Chetnie przyjme lub kupie
+9
Triss
Majka
Marzena
agier
Mama usunęła swój profil
Armelia1
dagolis
anulaaa33
Mo24nis
13 posters
:: BABA NA ZAKUPACH :: Bazar
Strona 1 z 1
Chetnie przyjme lub kupie
Dziewczyny chetnie przyjme lub niedrogo kupie ubranka na noworodka (urodzi sie w styczniu) (chlopiec) ja po swoim mateuszu juz posprzedawalam :( bo myslalam ze nie beda mi juz potrzebne a teraz szkoda mi pieniedzy na kupno nowych szczegolnie ze dzieci szybko wyrastaja a ubranka takie drogie
Re: Chetnie przyjme lub kupie
Ja z miłą chęcia ale naprawde wszystko mam różowe
Mam bzika na punkcie różowego...ale tylko jeśli chodzi o moje księżniczki ;)
Mam bzika na punkcie różowego...ale tylko jeśli chodzi o moje księżniczki ;)
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
ja niestety pooddawałam wszystko dla koleżanki a z takich troszkę wiekszych ubranek które jeszcze mam też mam wszystko takie dziewczęce :(
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
przykro mi ja też mam raczej wszystko dziewczęce :/ ale może rozejrzyj się na Allegro tam na prawdę można nie raz nie zle trafić
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
hey ja też będe mieć chłopca ,po moim synu (10 lat różnicy) to już się nie nadają bo przeszły sporo dzieci,ja chodze na szmatexy i po troszku kupuje bo są nie drogie ciuszki Mo24nis nie kożystasz ze szmatexów????? to najlepszy sposób
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Witam
Ja również kupuję w ciucholandach, ubranka są śliczne, niezniszczone i naprawdę niedrogie i przede wszystkim świetnej jakości. Polecam Ci Mo24nis.
Ja również kupuję w ciucholandach, ubranka są śliczne, niezniszczone i naprawdę niedrogie i przede wszystkim świetnej jakości. Polecam Ci Mo24nis.
agier- Wiek : 45
Jestem z: : warszawa
Dzieci : AGatka I ERnest
Zaproszeń na ciacho : 0
ja też oddałam polecam pepco i tesco niedrogo i fajna bawełenka no i allegro
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
szkoda ze wczesniej nie pzreczytałam ,własnei wrociłam z ciucholandu bo w poniedziałek to maja po 0,50gr wiec bym ci nakupiła a sporo jest takich własnei malutkich (pajaców ,bluzek czy spodni) ja zazwyczaj takie ogladam tylko wiec bym wzieła hmmm jezeli oczywscie moga byc z lumpeksow
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
ja tez mam rzeczy na dziewczynke bardzo duzo mam pozyczonych i kupuje w dyskontach i szmatexach mozna w szmateksach kupic firmowe rzeczy
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Ja również mam tylko dziewczęce. Zgadzam się też że w tych dyskonach itp. można trafić w całkiem niezłym stanie ciuszki. Powodzenia i pozdrawiam
Agusia1985-
- Potrafię : prawie wszystko ;)
Jestem z: : Warszawy
Dzieci : Trzyletnia córcia Madzia
Zaproszeń na ciacho : 2
Moga byc i dla dziewczynek bo spioszki czy kaftaniki itp w ktorych bedzie chodzil po domu to jest mi obojetne czy bede rozowe czy inne U siebie na osiedlu nie mam takich fajnych ciucholandow a jak juz sa to sa w nich ubrania co bym psu nie zalozyla a nigdzie dalej nie moge sie wybrac ale coz bedziemy kombinowac A te dziewczyny ktore chca sie pozbyc ubranek tak od 0 do 3 miesiecy chetnie wezme bezznaczenia czy to dla dziewczynki
Mo24nis mam nadzieje ze sie nie obrazisz jaki Ci napisze ze jeżeli któras babeczka zechce Ci dać ciuszki to ją sporo wyniesie przesyłka ich ja wysyłałam chrześnicy 2 sukieneczki i 2 bluzki zapłąciłam 15 zł,a tak z pare ciuchów dla niemowlaka by podać to koszt ok 50 zł więc bardziej sie opłąca isć na szmatexy i za 1 zł można kupić body śpiszki exstra,no jezeli Ci odpowiada koszt przesyłki by pokryć to co innego,ja jak Ci pisałam kupuje po troszku z a 1 zł za 2 zł i 3 zł chodze na przeceny i wtedy biore ,cuszki są exstra ,Mo24nis masz jeszcze 5 miesiecy do porodu wiec napewno zdażysz nakupowac:) za grosze
niestety poczta jest strasznie droga mniej wiecej do kilograma kosztuje 11 zł mała paczuszka bo wieksza to wiecej ,ostatnio wyslalam kilka rzeczy znajomej i zapłaciłam 14,50 szok normalny
Majka-
do 2 kg piorytek kosztuje do 10 zł podobno kiedys facet na poczcie mi mówił wiec warto pomyslec:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Nieznajoma no niestety nie tak masz złe informacje stary cennik!! moja mama pracuje na poczcie ceny sa koszmarne 2 kilo i piorytet to dokładnie 25 zł
od kiedy?? jakis miesiac temu wysylalam ;/ o w morde masakra jakas
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Ja czesto wysylam nawet bardzo i wcale nie musi byc priorytetem wiec wtedy nie jest taka straszna ta cena.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
a ja jak wysyłam ciuchy to kupuję zwykłą bąbelkową dużą kopertę i płacę za znaczek na list a nie za paczkę.... a w taką dużą bąbelkowi kopertę wejdzie około 10 ciuchów.
moniś nie obiecuje ale przejże co mi zostało bo oddałam bratowej rodzi za tydzień... ale do stycznia jeszcze trochę czasu wiec może wrócą...
moniś nie obiecuje ale przejże co mi zostało bo oddałam bratowej rodzi za tydzień... ale do stycznia jeszcze trochę czasu wiec może wrócą...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Dzieki jak cos to piszcie (a paczki nie wiedzialam ze takie drogie i myslalam o wiekszej ilosci ciuszkow na raz to zaraz bym zwrocila za wyslanie
choc na kilogram to dla malizny dosc duzo wejdzie ,jak trafie na takie za 0,50gr to wezme troszke to wyjdzie nawet dosc tanio a jaki rozmiar ten najmniejszy czy ciut wiekszy?
Majka-
:: BABA NA ZAKUPACH :: Bazar
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: