Telefon dla trzylatka
+6
becia
Nieznajoma
mama33
aniaffff
Mama usunęła swój profil
Nitka
10 posters
Strona 1 z 1
Telefon dla trzylatka
Wiecie, pomimo, że jestem przeciwna takim gadżetom dla dzieci - chętnie kupiłabym ten model.
Ale tutaj znalazłam wiele negatywnych opinii:
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,87191,6916740,Moja_pierwsza_komorka.html
Jakie jest Wasze zdanie??
Pozytywy są tutaj:
fonek.pl
Re: Telefon dla trzylatka
3 LATKA HEHHEHEHEHE jak dla mnie to poaranoja!!!mój ma 10 i jeszcze nie ma swojego
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Dla mnie trzy latka to też zdecydowanie za wczesnie na posiadanie telefonu. Cieżko jest okreslic jakis wiek na odpowiednią porę, każde dziecko inaczej się rozwija i dla każdego telefon znaczy coś innego. Dla jednego to krok do samodzielnosci, niezaleznosc dla drugiego kontakt z rodzicami.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Mój synek ma 3 latka i ma swój telefon ale zabawkowy a na prawdziwy to jeszcze długo za wcześnie! Ja jestem przeciwna i nie podoba mi się to jak dzieci w podstawówce mają już komórki i nimi szpanują!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
no nie wiem powiem wam szczerze ze moja roksana rozmawia przez telefon z tatusiem i bardzo dobrze jej to wychodzi czasami pogadaja nawet 10 min na allegro sa za 299zł troche za duzo jak na taki fonek a po za tym swojej nie kupiłabym teraz jesli chce porozmawiac z tatusiem moze rozmawiac ale na swój telefon obawiam sie ze poczeka minimum do komuni:) przynajmniej narazie tak uwazam:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
wizualnie spoko nawet fajny ale nie mogę jakoś wyobrazic sobie 3 latka z telefonem WŁASNYM. Fakt moja córka ma swój telefon ale nie zabiera go do szkoły a i na wściekanie się z koleżankami również nie ale jak jedzie np. na noc do koleżanki czy zostaje w domu z babcią zawsze może zadzwonić.
becia-
- Potrafię : ciągle uczę się czegoś nowego
Jestem z: : Wyszkowa
Dzieci : Patrycja i Maja
Zaproszeń na ciacho : 4
Dla mnie przesada... Dziecko, które zostaje już samo w domu dopiero powinno mieć telefon, bo teraz w niewielu domach są stacjonarne...
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Ja raczej nie kupiłabym telefonu 3 latkowi bo uwazam ze jest to za wcześnie tel fajny ale wydaje mi sie ze dla starszego dziecka wydaje mi sie ze komorka jest potrzebna dziecku gdy np chodzi do szkoły a nie w domu
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Moje dziecie choc ma niespelna dwa latka to wspaniale rozmawia przez telefon,opowiadajac po swojemu o wszystkim co sie dzialo i moze to robic kiedy tylko zechce ale oczywiscie z mamusi albo tatusia telefonu.Nie wyobrazam sobie zupelnie zebym jej miala za rok kupic telefon,dla mnie to lekkie przegiecie.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Fajny ten fonek, ja też bym kupił, ale może tak .. 5 latkowi... Trzy latka to za mało...
Tata_fajnego_dzieciaka :)-
- Potrafię : zrobić pierogi
Jestem z: : Warszawy
Dzieci : 1
Zaproszeń na ciacho : 4
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: