jak będzie zysk to sobie kupię melisę!!!!!!!!!!!!!
ale Bywalec ma całkowitą rację - portal i forum z założenia ma się rozwijać a nie stać w miejscu
hm... każdy korzysta z portalu i forum dobrowolnie
i dobrze się rozwija, czy wiecie, że nie-zła-mama ma PR=3 ?????Nitka napisał:ale Bywalec ma całkowitą rację - portal i forum z założenia ma się rozwijać a nie stać w miejscu
Spinacz-
mi chodzi o zaufanie do osób które dodałam do swoich znajomych ,na początku było nas mało i jak to się mówi bezpieczniea teraz to co sie dzieje tu to racje lepiej nie ryzykować i nie dodawac nowych znajomych.Moje zdanie.......ja juz sie stałam ostrożna i mniej wylewna z życiem prywatnym na forum ,niech maja teraz inne mamy coś do popisania..
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
i nie zamirzam z niego rezygnowac nawet jak mnie ktos zmiesza z blotem juz mi to lotto ja tez mogłabym wygrzebac jakies inne forum wpisac sie pod inna osobe a oczerniac kogo sie chce ze znajomych tylko mi to nie jest do niczego potrzebne....
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Arminko, takie zagrożenie można łatwo było przewidzieć.
NZM się rozwija jak każdy serwis.
Nikt nikogo do wynurzeń prywatnych nie zmusza. Piszesz kiedy chcesz, jak chcesz itp...
To nasza sprawa o czym piszemy. Ale o samej pogodzie pisać nie zamierzam
NZM się rozwija jak każdy serwis.
Nikt nikogo do wynurzeń prywatnych nie zmusza. Piszesz kiedy chcesz, jak chcesz itp...
To nasza sprawa o czym piszemy. Ale o samej pogodzie pisać nie zamierzam
Nieznajoma a te pozostałe?? kto zakładał?? wczoraj sobie wpisałam w przeglądarke i są jeszcze dwa oprócz tego które Ty zakładałaś??
anulaaa33-
ani ja! Nitko Ty się nie przejmuj.
Somsiadka-
ja odpowiem, ale dziwią mnie te dochodzeniaanulaaa33 napisał:Nieznajoma a te pozostałe?? kto zakładał?? wczoraj sobie wpisałam w przeglądarke i są jeszcze dwa oprócz tego które Ty zakładałaś??
Pozostałe zakładałam ja ale zapomniałam hasła do jednego,a drugie jest już nieprzydatne.
anulaaa33 napisał:Nieznajoma a te pozostałe?? kto zakładał?? wczoraj sobie wpisałam w przeglądarke i są jeszcze dwa oprócz tego które Ty zakładałaś??
chodzi ci o profil nie zlej mamy??? jedno zakladala nitka pozniej zapomniała do niego hasła drugim zajelam sie sama a o 3 nie mam zielonego pojecia????
Nieznajoma-
najlepiej nie wychodzić z domu, ARMINKO nie zgadzam się z Tobą, jakaś uszczypliwa jesteśArminka30 napisał:mi chodzi o zaufanie do osób które dodałam do swoich znajomych ,na początku było nas mało i jak to się mówi bezpieczniea teraz to co sie dzieje tu to racje lepiej nie ryzykować i nie dodawac nowych znajomych.Moje zdanie.......ja juz sie stałam ostrożna i mniej wylewna z życiem prywatnym na forum ,niech maja teraz inne mamy coś do popisania..
Spinacz-
Nieznajoma napisał:anulaaa33 napisał:Nieznajoma a te pozostałe?? kto zakładał?? wczoraj sobie wpisałam w przeglądarke i są jeszcze dwa oprócz tego które Ty zakładałaś??
chodzi ci o profil nie zlej mamy??? jedno zakladala nitka pozniej zapomniała do niego hasła drugim zajelam sie sama a o 3 nie mam zielonego pojecia????
nie
są trzy
1- moje (z zapomnianym haslem)
2- moje ale funkcjonowało niegdyś jako zaproszenie do forum
3- Nieznajomej
konto na naszej
Nitka napisał:ja odpowiem, ale dziwią mnie te dochodzeniaanulaaa33 napisał:Nieznajoma a te pozostałe?? kto zakładał?? wczoraj sobie wpisałam w przeglądarke i są jeszcze dwa oprócz tego które Ty zakładałaś??
