buuuuu
+5
dagolis
aminka
aniaffff
Mama i corcia
gonialbn
9 posters
Strona 1 z 1
buuuuu
Mam doła po wczorajszym dniu.
Kot obudził mi dziecko,więc Amelka się nie wyspała przed basenem.W dodatku dostała kataru i jak pojechałyśmy na basen to moje dziecko płakało na widok obcych,uspokoiła się na trochę ale musiałyśmy wyjść z basenu wcześniej bo znowu płakała strasznie.
Noc przespała całkiem nie źle,a dzisiaj kaszle, kicha a ja sama bo mój mąż ma dodatkową pracę.
Źle mi,czuje się winna za katar Amelki i zupełnie nie radzę sobie z nią w nowych sytuacjach.
Kot obudził mi dziecko,więc Amelka się nie wyspała przed basenem.W dodatku dostała kataru i jak pojechałyśmy na basen to moje dziecko płakało na widok obcych,uspokoiła się na trochę ale musiałyśmy wyjść z basenu wcześniej bo znowu płakała strasznie.
Noc przespała całkiem nie źle,a dzisiaj kaszle, kicha a ja sama bo mój mąż ma dodatkową pracę.
Źle mi,czuje się winna za katar Amelki i zupełnie nie radzę sobie z nią w nowych sytuacjach.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Re: buuuuu
Gonialbn Kochana przede wszystkim nie mozesz sie winic za katarek u Amelki,takie paskudztwo przyplata sie chocby nie wiem jak dbac o dzidziusia.Jednak wiem co czujesz bo jak moja dostala katarku jak miala 1,5 miesiaca to winilam siebie ale z czasem zrozumialam ze przeciez ja nie narazam jej specjalnie na to.
Kocham kotki ale Twoj byl wyjatkowo niedobrym koteckiem ze obudzil Amelke,wszyscy wiemy ze jak dziecko nie wyspane to nie ma nastroju,marudzi i placze i wtedy wszystkie chwile ktore normalnie byly by piekne staja sie nieprzyjemne.
Niczym sie nie przejmuj,katarek minie a a przy nastepnym wyjsciu na basen Amelka bedzie wyspana i zadowolona jak nigdy dotad a Ty juz nie bedziesz sie martwic tym ze nie radzisz sobie z nia w nowych sytuacjach bo gwarantuje Ci ze napewno tak nie jest,poprostu wszystko sie tak wtedy niefortunnie poskladalo.
Kochana radzisz sobie z corcia napewno wspaniale i w kazdej sytuacju.
Tule Was mocno i zycze duzo zdrowka.
Kocham kotki ale Twoj byl wyjatkowo niedobrym koteckiem ze obudzil Amelke,wszyscy wiemy ze jak dziecko nie wyspane to nie ma nastroju,marudzi i placze i wtedy wszystkie chwile ktore normalnie byly by piekne staja sie nieprzyjemne.
Niczym sie nie przejmuj,katarek minie a a przy nastepnym wyjsciu na basen Amelka bedzie wyspana i zadowolona jak nigdy dotad a Ty juz nie bedziesz sie martwic tym ze nie radzisz sobie z nia w nowych sytuacjach bo gwarantuje Ci ze napewno tak nie jest,poprostu wszystko sie tak wtedy niefortunnie poskladalo.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Nic nie napiszę bo Mama i Córcia napisała wszystko co ja bym chciała napisać!
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
aniaffff napisał:Nic nie napiszę bo Mama i Córcia napisała wszystko co ja bym chciała napisać!
No wlasnie!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Mama i corcia napisał:Gonialbn Kochana przede wszystkim nie mozesz sie winic za katarek u Amelki,takie paskudztwo przyplata sie chocby nie wiem jak dbac o dzidziusia.Jednak wiem co czujesz bo jak moja dostala katarku jak miala 1,5 miesiaca to winilam siebie ale z czasem zrozumialam ze przeciez ja nie narazam jej specjalnie na to.
myślę dokładnie tak samo
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
dzięki wielkie
gonialbn-
Nic dodać nic ująćMama i corcia napisał:Gonialbn Kochana przede wszystkim nie mozesz sie winic za katarek u Amelki,takie paskudztwo przyplata sie chocby nie wiem jak dbac o dzidziusia.Jednak wiem co czujesz bo jak moja dostala katarku jak miala 1,5 miesiaca to winilam siebie ale z czasem zrozumialam ze przeciez ja nie narazam jej specjalnie na to.
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Mama i corcia napisał:Gonialbn Kochana przede wszystkim nie mozesz sie winic za katarek u Amelki,takie paskudztwo przyplata sie chocby nie wiem jak dbac o dzidziusia.Jednak wiem co czujesz bo jak moja dostala katarku jak miala 1,5 miesiaca to winilam siebie ale z czasem zrozumialam ze przeciez ja nie narazam jej specjalnie na to.
TEZ TAK MYSLE
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
TROCHE MI SIE NIE UDALO MIALO BYC TEZ TAK MYSLE
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
no to wszystkie tak myslimy (ale jestesmy zgodne) :)bedzie dobrze całuski dla ciebie i Amelki
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
Gonia..podaj malutkiej z mleczkiem witaminkę C w kropelkach.Mój Filut czasem łapał takie infekcje i wiem ,ze jak pójdziesz do irlandzkiego GP,to nic nie każe Ci podawac bo na wszysko jest Amelcia za mała.Kropelki nie zaszkodzą! Trzymajcie się cieplutko,ściskam wirtualnie i życzę zdrówka!
aga_nes-
Jestem z: : Polska/Irlandia
Dzieci : Wiktoria i Filip
Zaproszeń na ciacho : 6
Dziękuję,Amelka ma się juz lepiej.Witaminę C w kroplach jej daję.
gonialbn-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: