Targi MOJE DZIECKO - zaproszenie
+9
Nieznajoma
aniaffff
Marzena
buchmietka
Majka
Tata_fajnego_dzieciaka :)
Agniecha
Nitka
bywalec1
13 posters
:: BABA NA ZAKUPACH :: Bazar
Strona 1 z 1
Targi MOJE DZIECKO - zaproszenie
W najbliższy weekend na warszawskim Torwarze odbedą się targi MOJE DZIECKO - sport, edukacja, zabawa. Targi przeznaczone sa dla mam oczekujących potomstwa oraz rodziców dzieci w wieku do ok. 10 lat.
Organizatorzy przygotowali wiele atrakcji dla dzieci i rodziców. Można tez bedzie nabyć wiele produktow w promocyjnych cenach. Więcej informacji:
http://www.targimojedziecko.pl/index.php
Wśrod gości targów bedą m. in. Dorota Zawadzka - Superniania a także... bywalec1
Wstęp dla dzieci bezpłatny; dla dorosłych - 10 zł/os.
W tajemnicy powiem Wam jednak że możliwy jest wstęp bezpłatny. W tym celu należy zarejestrować sie na stronie: http://www.targimojedziecko.pl/formularz.php i przy wejściu podać nazwisko.
Gdyby ktoś z Was nie chcial się rejestrować będe prawdopodobnie dysponował pewną ilościa bezpłatnych zaproszeń papierowych. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW.
Organizatorzy przygotowali wiele atrakcji dla dzieci i rodziców. Można tez bedzie nabyć wiele produktow w promocyjnych cenach. Więcej informacji:
http://www.targimojedziecko.pl/index.php
Wśrod gości targów bedą m. in. Dorota Zawadzka - Superniania a także... bywalec1
Wstęp dla dzieci bezpłatny; dla dorosłych - 10 zł/os.
W tajemnicy powiem Wam jednak że możliwy jest wstęp bezpłatny. W tym celu należy zarejestrować sie na stronie: http://www.targimojedziecko.pl/formularz.php i przy wejściu podać nazwisko.
Gdyby ktoś z Was nie chcial się rejestrować będe prawdopodobnie dysponował pewną ilościa bezpłatnych zaproszeń papierowych. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW.
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
Re: Targi MOJE DZIECKO - zaproszenie
Dziewczyny, bardzo zachęcam Was do wzięcia udziału. Impreza zapowiada się fantastycznie. Ja niestety w tym czasie będę na urlopie (poza Warszawą).
ale ja bym chciała....
Agniecha-
- Potrafię : dużo mówić
Jestem z: : okolice ZG tymczasowo
Dzieci : Michał i Błażej
Zaproszeń na ciacho : 2
my się chyba wybierzemy
Tata_fajnego_dzieciaka :)-
- Potrafię : zrobić pierogi
Jestem z: : Warszawy
Dzieci : 1
Zaproszeń na ciacho : 4
a ja nie z warszawy a tez bym chciala buuuuuuu
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
Ja też będę z KK, także zapraszam na pokazy wiązania chust do noszenia dzieci
buchmietka-
- Potrafię : zalezy od sytuacji
Dzieci : Kamil- 5 lat, Aleks - 7 miesięcy
Zaproszeń na ciacho : 5
ja też się postaram przyjechać tylko nie wiem którego dnia
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Super!
Ja też jestem zatrudniony prz targach i będę przez caly czas ich trwania
Gdyby ktoś chciał poznac bywalca osobiście - proszę o kontakt na PW.
Mam też pewną ilosc bezpłatnych zaproszeń, które organizator przekazał dla nie-złych-mam i nie-zlego taty z podziękowanem za informację na portalu. Mogę zostawić na hasło na portierni lub .... wręczyć osobiście. Zainteresowani - piszcie do mnie PW - uzgodnimy sposób przekazania.
Gdyby ktoś chciał poznac bywalca osobiście - proszę o kontakt na PW.
Mam też pewną ilosc bezpłatnych zaproszeń, które organizator przekazał dla nie-złych-mam i nie-zlego taty z podziękowanem za informację na portalu. Mogę zostawić na hasło na portierni lub .... wręczyć osobiście. Zainteresowani - piszcie do mnie PW - uzgodnimy sposób przekazania.
bywalec1-
Targi się rozpoczęły!!
Ludzi sporo - dzieci i rodzice.
Opcja z bapłatnym wejściem na rejestrację o ktorej pisałem w 1-ym poscie już nie działa. Nadal jednak nie-złe-mamy z osobami towarzyszącymi mogą otrzymać bezpłatne zaproszenie. Zainteresowani niech piszą do mnie na PW.
Opcja z bapłatnym wejściem na rejestrację o ktorej pisałem w 1-ym poscie już nie działa. Nadal jednak nie-złe-mamy z osobami towarzyszącymi mogą otrzymać bezpłatne zaproszenie. Zainteresowani niech piszą do mnie na PW.
bywalec1-
Od targowego korespondenta
Hej!
Przed chwilą rozmawiałem z Dorotą Zawadzką - popularną telewizyjną Supernianią Przedstawiłem krótko ideę portalu www.nie-zla-mama.com, wręczyłem ulotkę informacyjną i oczywiście zaprosiłem do odwiedzenia nas.
Superniania pochwaliła ciekawy tytuł i powiedziała że na pewno zajrzy.
Podpisała też życzenia dla Nitki, gości portalu i uczestników naszego forum.
Niestety nie mam dziś dostępu do skanera więc wrzucę jutro do galerii.
Przed chwilą rozmawiałem z Dorotą Zawadzką - popularną telewizyjną Supernianią Przedstawiłem krótko ideę portalu www.nie-zla-mama.com, wręczyłem ulotkę informacyjną i oczywiście zaprosiłem do odwiedzenia nas.
Superniania pochwaliła ciekawy tytuł i powiedziała że na pewno zajrzy.
Podpisała też życzenia dla Nitki, gości portalu i uczestników naszego forum.
Niestety nie mam dziś dostępu do skanera więc wrzucę jutro do galerii.
bywalec1-
Brawo Bywalec
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
życzenia Superniani.
W fgalerii wrzucielm dziś , w dziale "różności" życzenia od Superniani dla nie-zlych-mam.
bywalec1-
pozowole sobie skopiowac i wrzucic na nasza klase na profil nie -złej mamy:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Dorotą Zawadzką dla mnie porażka babeczka siurnięta!!! Jak można się tak błażnić i zapraszać babsko do domu co z a rodzic gdy sobie nie radzi z właśnym dzieckiem tylko obca babe prosi o pomoc!!! jak człowiek sobie wychowa dziecko takie ma!! ja jak patrze na ten program to się śmieje z rodziców !!zasady w domu i cierpliwość to podstawa!!! a tu przyjeżdza jakaś super niania i ustawia dziecko a gdzie super rodzic?? czy wy babeczki też potrzebujecie super niani???? kazda z Nas ma napewno jazdez dzieckiem ale na wszystko jest sposób,a nie żeby cała Polska ogladała jakimi rodzice potrafią być D.....I ze nie radzą sobie z włąsnymi dziećmi!!ZAŁOSNE I SMUTNE..
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
A ja mam calkowicie inne podejscie i mysle ze babeczka jest swietna,ma ogromna wiedze i dlaczego by miala jej nie wykorzystac.
Uwielbiam ogladac z nia programy.
I niestety nie zawsze jest tak pieknie i kolorowo ze ludzie potrafia wspaniale wychowac swoje dzieci.Jestesmy tylko ludzmi i niestety zdazaja sie nam bledy.Niektore sa smieszne i czasem nie rozumie tych rodzicow jak mogli do czegos takiego doposcic ale jesli sie cos nieswiadomie zepsoje to potem sie w to brnie dalej i wlasnie taka niania jest swietna zeby zaobserwowac i powiedziec co jest nie tak bo rodzice tego nie widza albo wlasnie najczesciej nie wiedza jak sobie z tym poradzic.
Mam wspaniala znajoma ktora zostala z malutkim dzieckiem sama w wieku 18 lat i wlasnie gdzies popelnila blad i jesli wszysy teraz obrzucali by ja blotem za to wlasnie to jak ona by cierpiala.Dla kazdego rodzica juz samo przyznanie sie do tego ze nie poradzili sobie z trudem wychowania jest bolem.
Uwielbiam ogladac z nia programy.
I niestety nie zawsze jest tak pieknie i kolorowo ze ludzie potrafia wspaniale wychowac swoje dzieci.Jestesmy tylko ludzmi i niestety zdazaja sie nam bledy.Niektore sa smieszne i czasem nie rozumie tych rodzicow jak mogli do czegos takiego doposcic ale jesli sie cos nieswiadomie zepsoje to potem sie w to brnie dalej i wlasnie taka niania jest swietna zeby zaobserwowac i powiedziec co jest nie tak bo rodzice tego nie widza albo wlasnie najczesciej nie wiedza jak sobie z tym poradzic.
Mam wspaniala znajoma ktora zostala z malutkim dzieckiem sama w wieku 18 lat i wlasnie gdzies popelnila blad i jesli wszysy teraz obrzucali by ja blotem za to wlasnie to jak ona by cierpiala.Dla kazdego rodzica juz samo przyznanie sie do tego ze nie poradzili sobie z trudem wychowania jest bolem.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
popieram Mame i Córcie jak dla mnie DOROTA ZAWADZKA ma naprawde swietne podejscie do dzieci wiele zabaw ktore nam pomagaja a dzieci nie wiedza ze same sie zmieniaja pod wzgledem zachowania moj mąż sam zawsze oglada nianie jak tylko ma mozliwosc mnie tez czasami smieszy ze ludzie w glupich podstawowch sytulacjach sie głubią ale my tez takie popelniamy na kazdym kroku my tego nie widzimy tylko ktos obok nas ....
Nieznajoma-
Nieznajoma napisał:popieram Mame i Córcie jak dla mnie DOROTA ZAWADZKA ma naprawde swietne podejscie do dzieci wiele zabaw ktore nam pomagaja a dzieci nie wiedza ze same sie zmieniaja pod wzgledem zachowania moj mąż sam zawsze oglada nianie jak tylko ma mozliwosc mnie tez czasami smieszy ze ludzie w glupich podstawowch sytulacjach sie głubią ale my tez takie popelniamy na kazdym kroku my tego nie widzimy tylko ktos obok nas ....
Mama i corcia-
Moje wrażenia...
Pani Dorota sprawila na mnie wrażenie osoby milej i bezpośredniej. Rozdając autografy z każdym pogadala chwilę przec co kolejka byla niemała. ale dla każdego - rodzica i dziecka miała dobre i ciiepłe słowo.
Ja byłem "służbowo" więc rozmawialiśmy o naszym potralu. Zresztą moje dzieci już duże.
Przejrzalem na razie pobieżnie jej książkę ktorą podpisywała i zauważyłem ze wiele tam mądrych rad i uwag. Może jeszcze kiedyś mi się przydadzą jak.... będę mial wnuki
Natomiast co do programu tv - podzielam zdanie Arminki30. Też nawet gdybym mial problemy wychowacze z dzieckiem na udział w czymś takim bym się nie zdecydował.
Ja byłem "służbowo" więc rozmawialiśmy o naszym potralu. Zresztą moje dzieci już duże.
Przejrzalem na razie pobieżnie jej książkę ktorą podpisywała i zauważyłem ze wiele tam mądrych rad i uwag. Może jeszcze kiedyś mi się przydadzą jak.... będę mial wnuki
Natomiast co do programu tv - podzielam zdanie Arminki30. Też nawet gdybym mial problemy wychowacze z dzieckiem na udział w czymś takim bym się nie zdecydował.
bywalec1-
Dzieci z domów bogatych rodziców tak włąśnie się zachowują cudaki rozwydrzone na Maxa zauważcie do jakich domów jedzie niania same lepsze sytuowane,u mnie na osielu kobitka ma 5 cioro dzieci i powiem wam że są lepiej wychowane i nie potrzebuje niani jak to się mówi jedno drugie wychowuje niż mój jedynak rozpieszczony,tak to jest jak sie ma jedno to sie na wszystko pozwala mu,a u takich bogaczy to pogoń z a firmą kasą a dzieci robia co chcąa potem wzywają nianie bo im się przypo0mina że maja dzieci,JAK SOBIE WYCHOWASZ DZIECKO TAKIE MASZ!! Swięta racja!!trzeba codziennie dobać o wychowanie a w naszym zabieganym świecie a to babcia a to dziadek ciotka pilnuje i na wszystko pozwala bo rodzice musza pracować a potem zauważamy kurcz e nie radze sobie z dzieckiem i zdziwienie
Targi Moje Dziecko
Arminka30 napisał:Dzieci z domów bogatych rodziców tak włąśnie się zachowują cudaki rozwydrzone na Maxa zauważcie do jakich domów jedzie niania same lepsze sytuowane,u mnie na osielu kobitka ma 5 cioro dzieci i powiem wam że są lepiej wychowane i nie potrzebuje niani jak to się mówi jedno drugie wychowuje niż mój jedynak rozpieszczony,tak to jest jak sie ma jedno to sie na wszystko pozwala mu,a u takich bogaczy to pogoń z a firmą kasą a dzieci robia co chcąa potem wzywają nianie bo im się przypo0mina że maja dzieci,JAK SOBIE WYCHOWASZ DZIECKO TAKIE MASZ!! Swięta racja!!trzeba codziennie dobać o wychowanie a w naszym zabieganym świecie a to babcia a to dziadek ciotka pilnuje i na wszystko pozwala bo rodzice musza pracować a potem zauważamy kurcz e nie radze sobie z dzieckiem i zdziwienie
Arminka30 a co ma pokazywać biede ubóstwo i pijaństwo ze statystyk?? Czy jak dzieci katują nie rozumie Twoich uwag.Superniania wybiera normalnie prosperującą rodzine z normalnymi potrzebami jak każda kochająca rodzina a uwaga że dzieci są wychowane lepiej w biednych rodzinach....no wiesz pozostawiam to bez komentarza. A że dzieci są rozpiesZczone wiesz ja uważam że po to sie ma i chce dzieci kocha żeby czasem też porozpieszczać...
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Fotki
Superniania zapoznaje sie z ulotką potralu
https://2img.net/r/ihimizer/i/26kadr.jpg/
.... i podpisuje życzenia dla udczestników forum
https://2img.net/r/ihimizer/i/25kadr.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/26kadr.jpg/
.... i podpisuje życzenia dla udczestników forum
https://2img.net/r/ihimizer/i/25kadr.jpg/
bywalec1-
Hmmm nie mam nic do tej Pani ale jej własne dzieci z nią nie mieszkają i programy są ustawiane niestety, zauważcie że w każdym domu jest wystrój z Ikei itd...
buchmietka-
- Potrafię : zalezy od sytuacji
Dzieci : Kamil- 5 lat, Aleks - 7 miesięcy
Zaproszeń na ciacho : 5
anulaaa33 chodzi mi o normalne mieszkania nie pijackie rodziny!! w blokach takich rodzin zwyczajnych nie wille ludzie co maja firmy bo takich pokazują buchmietka ma racje programy są ustawione ,moz e tak ostro sie wypowiadam bo znam jedna rodzine u której była ta niania i wiem na jkaim poziomie żyją dzieci ich wychowuja opce babki czyli nianie bo mają 2 nianie do 2 dzieci i sprzataczke a potem wzywają SUPER NIANIE bo sobie nie radzxa z dziećmi a czemu?? bo nie ma ich całymi dniami w domu a nawet po 2,3 dni bo wyjeżdzają w delegacjach ,w telewizji wygląda to tak a w rzeczywistosci inaczej,masz racje anulaaa33 """"po to sie ma i chce dzieci kocha żeby czasem też porozpieszczać...""""" rozpieszczac dzieci a nimi się zajmować przynajmniej wieczorami bo każdy musi pracować to jest różnica mój mąż jest raz na dwa tygodnie w domu ale jak przyjeżdza do domu to poświęca synowi tyle czasu ile może!! takie jest moje zdanie i mam prawo do Niego i szanuje innych zdania też
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania tylko powinnismy wyrazac je troche lagodniej.
Nie spodobala mi sie wypowiedz Arminki ze babeczka jest siutnieta.
Nie jestesmy forum ktore obraza innych ludzi.
Nie spodobala mi sie wypowiedz Arminki ze babeczka jest siutnieta.
Nie jestesmy forum ktore obraza innych ludzi.
Mama i corcia-
arminko ale to tylko jedna rodzina nie wierze ze wszyscy wyjezdzaja ostatnio byl program co corka była uzalezniona od matki nie pozwoliła jej wyjsc nawet samej do sklepu wiec to nie jest do konca tak jak piszesz )) nie mozna sie sugerowac jednym przypadkiem programy sa ustawianie jak kazde inne nie ma takiego co by nie byl ustawiany....ale jakos nakrecic trzeba ja jednak popieram Dorote zawadzka i to ze jej dzieci nie mieszkaja z nia to nie ma żadnego znaczenia wazne ze ma podejscie do dzieci i stara sie to przekazac innym rodzicą
Nieznajoma-
Ciekawa dyskusja, ciekawe opinie. Superniania jest, moim zdaniem, bez względu na programy TV i wystrój wnętrz, bardzo mądrą kobietą. Sama czerpię z jej pomysłów przy wychowaniu swojego synka, więc wiem co mówię.
A program TV to zawsze tylko program TV. Uważam, że mają one na celu pokazanie w praktyce stosowania różnych trików i sposobów na radzenie sobie z dzieckiem, a najlepsi są do tego "żywi" ludzie a nie aktorzy i scena. A że ktoś ma wystrój z IKEI to nic mnie to nie obchodzi, to nie Dekoratornia
Pewnie, że program może być reżyserowany, z pewnością jest montowany itd, ale nie o to tu chodzi.
Ja zawsze traktuję całą otoczkę programu jako taką "bajkę" - ważne jest O CZYM JEST PROGRAM. I myślę, że Superniani na tym zależy, a nie na kolorach ścian.
Poza tym, to baaardzo miłe, że podpisała dla nas życzenia. W końcu to autorka bardziej popularnych poradników dla rodziców.
I od siebie jeszcze napiszę, że prywatnie bardzo ją lubię. Fajna Babka.
A program TV to zawsze tylko program TV. Uważam, że mają one na celu pokazanie w praktyce stosowania różnych trików i sposobów na radzenie sobie z dzieckiem, a najlepsi są do tego "żywi" ludzie a nie aktorzy i scena. A że ktoś ma wystrój z IKEI to nic mnie to nie obchodzi, to nie Dekoratornia
Pewnie, że program może być reżyserowany, z pewnością jest montowany itd, ale nie o to tu chodzi.
Ja zawsze traktuję całą otoczkę programu jako taką "bajkę" - ważne jest O CZYM JEST PROGRAM. I myślę, że Superniani na tym zależy, a nie na kolorach ścian.
Poza tym, to baaardzo miłe, że podpisała dla nas życzenia. W końcu to autorka bardziej popularnych poradników dla rodziców.
I od siebie jeszcze napiszę, że prywatnie bardzo ją lubię. Fajna Babka.
Nitka i za ta bardzo madra wypowiec masz u mnie
Mama i corcia-
i ode mnie tez ciacho kochana
Nieznajoma-
Nitka napisał: Superniania jest, moim zdaniem, bez względu na programy TV i wystrój wnętrz, bardzo mądrą kobietą. Sama czerpię z jej pomysłów przy wychowaniu swojego synka, więc wiem co mówię.
myślę dokładnie tak samo. to w mojej główce siedzi.
Nitko,
i
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Arminka30 napisał:Dorotą Zawadzką dla mnie porażka babeczka siurnięta!!! Jak można się tak błażnić i zapraszać babsko do domu co z a rodzic gdy sobie nie radzi z właśnym dzieckiem tylko obca babe prosi o pomoc!!! jak człowiek sobie wychowa dziecko takie ma!! ja jak patrze na ten program to się śmieje z rodziców
Po pierwsze to jeśli ona jest siurnieta to my które ogladaja i lubią kobitkę tez jestesmy siurnięte?
Po drugie to po co ogladasz ten program skoro masz takie negatywne zdanie na jego temat?
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
jestem siurnięta- hura
i bardzo mi z tym dobrze
i bardzo mi z tym dobrze
dagolis-
aniaffff czy ja napiosałam z e mamusie które ogladają supoer nianie są siurnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc kobieto nie podnos mi ciśnienia i nie przekręcaj moich wypowiedzi bo po to jest forum by każda miała swoje zdanie i wypowiedziała sie na dany temat!!!!! dla m,nie super niania jest siurnieta tak jak dla ciebie jakaś pisenkarka i aktorka kazdz ma kogoś kogo nie ciertpi!! to tak jak ktos napisze Doda jest super ubiera sie super wypowiada super i wszystkie mamy na nasdzym forum napiszą tak masz racje !!!!!!!! to było by śmiechu warte!!! a program ogląda często moja kuzyneczka wiec jak jestem u niej to nie będe przełanczać kanału u kogoś bo jej nie cierpie,myślałby ko że ty nie oglądasz programów których nie lubisz!! jezeli na forum jest zabronione mieć przeciwne zdanie niż inni to prosze mnie poinformować z e tak nie wolno!!
Arminka30, nie chodzi o to że nie można mieć własnego zdania- bo jest to jak najbardziej wskazane- tylko chodzi o sposób w jaki to przedstawiamy. i nie wszystkim musi się podobać że używasz niezbyt ładnych określeń kogoś....
dagolis-
to ja się dołączę do tej dyskusji i powiem że też lubię oglądać supernianię jest naprawdę wiele rzeczy których my na codzień nie zauważamy lub się oswajamy a ona pokazuje niejednokrotnie że tak nie musi być. Prawda że czasami trochę przesadza ale może tym właśnie bardziej dociera do wielu rodziców oglądających ten program.
Arminka zgadzam się z tobą że jak to sobie dziecko wychowa takie ma ale właśnie przez taki program można za wczasu na "coś" zwrócić uwagę i "zapobiec" popełnieniu błędu...
i to by było na tyle
Arminka zgadzam się z tobą że jak to sobie dziecko wychowa takie ma ale właśnie przez taki program można za wczasu na "coś" zwrócić uwagę i "zapobiec" popełnieniu błędu...
i to by było na tyle
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Proszę o spokój!!
Jako załozyciel topiku i inicjator wątku o Superniani - pod nieobecność Nitki - chcialbym trochę schłodzić atmosferę!
Wg mnie Arminka30 ma rację - forum jest od tego by uczestnicy wymieniali tu swoje opinie i poglądy. Także kontrowersyjne. Mogą one być skrajnie różne - byle były wyrażone kulturalnie i z szacunkiem dla rozmowców. Sztuczna jednomyślność nie powinna być wg mnie naszym celem.
Nie gniewaj się dagolis ale arminka30 wyrazila swoją opinie o programie i osobach w nim uczestniczących. Można się z nią nie zgadzać ale odbieranie tych słów do siebie i innychosób oglądających program jest wg mnie nadinterpretacją.
Bardzo prosze o zachowanie spooju!
Wg mnie Arminka30 ma rację - forum jest od tego by uczestnicy wymieniali tu swoje opinie i poglądy. Także kontrowersyjne. Mogą one być skrajnie różne - byle były wyrażone kulturalnie i z szacunkiem dla rozmowców. Sztuczna jednomyślność nie powinna być wg mnie naszym celem.
Nie gniewaj się dagolis ale arminka30 wyrazila swoją opinie o programie i osobach w nim uczestniczących. Można się z nią nie zgadzać ale odbieranie tych słów do siebie i innychosób oglądających program jest wg mnie nadinterpretacją.
bywalec1-
bywalec1 napisał:Jako załozyciel topiku i inicjator wątku o Superniani - pod nieobecność Nitki - chcialbym trochę schłodzić atmosferę!
dagolis-
bywalec1 napisał:Jako załozyciel topiku i inicjator wątku o Superniani - pod nieobecność Nitki - chcialbym trochę schłodzić atmosferę!
mój drogi, nie mam za co gniewać. wyraziłam po prostu swoje zdanie- zresztą jak wszyscy tutaj
dagolis-
nie ma się za co gniewać. po prostu każdy wyraża swoją opinie. ja też. i myśle że dalsza kontynuacja tego tematu nie ma sensu. reszta jak chce to niech tez wyraża swoje opinie. ja nie zgadzam sie z Arminka30 i na tym koniec!
dagolis-
a ja ładnie prosze o zachowanie spokoju proponuje zakonczyc temat wzgledem super niani jesli sa osoby które nie lubia dorty wystarczy to napisac a nie mówic od razu ze jest "szurnięta" kazdy pod jakimś wzgledem moze byc szurniety wystarczylo napisac ze sie je nie lubi nie przepada i ze nie korzysta z jej rad -poprostu lagodnie ja tez nie lubie innych programów ale nieobrazam nikogo kazdy ma swoje ulubione czesc tutaj nie staneła za sama dorata ale za dobrymi radami jakie odziela wiec juz prosze ładnie kawke na zgode:) i sie juz nie sprzeczac
Nieznajoma-
Nieznajoma napisał:[...}wiec juz prosze ładnie kawke na zgode:) i sie juz nie sprzeczac
Gdyby nie to że topikowe ciacho juz przydzielilem dostałoby się Tobie!
To ja do tej kawki dokladam jeszcze ciacha!
bywalec1-
temat:::Doda znów na topie mediów:));;;; I TAM WIELE MAMUSIÓW PISZE:::'''''jest troszke nienormalna ''''to pisze Sylwia ;;;;Co za idiotka ;;; Pisze Joliczka iii?????????????????? żadna sie nie obużyła i nie skrytkowała!! a są pewnie laski które lubią Dode i co ?? bo każda mamuśka pisze co myśl a Ja naisałam o super niani ze dla mnie jest SIURNIĘTA!!! i już obrażona mama bo odebrała to jako do niuej ehhhhhhhhhh szkod a moich nerów!!!ja się nie gniewam ani nie zamierzam tu kłócić,jestem z a stara na to by ktoś zmienił moje poglady,pewnie dlatego też tak reaguje bo mój syn jest duży i mi nie potrzebuje takiej niani ani ich rad ,ja żyje szkołą a tu większosć pieluszkami i grzechotkami a wiekszosć mamusiekm ma malutkie pociechy i wiele kłopotów z nimi,,wiec cóż życze powodzenia w ich wychowaniu
aniaffff napisał:Arminka30 napisał:Dorotą Zawadzką dla mnie porażka babeczka siurnięta!!! Jak można się tak błażnić i zapraszać babsko do domu co z a rodzic gdy sobie nie radzi z właśnym dzieckiem tylko obca babe prosi o pomoc!!! jak człowiek sobie wychowa dziecko takie ma!! ja jak patrze na ten program to się śmieje z rodziców
Po pierwsze to jeśli ona jest siurnieta to my które ogladaja i lubią kobitkę tez jestesmy siurnięte?
Po drugie to po co ogladasz ten program skoro masz takie negatywne zdanie na jego temat?
Miala bym jeszcze wiele do napisania na ten temat ale dziewczyny maja racje ze najlepiej zamknac ten temat.
Chcialam tylko wyjasnic ze Aniaffff zadala pytania(sa na koncu znaki zapytania prawda ?) a nie poprzekrecala wypowiedz.
Mama i corcia-
Arminka30 wiadomo że kobieta w ciąży jest pod wpływem grających hormonów jak i wiadomo że jest czasem zrzędna.Więc daj sobie na luz i kończymy temat i myślimy o
anulaaa33-
anulaaa33 NIESTETY nie jestem ;'''''''''''''pod wpływem grających hormonów'''''''''''' i nie zrzędze wypowiadam sie na forum tak jak myśle jak każda z Was!! jezeli moje posty są dla Ciebie zrzędzeniem to ich poprostu nie czytaj!!! bo mi sie zdarza też że przeczytam jakiejś mamusi post z którym sie nie zgadzam ale nie komentuje ich tylko szanuje i nie zganiam na hormony!!
dziewczyny prosze was dajcie juz spokój i zamknijmy juz ten temat kto ma racje i wogole...poprzestanmy na tym ze kazda moja swoja i juz bedzie z głowy:)
Arminka30 nie wazne ile dziecko ma lat bo sie je wychowuje cale życie i w wieku 10 lat moze byc mile przytulne usłuchliwe a w wieku 12 odwróci sie wszystko o 360 stopni tak niestety z dziecmi bywa
Arminka30 nie wazne ile dziecko ma lat bo sie je wychowuje cale życie i w wieku 10 lat moze byc mile przytulne usłuchliwe a w wieku 12 odwróci sie wszystko o 360 stopni tak niestety z dziecmi bywa
Nieznajoma-
Słuchaj kobito prosiłam o skończenie tematu więc nie mam zamiaru z Tobą mądrować bo każdy widzi że jesteś najmądrzejsza, ja też mam jeszcze duuużo do powiedzenia i nie szukam sensacji jak Ty!! A jeśli brakuje Ci tematów do rozmowy to proponuje założenie nowego wątku gdzie będziesz miała okazje się wykazać.To tyle w temacie jeśli chodzi o Twoją osobe.Dobranoc Pani-skoro taka "stara"jak się określiłaś jesteś
anulaaa33-
:: BABA NA ZAKUPACH :: Bazar
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: