Srodek tygodnia ;)
+3
Mama i corcia
mama33
maxine-fee
7 posters
Strona 1 z 1
Srodek tygodnia ;)
Piiii Piiiii Piiiii pobudka wstawac spiochy
Ja juz na nogach i to 2
Sniadanko wam naszykowalam ,kawa,kakao w termosie zeby gorace bylo
Uciekam pod prysznic i lece sprawy wyjasnic ,zalatwic
Milego dnia
Ja juz na nogach i to 2
Sniadanko wam naszykowalam ,kawa,kakao w termosie zeby gorace bylo
Uciekam pod prysznic i lece sprawy wyjasnic ,zalatwic
Milego dnia
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Re: Srodek tygodnia ;)
A ja sobie właśnie popijam gorące kakao mniam mniam myślałam że nie uda mi się zapomnieć o kawce( byłam uzależniona) ale jakoś chyba smak mi się zmienił bo kawa mnie odrzuca!
Dziś obudziłam się z cieknącym nosem ale mnie to wnerwia! Mam nadzieję że skończy się tylko na katarze a nie czymś poważniejszym!
Zaraz idę po gazetę bo dziś lub jutro mają być w niej moi chłopcy (gwiazdy z nich) opowiem jak zobaczę
Dziś obudziłam się z cieknącym nosem ale mnie to wnerwia! Mam nadzieję że skończy się tylko na katarze a nie czymś poważniejszym!
Zaraz idę po gazetę bo dziś lub jutro mają być w niej moi chłopcy (gwiazdy z nich) opowiem jak zobaczę
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Witam Wszystkich!!!
U nas narazie nic szczegolnego sie nie dzieje,ja z kawka u Was a moje dziecie oglada bajki,zaraz idziemy sie pobawic a potem biore sie za obiadek.
Maxine dziekuje za sniadanko bo tak mi sie dzis nie chce robic
Mama33 zaintrygowalas mnie teraz pisz szybko co Twoi Panowie w gazecie robia
U nas narazie nic szczegolnego sie nie dzieje,ja z kawka u Was a moje dziecie oglada bajki,zaraz idziemy sie pobawic a potem biore sie za obiadek.
Maxine dziekuje za sniadanko bo tak mi sie dzis nie chce robic
Mama33 zaintrygowalas mnie teraz pisz szybko co Twoi Panowie w gazecie robia
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
a ja juz po wizycie u pani dentysty-sadysty roksana jak tylko weszła w korytarz zalapala gdzie idziemy i chciala uciekac złapalam ja i troszke sie rozpłakala ale cale smarownaie zniosła bardzo dzielnie az w szoku bylam teraz tylko ja zzagadywałam a ostatnio musialysmy ja trzymac we 3 i sama otwierala buzie ale poplakiwala przy tym jak sie jej pani zapytała czy przyjdzie jeszcze do niej rokana odpowiedziała ze tak
a zaraz zmykamy musze isc do szefowej chcac nie chcac musiala mi jeszcze przedluzyc umowe o pol roku zebym mogła wychowawczy pobierac tak jak sie umawialismy a potem siero nara
a zaraz zmykamy musze isc do szefowej chcac nie chcac musiala mi jeszcze przedluzyc umowe o pol roku zebym mogła wychowawczy pobierac tak jak sie umawialismy a potem siero nara
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Nieznajoma a pytalas o Zymafluor??
Ucaluj dzielna Roksanke
Ucaluj dzielna Roksanke
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
A ja jak zwykle od 6 na nogach,zaliczyliśmy już lekarza musielismy jak zwykle do Zabrza jechać i teraz na szybko obiadek małż na 14 do pracy i znowu samotne popołudnie w dodatki z bólem dziąseł cholerne zębiska
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Dzis bylo mega spanie do 11 Potem sniadanko, teraz kawka i zadnych konkretnych planow na dzis nie mamy. Jak sie cos wydarz y to dam znac wieczorkiem
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
ja wpadłam do domku na chwilkę bo na dzisiaj przeniosłam sie do teściowej, ponieważ sąsiedzi ścianki wyburzają młotem udarowym i już tak drugi dzień z kolei i tego hałasu już znieść nie mogę więc do domu zawitam nie wcześniej niż ok 19. ale jestem na chwilkę bo wytrzymać bez Was nie mogłam
wieczorem napisze wiecej bo byłam dziś u Dermatologa . ale o tym wieczorkiem . miłego dnia kochane Wam życzę.
wieczorem napisze wiecej bo byłam dziś u Dermatologa . ale o tym wieczorkiem . miłego dnia kochane Wam życzę.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Mama i corcia napisał:Nieznajoma a pytalas o Zymafluor??
Ucaluj dzielna Roksanke
całkowicie mi to z glowy wylecialo ech maskara mam nadzieje ze za tydzien nie zapomne i zapytam
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Similar topics
» Środek tygodnia
» Środek tygodnia 16.09
» I mamy srodek tygodnia :)
» Jak dobrze wstać skoro świt-środek tygodnia
» W srodku tygodnia :)
» Środek tygodnia 16.09