chyba nici z wyjazdu na wakacje
+5
dagolis
Marzena
Nieznajoma
sylwia
Majka
9 posters
Strona 1 z 1
chyba nici z wyjazdu na wakacje
no musze sie wyzalic az płakac mi sie chce pokoj nad morzem zamowiony na piatek bo mielismy jechac ,pogode zapowiadaj superowa a tu k...a ..m...c ,chłop nawalił i nie wyrobił sie z praca a pozniej nie damy rady wyjechac bo juz wzsyutko ustalone było ja potem to wyprawke do szkoły itd no w kurwia mnei i tyle dzieci juz sie cieszyły bo kazal w sobote dzwonic ze na piatek mamy zarezerowowac pokoj ech
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
Re: chyba nici z wyjazdu na wakacje
oh bidulko a sama z dziećmi nie mozesz jechac a maz jak skonczy prace to by do Was dołączył
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
tez myslimy o tym ,ale znow nie mozemy sie dogadac kto dojedzie pociagiem ,od nas to praktycznie 13 godzin jazdy wiec nie za blisko mnie by pasio autkiem bo bym bagaze wzieła tylko jazda raczej noca z dwojka dzieci a ja w nocy mam slepote kurza wrrrr i musze prowadzic w okularach alwe i tak moj wzrok nie wytrzyma 13 godzin wytrzeszczu a dzien to dzieci dadza popalic ech ale moze pociagiem bym jechala taka atrakcja....po poludniu zobaczymy jak to wyjdzie ale nie wdfze jakos swiatełka
Majka-
Majka napisał:tez myslimy o tym ,ale znow nie mozemy sie dogadac kto dojedzie pociagiem ,od nas to praktycznie 13 godzin jazdy wiec nie za blisko mnie by pasilo autkiem bo bym bagaze wzieła tylko jazda raczej noca z dwojka dzieci a ja w nocy mam slepote kurza wrrrr i musze prowadzic w okularach ale i tak moj wzrok nie wytrzyma 13 godzin wytrzeszczu a dzien to dzieci dadza popalic ech ale moze pociagiem bym jechala taka atrakcja....po poludniu zobaczymy jak to wyjdzie ale nie wdze jakos swiatełka
Majka-
dziewczyny az normalnie pienie sie prez ten wyjazd ,chłop ogłosił ze nie pojedziemy a potem zapytał czy mozebym sama z dziecmi jechala juz normlanie nie wiem co robic dzieci jakos to przyjeły choc syn stwierdził ze moze chociaz na kilka dni do dziadkow po wrocław jechacale uwierzcie mi wcale tam nie odpoczne bede chodzioła jeszcze bardziej wsciekła bo ich nie lubie i tyle,a po drugie jak mowiłam juz u nich po jednym dniu siedzenia załujemy ze przyjechalismy nie mamy tam kąta tylko tak jakos dziwnie
dołek mam :((
dołek mam :((
Majka-
Majka a ja bym zapakowala dzieci i jednak pojechała nad morze mimo wszystko dzieci na pewno sie uciesza jeden dzien bedziecie na miejscu a potem powiedz ze ma po was przyjechac samochodem i juz albo moze zmów kogos kto by was odwiózł a za paliwko wrócisz??? ja jednak nie zmarnowałabym szansy i za wszelka cene pojechała nie chce jechac to nie niech sie ugryzie tez wolałabym sobie odpuscic tesciów ale niestety mieszkam z nimi:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
ja podobnie jak Nieznajoma bym zapakowała dzieciaki i w drogę.... a ty dasz radę dzieci też wytrzymają no bo w końcu nad morze będą jechały
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
nieznajoma głeboko sie nad tym zastanwiam uwierz mi nawet jeszcze nie dzwoniłam do babki aby odmowic mieszkanko stwirdziłam ze na to mam czas ,tylko sie tak zastanwiam bo moj stwierdził ze szkoda płacic za niego skoro by go nie było i własnie mysle ze moze bym sie z nia dogadała zeby płacic tylko za 3 osoby a nie 4 -ciekwae czy by sie zgodziło ewentualnie jakby miala wolna 3-ke tobym poszła a 4ke by wynajeła innym a cich sza bo on mysli ze ja o tym nie mysle czyli ze niby nikt nie pojedzie skoro on nie moze
Majka-
a moze zaproponowałabys jakiejs kolezance pojechala by z toba no i zapłaciła za siebie np mysle ze ktos by sie skusił zwlaszcza ze nie musialby sie juz martwic noclegiem pomóglby ci zawsze w pociagu alebo samochodem wtedy z kims ???
Nieznajoma-
Majka, uważam podobnie jak dziewczyny, że powinnaś pojechać. Facet jak to facet im zawsze coś nie wychodzi ale nie marnuj sobie i dzieciom wakacji bo potem będziesz mocno żałowała.pakuj się kochana i ruszaj z dziećmi popluskać sie w morzu.. mimo iz nie będzie faceta pooddychacie trochę jodem i spędzicie na pewno miło czas. myślę że wyjazd do dziadków to gorsze rozwiązanie...
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Majka bierz wszystkie nie-złe mamuśki i problem rozwiązany
Pobyczymy się za wszystkie czasy
Pobyczymy się za wszystkie czasy
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
hahahah dzieki dziewczyny ale raczej nigdzie nie pojade oprocz wrocka :(( oj maz z tego wszystkie ze sie nie wyrobił nei dostał zlecenia i kase co mialam na wczasy dosc sporo z tego pojdzie poprostu na ZUS polska rzeczywistosc i nie wystarczy juz kasy nad mozre :((((((((( płakac mi sie chce i koncze ten temat
Majka-
amoze moja mina poskutkowala i wiecie co wyjezdzamy nie wiem gzdie i kiedy ale jednak :)wiecej napisze jak juz cos konkrtenego ustalimy bo narazie sa dwie opcje:jedna nad ranem w [iatek jedziemy nad morze-jezeli wreszcie sie wyrobi bo juz słysze ze jeszcze klienta umowił :(,druga opcja ":w przyszłym tygodniu tu gzdies w gory na kilka dni moze słowacja no zobaczymy tu jeszcze pomyslimy wiec jednak urlopik mini bedzie
p.s wole pierwsza opcje ale cicho sza
p.s wole pierwsza opcje ale cicho sza
Majka-
Trzymam kciuki by wszystko wyszło po Twojej myśli
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
mam nadzieje ze wszystko sie uda i ułozy po Twojej mysli
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
no to super trzymam kciukaski za dobre mini wakacje:)
Nieznajoma-
Mam nadzieję że juz się nie zmieni decyzja i jednak pojedziecie na wakacje. A swoją drogą to faceci mówią że to z nami jest zawsze problem i jesteśmy zmienne.))
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
no daj znac dzie jedzies
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
byłam nad morzem we władysławowie i u tesciow zachaczylismy tez okolice Żnina gdzie moje dzieci miały okazje pojezdzic pierwszy raz na koniach(moje wujostwo ma jazde konną )pogoda nam dopisała było strsznie goraco nawet nawet nad morzem przyjechalismy spieczeni i chyba ciut zmeczeni jak to bywa w domciu teraz odpoczywam
Majka-
super ze jednak wam sie wakacje udaly a teraz odpoczywaj odpoczywaj:) wkoncu sie jakis ruch robi na forum bo ostatnio wszystkie wypoczywaja):
Nieznajoma-
Similar topics
» wakacje 2009
» Wakacje 2010
» nie uwierzycie chyba
» Mąż kupil mi pralke
» Niech żyją wakacje i lato!!!
» Wakacje 2010