Pozostałe zakładałam ja ale zapomniałam hasła do jednego,a drugie jest już nieprzydatne.
BOŻESZZZZ śWIĘTY
Jakie dochodzenia???? Kobieto!! JA TYLKO PYTAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anulaaa33-
anulaaa33 napisał:Nitka napisał:ja odpowiem, ale dziwią mnie te dochodzeniaanulaaa33 napisał:Nieznajoma a te pozostałe?? kto zakładał?? wczoraj sobie wpisałam w przeglądarke i są jeszcze dwa oprócz tego które Ty zakładałaś??
BOŻESZZZZ śWIĘTY
Jakie dochodzenia???? Kobieto!! JA TYLKO PYTAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nitka odpowiedziała
mnie też denerwuje jak ktoś się pyta, a co to,a po co to, a w jakim celu???
chcesz forumować to ok, administrację zostawmy adminowi i moderatorom
Spinacz-
według mnie forum jest od tego zeby własnie rozmawiac o zyciowych sprawach doradzac itd nie od tego zeby mieszac i knuć intrygi duzo o sobie i swoim zyciu prywatnym tu pisalam i nie załuje gdybysmy byly zawsze takie ostrozne to w pierwszej gromadce ktore bylo poczatkiem tez nie pisalaybysmy o niczym tylko o pogodzie polityce itd a tu nie o to chodzi forum NIE-ZLA-MAMA tyczy sie nas i naszych dzieci oraz pogadujesz kazdy zaklada watek jaki mu pasuje a jesli ktos sie nie chce wypowiadac po prostu tego nie robi
Nieznajoma-
Dziewczyny dajmy sobie już spokój co
Według mnie to ten temat jest już wyczerpany!
Według mnie to ten temat jest już wyczerpany!
mama33-
a no wlasnie Nieznajoma! brawo mama33
anulaa czemu ty krzyczysz?
Somsiadka-
Kto pyta nie błądzi
anulaaa33-
ok szkoda dnia na takie bzdety ide sie wyfarbowac
Nieznajoma-
konto na
Somsiadka napisał:a no wlasnie Nieznajoma! brawo mama33
Zacznijmy od tego że ja nie potrafie krzyczeć
Ja napisałam żeby Nitka wiedziała że tylko pytałam a nie osądzam
anulaaa33-
no dobrze juz
anulaaa33 przesyłam buziaki i mam nadzieję, że pozostaniesz sobą - jesteś bardzo ciekawą postacią i piszę to nie bez żartów.
Stawiam ciacho na zgodę.
anulaaa33 przesyłam buziaki i mam nadzieję, że pozostaniesz sobą - jesteś bardzo ciekawą postacią i piszę to nie bez żartów.
Stawiam ciacho na zgodę.
Mnie też już szkoda dnia na te bzdety ide coś bardziej pożytecznego porobić trzeba korzystać z pogody ciacha nie jem bo przytyje ale wieczorkiem wypije złośnico jedna
anulaaa33-
no i zgoda jest
KOCHAM WAS BABY
i nitkę osobno
KOCHAM WAS BABY
i nitkę osobno
Somsiadka-
Wzruszyłam się
mama33-
A ja Was nie lubie
Dawać pyska mordy moje
Dawać pyska mordy moje
anulaaa33-
anulaaa33 napisał:A ja Was nie lubie
Dawać pyska mordy moje
Nieznajoma-
Oj Baby baby jak ja Was uwielbiam.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
a ja oczywiscie nic nie wiem co sie dzialo
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» To jest Forum dyskusyjne i każdy ma prawo zabrać głos.
» nie-zla-mama na naszej-klasie zapraszam:)
» Polecam artykuł naszej Nitki
» Dział o modzie i urodzie zawdzęczamy naszej Rossi!!
» nie-zla-mama na naszej-klasie zapraszam:)
» Polecam artykuł naszej Nitki
» Dział o modzie i urodzie zawdzęczamy naszej Rossi!!
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: