Jeszcze 100 dni!!
+5
dagolis
aniaffff
rumianek :)
anulaaa33
Mama usunęła swój profil
9 posters
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 1 z 1
Jeszcze 100 dni!!
Tak babeczki zostało mi 100 dni do porodu chyba zwarjuje do tego czasu ja już ledwo żyje sapie jak pies pewnie pprzez te upały ,wykańczają mnie,najgorzej to nogi mi puchną jak baniaki i chodze ciagle nerwowa,w dzień bym spała a w nocy patrze w sufit ehhh,mojue bobo kopie mnie wieczorami,fajne uczucie ale nie d a sie zasnać ,a najgorsze to SIKU latam co pół gdziny mam nadzieje że nie zwarjuje
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Jeszcze 100 dni
Arminka30 napisał:Tak babeczki zostało mi 100 dni do porodu chyba zwarjuje do tego czasu ja już ledwo żyje sapie jak pies pewnie pprzez te upały ,wykańczają mnie,najgorzej to nogi mi puchną jak baniaki i chodze ciagle nerwowa,w dzień bym spała a w nocy patrze w sufit ehhh,mojue bobo kopie mnie wieczorami,fajne uczucie ale nie d a sie zasnać ,a najgorsze to SIKU latam co pół gdziny mam nadzieje że nie zwarjuje
Wytrzymasz ani się obejrzysz a już będzie po, ja też niedawno obliczałam że zostało mi 100 dni i niewiele od tego czasu minęło a już jest ponad 100 ale dni po porodzie
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Jeszcze 100 dni!!
Mi ta ostatnia setka też szybko jakoś leci Zostało mi jeszcze 28 dni do wyliczonego terminu
Ale współczuję Ci Arminka Ja nie mam prawie żadnych dolegliwości - poza zgagą i czasem problemami ze snem - Miśka też lubi sobie w nocy poskakać
Ale współczuję Ci Arminka Ja nie mam prawie żadnych dolegliwości - poza zgagą i czasem problemami ze snem - Miśka też lubi sobie w nocy poskakać
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Arminka mysle że jak będziesz jakies 10 dni przed porodem to będziesz myslała '' jak szybko te 9 miesięcy minęło ''.
Ostatnie miesiące nie są łatwe, szczególnie jesli przypadają na upalne lato ale dasz radę.
Ostatnie miesiące nie są łatwe, szczególnie jesli przypadają na upalne lato ale dasz radę.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
100 dni..... okrągła liczba ale bardzo szybko jej ubywa. dzisiaj już 99 a zanim się obejrzysz to będziesz tuli swoje maleństwo i liczyć ile ono ma dni, potem miesięcy i lat. okres ciąży to niesamowity czas. tak jak napisałaś czasami kopnięcia nie dają spać ale jakże potem tego nam brakuje.... Arminka, życzę Ci wytrwałości w letnie dni i spokojnych nocy.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
szybciutko przeleci pamietam te kopniecie moja lubiała sie nade mna znecac kopiac mnie w prawe żebra zawsze:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Szybciutko Ci minie ta 100 moja tez niezle kopała i tak jej zostało do dziś Ja tez w nocy pod koniec ciazy nie mogłam spać no i siusiu co chwile latałam ale pozniej brałam urinal i miałam troszke ulgi z siusianiem
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Arminko teraz to już z górki, jeszcze trochę i przytulisz malucha. Potem będziesz wspominać tę stódniówkę z łezką w oku
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
trzymamay kciuki z ala
bedzie dobrze
bedzie dobrze
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16