zle mi dzisiaj :(
5 posters
Strona 1 z 1
zle mi dzisiaj :(
Wczoraj juz mialam jakis taki nijaki dzien ,rano bylam w pracy potem spalam i jadlam i spalam i tak w kolko ,na wieczor pobolewal mnie brzusio i nawet komp mi na nerwy dzialal :( zagladnelam na chwile i wylaczylam sie :(
Dzisiaj rano w pracy potem zakupy ,obiad i wlasnie dokanczam 2 pranie bo jakos tak przez caly tydzien nie bylo czasu a czyste by sie codziennie nosic chcialo ,M poszedl do pracy takze do 1-2 w nocy jestem sama i dlatego chyba mam taki podly humor ,przez ostatnie 3 tg mial urlop i chyba za bardzo sie przyzwyczailam ze bylo fajnie a teraz znowu praca ,jak jest to mi na nerwy dziala dzisiaj szczegolnie mnie wkurzal ,teraz powinnam byc zadowolona bo mam spokoj a ja dalej marudze ,echhhhhhhh juz sama nie wiem co chce
Nagotowalam znowu caly gar ogorkowej i objadam sie co chwila ,bylam dzisiaj w polskim sklepie i kupilam sobie ptasie mleczko na poprawe humorku ale jakos nie pomaga ,nic nie pomaga chyba pojde lulu moze potem bedzie lepiej .
Dzisiaj rano w pracy potem zakupy ,obiad i wlasnie dokanczam 2 pranie bo jakos tak przez caly tydzien nie bylo czasu a czyste by sie codziennie nosic chcialo ,M poszedl do pracy takze do 1-2 w nocy jestem sama i dlatego chyba mam taki podly humor ,przez ostatnie 3 tg mial urlop i chyba za bardzo sie przyzwyczailam ze bylo fajnie a teraz znowu praca ,jak jest to mi na nerwy dziala dzisiaj szczegolnie mnie wkurzal ,teraz powinnam byc zadowolona bo mam spokoj a ja dalej marudze ,echhhhhhhh juz sama nie wiem co chce
Nagotowalam znowu caly gar ogorkowej i objadam sie co chwila ,bylam dzisiaj w polskim sklepie i kupilam sobie ptasie mleczko na poprawe humorku ale jakos nie pomaga ,nic nie pomaga chyba pojde lulu moze potem bedzie lepiej .
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Re: zle mi dzisiaj :(
każda z nas miewa czasami gorsze dni a gdy jesteśmy w ciąży to jest to bardzo częste zjawisko. Niestety hormony tak nam buzują że jest to nieuniknione raczej. często wszystko nas drażni, ciężko nam dogodzić we wszystkim. Jednak trzeba być silnym i nie dać się zdołować. wiemy przecież że za jakiś czas pojawi sie maleństwo i to pozytywne myślenie musi dodawać nam sił do przezwyciężania tych gorszych momentów.
trzymaj się kochana. jutro będzie lepszy dzień i nastrój.
trzymaj się kochana. jutro będzie lepszy dzień i nastrój.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
chcialam spac ale nie chce mi sie spac w tv tez nic ciekawego jejku ale nudy ,mam nadzieje ze to chormony i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
maxine ty lepiej się wysypiaj bo za 6 m-cy będziesz chciała a maleństwo powie o nie nie mamusiu jeszcze troszkę popłaczę żeby płucka poćwiczyć
P.S mam nadzieję że już dzisiaj się lepiej miewasz
P.S mam nadzieję że już dzisiaj się lepiej miewasz
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Czasami mamy takie dni ze nic nam sie nie chce nic nas nie cieszy wszystko denerwuje i ogolnie lapiemy jakiegos dola ale mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie ten nastruj i jutro bedziesz szczesliwa i radosna a z tym wysypianiem to Marzena ma racje Ja jak mogłam sobie w ciazy pospac to mi sie nie chcialo a teraz chetnie bym sie cofnela takze kozystaj kochana ile mozesz
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Maxine jak juz pisały dziewczyny czasem każda z nas łapie taki nastrój. W ciąży moze to być jeszcze silniejsze. Jak nie jutro to za dwa dni sie poprawi. Świat jest piękny a szczególnie jak nosisz swoją Fasolke pod serduchem.
Głowa do góry!!!
Głowa do góry!!!
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: